15 ian. 2011

Consilieri locali fara bacalaureat vor avea putere de decizie si in scoala voastra. Sa traiti bine!

Tinerii liberali clujeni, pe care ii felicit pentru ca au una dintre cele mai active si vizibile organizatii din tara, au reusit sa mai aduca in atentia publicului un caz incredibil, dar totusi atat de normal cand este vorba de portocalii. Cel al consilierului PDL pe probleme de educatie din Campia Turzii, care nu are nici macar... bacalaureatul!!!

"Liderul organizaţiei de tineret a PDL Câmpia Turzii nu a reuşit la cei 33 de ani ai săi să treacă examenul de bacalaureat, deşi, după ce a luat 4 la matematică în vara anului trecut, a promis că în sesiunea de toamnă va învăţa şi nu va avea probleme lucru care nu s-a întâmplat: cu 2 la matematică, a fost declarat încă o dată respins.

Din postura de şef al structurii de tineret PDL Câmpia Turzii, Filip Remus a ajuns consilier local, membru în comisia de învăţământ din Consiliul Local, membru în comisia de urbanism şi reprezentantul primăriei în consiliul de administraţie al liceului Pavel Dan, de unde a fost retras după ce a căzut de doua ori la rând examenul de bacalaureat anul trecut. Prin relaţii de partid, a ajuns să ocupe şi funcţia de şef al Staţiei de Epurare din Câmpia Turzii a Companiei de Apă Arieş, unde o serie de specialişti îi sunt subordonaţi. Întâmplător sau nu, după ce a devenit consilier local, sora sa a fost angajată în cadrul primăriei la serviciul taxe şi impozite"
, scriu cei de la TNL Cluj, intr-un comunicat trimis presei.

„Am picat la matematică pentru că am făcut o şcoală profesională şi liceul la seral. Sunt 9-10 ani de când am terminat şcoala, iar matematica evoluează", a declarat tanarul pedelist pentru Adevărul.

Corect! Matematica a evoluat. Ne-au convins de asta Roberta Anastase si Sever Voinescu, de curand, in Parlament. :)) Insa, revenind la tonul serios: va imaginati ca baiatul asta, conform reformei "Funeriu-Basescu" si noii Legi a Educatiei, va avea putere de decizie in cadrul scolii, fiind consilier local?

12 comentarii:

atreides spunea...

Sa cad pe jos la faza cu matematica evolueaza :) Sigur ca evolueaza, da' nu aia de liceu la care baiatul asta a luat 2. Ce mai, tipul e numai potrivit pentru reforma Funeriu.

Florin spunea...

http://florinmoldovan.wordpress.com/2011/01/14/lider-pdl-isi-cade-bacul-a-doua-oara-la-doar-33-anisori/

Lilick Auftakt spunea...

@Atreides, nascut pentru asa ceva! :))

Florin, excelent!!! :))

lehman25 spunea...

Ii tin pumnii, a treia oara sigur reuseste ! Avem nevoie de tineri in politica, cu cartea mai subtire, dar nu-i bai avem acum imprimante de ultima generatie, scoatem orice diplome !

ADRIAN spunea...

In loc sa mearga sa fie consilier personal al ministrului de interne si sa mai invete si el cate ceva in felul asta, s-a coborat la o functie atat de meschina precum cea de membru in consiliu de administratie al unui liceu care nu e in stare sa desluseasca valorile :)))
Asta aduce perfect cu perioada de dupa nationalizari si colectivizari fortate cand "chiaburii" erau bagati la zdup iar noile CAP-uri intrau pe mainile lenesilor si incompetentilor dar care se raliasera "cauzei socialismului".

Lilick Auftakt spunea...

@lehman25

Exista Google, nu? :))

@Adrian, las' ca daca are el acum drept de decizie in cadrul scolii, n-o sa mai evolueze ea, matematica, cum vrea ea. :))

lehman25 spunea...

Exista puscarii si noi le facem custi !

Deceneu spunea...

E regretabil, dar asta-i trendul in toate partidele politice.

Lilick Auftakt spunea...

@Deceneu, eu nu am vazut decat la PDL asemenea orori. O fi in trend, dar sa speram ca se demodeaza cand ii vom inlatura pe portocalii.

Pro DOC spunea...

ASTA E DIN SERIA "CRETINII DRACULUI"

Filip Remus, un tip, - nu-i asa? -, "cu sange tanar in instalatie", e o mostra perfecta de "cretinul dracului" din categoria identificata de Anca Boagiu chiar drept "cretinii dracului" din PDL.

(Anca Boagiu către Mircea Banias: “M-am săturat de mizeriile omului tău din port. El, şeful ANAF Constanţa şi cel cu feribotul sunt toţi înţeleşi… cretinii dracului”.)

Mi-ar placea la nebunie, Lilick, o rubrica, in presa, intitulata "CRETINII DRACULUI", care sa prezinte zilnic, en detail, cate o asemenea mostra de fruntas pedelist. Sigur, informatia despre toti "cretinii dracului" din partid nu e disponibila si nici usor de procurat, dar cazurile stim, cu totii ca exista. Si ele sunt fara numar, fara numar! :))

un clujean spunea...

acest personaj fara BAC a fost promovat ieri 14.01.2011 secretar general adjunct in urma alegerilor organizatiei judetene de tineret a PDL Cluj. Presedintele Radu Moisin(viceprimar cluj-napoca,29 ani)a spus intr-un interviu ca nu toti putem fi "academicieni".

http://www.buzznews.ro/2011/01/15/seful-tinerilor-din-pdl-cluj-il-apara-pe-consilierul-fara-bac-din-campia-turzii-%e2%80%9enu-putem-fi-toti-academicieni%e2%80%9d/

http://www.ftr.ro/cum-il-apara-pdl-cluj-pe-consilierul-local-fara-bac-nu-putem-fi-toti-academicieni-46569.php

Lilick Auftakt spunea...

@Pro Doc, o idee excelenta. :))

@Clujean, multumesc!