26 ian. 2011

Bucurestenii, in semne si cifre!







Via Turambar si Mos Califar.




9 comentarii:

radu spunea...

Stiam sondajul. Cifrele mi se par corecte, de data asta.
So, potentialul PD-ului si al acolitilor in Bucuresti e cam de 29 la suta, in timp ce al Opozitiei se apropie de doua treimi.
Repet ce-am mai spus, oricat mi-as dori in fruntea capitalei un liberal, cred ca solutia rezonabila ar fi ca Opozitia unita sa-l sprijine pe Oprescu. Nu mi-e f. simpatic, dar e singura modalitate de a-i da peste nas amantei-urmasa lui Traian.
Ar mai fi un lucru: referendumul are nevoie, pt. a fi validat, de prezenta a jumatate plus unu dintre electori. Cum e f. probabil ca ea nu se va inregistra, intrebarea e de ce trebuie sa dam bani pentru prstia asta? Cumva pt. testarea potentialului electoral pedist in perspectiva localelor din 2012?

Lilick Auftakt spunea...

@radu, referendumul e cerut chiar de PNL, adica de dnul Chiliman, in conditiile in care ar trebui ca NOI, bucurestenii, sa decidem ce dorim aici. Udrea vrea doar sa impuna masurile, fara referendum. Deci e bine ca se face... Daca trece sau nu mai vedem. Dupa cum ne vom mobilizam. Da, poate fi un test pentru toata lumea.

Lilick Auftakt spunea...

Nu stim inca cine va candida si ce aranjamente se fac. Insa iti pot spune ca nimeni, niciodata, nu a castigat daca nu a avaut ajutorul liberalilor. Nu se va intampla sa castige cine NU ne dorim noi nici acum.

Turambar spunea...

@ Radu: Aha. Am intzeles. Doar de data asta, nu?

:/

@ Lilick: txs, liberalo :)

Niels Schmecker spunea...

Am gasit un banc bun in ziarul canadian al votantilor lu' Base:

"Basescu merge sa consulte vrajitoare : Vrajitoarea, foarte concentrata, închide ochii si îi spune : - Va vad trecând pe un bulevard foarte mare, într-o masina decapotabila si lumea strigând de bucurie. Basescu zâmbeste si o întreaba : - Deci, multimea este fericita ? - Da, ca niciodata ! - Si oamenii alearga dupa masina ? - Da, alearga în jurul masinii, ca nebunii. Politiei îi este foarte dificil sa faca loc masinii. - Sunt si oameni care poarta drapele ? - Da, drapele si bannere cu cuvinte de speranta pentru un viitor mai bun. - Chiar asa ? Si oamenii striga, cânta ? - Da, oamenii striga fraze de speranta : - Si eu, eu cum reactionez la toate astea ? - Nu pot sa vad ! Cosciugul este inchis!" :)))

P.S. Comentariile au fost inchise si nici ziarul nu se simte prea bine... :D

Lilick Auftakt spunea...

@Turambar, si eu pentru. :) Pentru frumoasele cifre.

Lilick Auftakt spunea...

Ziarul e al nostru, @Niels, nu al lor. :P Votantii? Si ai lor si ai nostri. :))

radu spunea...

Lilick, eu am vazut la Antena 3 pe burtiera ca Udrea e si ea de acord cu referendumul... si am mai si citit chestia asta in mai multe locuri din presa. A, ca s-a pliat pe ce zicea Chiliman dupa ce a incercat sa impuna referendumul, asta e alta poveste.
Bucurestenii trebuie sa-i dea peste nas amantei bosorogului.

Lilick Auftakt spunea...

Pai a fost de acord cand nu mai avea incotro. :)