27 ian. 2011

Investitiile in educatie in ultimii 20 de ani

Fara cuvinte!

11 comentarii:

Adrian Stoica spunea...

http://www.youtube.com/user/ioanapopescu75#p/a/u/0/fttwajuFo3U

vali plesca spunea...

investitii de genul asta: http://www.romanialibera.ro/actualitate/educatie/2-000-000-de-euro-investiti-inutil-intr-o-scoala-parasita-153222.html?

Lilick Auftakt spunea...

Termina cu lozincile portocalii.

vali plesca spunea...

nu, lilick. tu faci propaganda

Lilick Auftakt spunea...

Eu fac, sigur, dar nu portocalie. Cea portocalie nu are ce cauta pe aici. Cum nu au ce cauta nici javrele portocalii. Asa ca, atentie!

vali plesca spunea...

lilick, vezi ca ajungi la un punct in care uiti ce inseamna buna cuviinta. oricum dreapta judecata ai cam pierdut-o. cu subiect si predicat (si nu e propaganda, de nici o culoare, si cu atat mai putin, din partea unei javre): un liberal militeaza pentru interventia minima a statului tocmai pentru ca stie ca statul este prost administrator. in momentul in care incepi sa te lauzi cu marimea investitiilor publice si sa inebunesti cand rationalitatea lor e pusa sub semnul indoielii, inseamna ca NU esti liberal. dar nu te supara, poti ramane acedist. am fost destul de atent?

atreides spunea...

Statistica este facuta de fundatia lui Dinu Patriciu, pe graficele alea se vede clar pixelul albastru, deci e un trucaj ordinar :)

Lilick Auftakt spunea...

E o idiotenie sa sustii ca investitia in educatie nu e... liberala. Scuze dar te credeam inteligent si mai putin portocaliu.

Lilick Auftakt spunea...

@Atreides, corect! :) Auzi, cine investeste in educatie nu e liberal. :)) Nu mai stiu ce sa inventeze scarbele astea.

Lilick Auftakt spunea...

@Vali, nu am treaba cu persoana... Din contra. :D Deci termina cu insinuarile prostesti. Si nu mai am chef pe aici de colaboratori ai actualului regim.

Shadow spunea...

@vali

Erorile sunt contorizate ca "non liberalism" mai nou? Interventia "minima a statului" asa cum o vor liberalii se face in "piata" si in "economie" nu in educatie si cu atat mai putin in invatamant sau sanatate.

Luam un set de investitii prost facute despre care nu stim cat reprezinta din totalul de investitii (ca procent) si cu ele "judecam" totalul? Crezi ca este "liberal" asta? Nope. E doar "propaganda contra" dar tare subtire la analiza.