25 ian. 2011

Bucuresteni, nu vreti voi sa va schimbati repejor toate actele?


De ce? Pentru ca asa vrea Duduia Cocos: "O altă variantă pe care ministrul Elena Udrea a menţionat-o vizează împărţirea Capitalei în atâtea sectoare câte colegii uninominale, situaţie în care nu vor mai exista primari sau viceprimari de sector, ci doar un primar general cu un consiliu. Programele generate la nivelul Capitalei, urmând să fie puse în practică la nivelul colegiilor de anumite persoane competente. Acest lucru ar însemna însă schimbarea tututor actelor bucureştenilor, de la buletin, la permis de conducere." - Adevarul

Ce ar insemna asta? In primul rand cozi interminabile la ghiseele unde deja au fost concediati functionari. Milioane de oameni care ar trebui sa isi schimbe TOATE actele intr-un timp relativ scurt. Urmeaza alegerile. Ce ar mai insemna? O "mica" afacere cu buletine, pasapoarte, carnete de conducere pentru clientela PDL. Taxe in plus. Si nenumarate alte neplaceri, pe care va invit sa vi le imaginati singuri...

19 comentarii:

Marieta spunea...

Ţara arde şi găină se ouă.

Lilick Auftakt spunea...

@Marieta, asta isi imagineaza ca bucurestenii sunt nesanatosi la cap sa ii joace ei in struna. Mi-e ca o prinde lumea pe undeva si o alearga ca pe o gaina pana la Plescoi, de ii sar fulgii. :)

Anonim spunea...

Cozi interminabile platite la femeile de serviciu de la scoli deoarece functionari publici nu mai avem. Taxe mai multe in buzunarul PDL plus cei 2.5 miliarde de euro in buzunarul Elenei Udrea si a mafiei portocalii.

Lilick Auftakt spunea...

Si o sa fie nevoie de buletinase noi si in tara. Sa nu uitam de... http://www.ziare.com/politica/legislatie/unul-din-trei-orase-ar-putea-deveni-comuna-proiect-de-lege-1064711

Mama, pe ce afaceri ar vrea ei sa puna mana... :))

Anonim spunea...

Ia gândiţi-vă: bazele de date de la sănătate, şomaj, fisc, poliţie..., pentru firme preschimbări de certificate, acte de menţiuni la Registrul Comerţului...

Lilick Auftakt spunea...

Corect!

rominamaria spunea...

pe madam udrea nu o intereseaza decat cum sa bage cei 2,5miliarde in buzunarul priopriu.nu se gandeste ca printre oamenii aceia carora ea le cere sa schimbe actele sunt si batranii carora li a luat din pensie si nu au cu se mai descurca...rusine

Micawber spunea...

E reforma statului, ce naiba nu pricepeti? :)

Lilick Auftakt spunea...

Vad ei "reforma"! Bucurestiul nu l-a castigat nimeni, niciodata, fara ajutorul liberalilor. Deci sa-si ia adio deja!

codeus spunea...

am un car de cuvinte nu tocmai frumoase la adresa Madamei. va las sa vi le inchipuiti, sunt un domn, macar in scris ))))

Lilick Auftakt spunea...

@Codeus

Stai asa. Nu zice hop pana nu schimba astia Jiboul tau in... comuna. :))

Augustin spunea...

Lilick, ma tem ca adevarata miza a acestei miscari e mult mai importanta decit o simpla gainarie cu schimbarea documentelor. Exista undeva un proiect concret? Sint sigur ca acolo, citind cu atentie, putem gasi indicii importante. Mai vorbim!

CRadu25 spunea...

Duduia viseaza la cai verzi pe pereti. Desi se trezesc o multime de "ganditori" la comanda sa dea argumente cum ca e mai buna administratia centralizata, omul cu capul pe umeri se va gandi ca tot adresandu-se primarului lui de sector ii e mai bine. Ca pana la urma treaba facuta in Bucuresti de primarii de sectoare a fost facuta si nu de primarul general. Aia n-au fost capabili sa repare 100 de scoli cu banii de la BEI in timp ce sectarele au facut 350 pe bugete proprii. Asa ca referendumul propus de Chiliman va veni numai bine sa le scoata gargaunii din cap smecherilor portocalii.

Vlad Cel Groaznic spunea...

Excelenta imagine! Bravo Lilick, inca odata!

Scarnaviile astea vor incerca tot mai multe marsavii... cat le merge! Si din pacate, cacatul de Traian Basescu a reusit sa fie ales primar al capitalei de 2 ori! Eu nu pot sa pricep cum dracu' a terminat primul mandat, iar aia l-au ales a doua oara!

Cam aceeasi este povestea peste tot, prin tara :( Si in jegu' asta de Ploiesti pe unde misun eu, mizeria este cel putin la fel de mare!

Cat timp romanii adora asemenea scursuri si gunoaie ale societatii, tare ma tem ca eu si altii ca mine bat degeaba in tastaturi si injura boii prin oras cu spume la bot... tot noi s'tem "nebunii".

codeus spunea...

Lilick Jiboul era oras inca din vremea Regatului, nu e facut la comanda in ultimii 20 de ani. Da la dobitocii astia te poti astepta la orice, sa se grabeasca ca in toamna asta oricum schimb buletinul )))))

Lilick Auftakt spunea...

@Augustin, poate exista, dar nu la mine. :) Cred ca doar ei le stiu.

@CRadu25

De-abia astept referendumul si campania pentru Bucurestiul bucurestenilor. :)

@Multumesc @Vlad si ma bucur ca te lupti si tu cu toate jegurile astea. Sa nu-i lasam! :)

@Cody

:)))

lucian burjuiul spunea...

Pai un scurt circuit al sistemului de pensii/de asigurari sociale care nu mai recunoaste actele noi de identitate ... asa vreo 2-3 luni pana se gaseste o rezolvare le-ar veni manusa.

Lilick Auftakt spunea...

@Lucian, pai.. :)

Bomboana de pe coliva spunea...

Daca reuseste acest lucru (si nu m-ar mira) pentru este benefic din punct de vedere alt voturilor ca actele sa fie amestecate. Pentru ca unii le vor schimba, altii nu vor apuca, altora cine stie ce actele le mai sunt necesare asa ca se elibereaza buletine provizorii. Si in loc de un om si un buletin vom avea multi oameni si multe acte. In acest fel poti inventa cu usurinta personae cae nu exista decat pe hartie.
Daca nu se va intampla ceva (si nu vad ce s-ar putea intampla) care sa duca la eliminarea puterii lui Basescu sansele ca bucurestenii sa o aiba pe Udrea primar sunt majore. Stiu teoria.. e prea blonda, nu are sanse. Tot ce va rog este sa realizati ca dupa Basescu, Udrea este cea de a doua persoana care nu a esuat in nimic din ceea ce si-a propus. Iar capitala o doreste. Spagi mai mari, controala mai putine, consumabile garla. Si e o rampa spre Cotroceni. Cine sa o o opreasca ? Blogurile ? Opozitia ? Care opozitie ? Presa ? Care presa ? Populatia ? Care populatie ?