26 ian. 2011

Despre noi, ai nostri si-ai lor. Primele stiri ale zilei.

- Iata ca gestul profesorului Shafir e urmat si de altii. Deputatul aradean Mihaita Calimente (PNL) îi trimite medalia inapoi ministrului Gabriel Oprea (UNPR) - Romania Libera

- Theodor Baconsky desfiinteaza Consulatul din Montreal. In schimb face unul la Erbil, in Irak. "Canadienii" nostri se revolta: "Ne-au ciuruit" - Zigzag Roman-Canadian

- POPULARUL Berlusconi a intervenit la telefon la singurul canal critic care mai exista in Italia, pe cand dezbateau pe tema scandalurilor pe care le-a provocat, insultand-i, numindu-i "casa de toleranta" si ordonandu-i unei membre a partidului pe care il conduce, invitata in emisiune, sa paraseasca imediat studioul." - guardian.co.uk

4 comentarii:

Vlad Cel Groaznic spunea...

Ce dracu' a ajuns si Italia?! Ghena de gunoi a Europei, in care toti sobolanii cosmetizati ajung "mari" politicieni?! Ma mai intreb cum tolereaza lumea civilizata PORCARIA din ROMania, cand in Italia este lasat sa-si faca de cap acest mafiot decrepit si dement!

Si nu inteleg ce are tocmai el contra bordelurilor, din moment ce face tot posibilul pentru a transforma scena vietii publice din Italia in propriul sau harem. Aceeasi atitudine ca la Basescu: zdrentele lui sunt "oameni politici" si "femei independente", toti ceilalti (indiferent de sex, preocupari, orientari, etc) sunt vinovati de a face parte din "case de toleranta"?!

Anonim spunea...

Cei de la Zig-Zag Canadian spun ca au fost ciuruiti? Foarte bine. O merita. Din plin. Stiu de ce spun asta. Mai multe detalii in "privat".(Dan)

Lilick Auftakt spunea...

Dan, vorbim!

@Vlad, nici italienii nu-l mai suporta deloc.

Vlad Cel Oribil spunea...

Berlusconi a fost primul care a infiintat un minister pentru o duduie simpatica: http://andreamontesi.ilcannocchiale.it/mediamanager/sys.user/16686/MaraCarfagna.jpg :)

Daca nu il suporta italienii, cum dracu' de tot ajunge premier? Si eu sunt ferm convins ca e mafiot si e jucat pe degete de serviciile secrete, deci ar trebui bagat la parnaie de urgenta.