6 ian. 2011

Blog de blog - 2010


Dupa o zi atat de plina pe plan politic, atat de obositoare, de isterica as putea spune, e cazul sa ne relaxam pe un blog cultural. Poate ati aflat ca Lucia Verona organizeaza a treia editie a concursului "Blog de blog". Anul trecut am fost in juriu. Anul asta am lasat loc castigatorilor editiei precedente, deci voi fi simplu participant. Nu, nu va cer sa ma votati. Ci sa propuneti categorii de concurs pana luni, 10 ianuarie, inclusiv. Va exista si un banner nou. Pana atunci, va prezint o poza de la decernarea premiilor pe 2009. A fost superb!:)

7 comentarii:

Matilda spunea...

Mituieşti bine ? :)

Lilick Auftakt spunea...

Matilda, voi scrieti pe blog ce case, masini, excursii va doriti. Daca o sa castig, sa stiu cu ce ma laud ca v-am mituit. :))

ADRIAN spunea...

daca sunt multi competitori banuiesc ca e dificil pentru membrii juriului ... pentru ca inevitabil te-ai trezi cu zeci de bloguri pe care nu le-ai deschis niciodata asa ca ar trebui sa le parcurgi sumar, pe diagonala.

cum a fost in juriu? si ce criterii ati folosit? eu as baga un criteriu de sanctionare - cine nu raspunde comentariilor de pe propriul blog sa fie penalizat :)

ionut spunea...

tie iti datorez premiul meu de anul trecut..si da, a fost o intalnire extraordinara:)

Lilick Auftakt spunea...

@Adrian, da, au fost foarte multe bloguri, dar si juriul are destui membri si fiecare "specializat" pe cate o sectiune-doua. Parcurgi cam ulrimele 10 postari pe fiecare blog, dar si postari pe sarite uneori. Nu e foarte greu sa apreciezi. De multe ori si o fraza ajunge ca sa te invite sa mergi mai departe, sau sa te faca sa spui stop.

Da, interesant. Asta ar fi o regula pentru militia blogurilor. Hihi! :)

Lilick Auftakt spunea...

@Ionut, stiu din experienta ca anul asta vom avea ceva cu totul nou. Cu Lucia nimic nu se repeta identic, apar mereu surprize la care nu te-ai fi gandit. :)

codeus spunea...

off, aduceri aminte. trebuia sa rasucesti tu cutitul in rana )))