16 ian. 2011

Ion Ratiu

Oricati basesti grotesti ne inconjoara astazi, din toate partile, gandurile noastre trebuie sa se indrepte mereu catre cei care ne-au reprezentat cu distinctie si verticalitate tara. Comemoram luni, 17 ianuarie, una dintre cele mai puternice personalitati ale dreptei romanesti: pe marele taranist Ion Ratiu. Alaturi de prietenii taranisti si liberali, si de toti cei pentru care principiile si democratia mai inseamna ceva, aduc un pios omagiu liderului PNTCD plecat dintre noi acum 11 ani.

In clipul de mai jos, alaturi de alti lideri ai partidului:

14 comentarii:

radu spunea...

Ratiu a fost un domn, un spirit democrat suta-n suta si un conservator cu staif britanic, pe care nu prea l-am meritat la vremea aia.
Pe cand si PNTCD in ACD?

Rasputin spunea...

http://www.personality.com.ro/basescu_omagiu.htm

atreides spunea...

Superb clipul!
In rest, ramane cum am stabilit: ACD fara PNTCD este frectie la picior de lemn.

Anonim spunea...

BTI: Era dulce foc mosul, l-am cunoscut binisor, avea 80 de ani si imi spunea ca nu are o problema sa candideze la presedintie, daca partidul vrea si el:)))) Cind s-a dus Ceausescu la Londra, sa-l plimbe regina cu trasura, s-a legat cu lanturi de un parapet stradal, intr-un loc unde primise asigurari de la scotland yard ca va avea vizibilitate maxima spre trasura elisabetei. Cind sa apara nea Nicu si doamna, aia i-au plasat in fata un autobuz de ala etajat, ca sa il acopere comple

Anonim spunea...

complet...Pina s-a dezlegat bietul Ratiu din lanturi, nea Nicu trecuse. Era simpatic chiar si cind se prezenta drept cel mai bogat roman din lume, dar statea in casa de la stat si conducea un Mercedes mai batrin ca Hitler:)))

lucian burjuiul spunea...

Oameni de calibrul asta n-or sa aiba in veci PDL... Ei se vor mandri in continuare cu Videanu, Nuti, EBa, Boc, Basescu!

Lilick Auftakt spunea...

@BTI, misto de tot amintirile... Mi-e dor de acesti oameni frumosi, in politica.

@Lucian, ar putea sa il comemoreze si ei pe Marx, ce Dumnezeu. Doar Tismaneanu a facut-o chiar de doua ori: o data la licenta, o data la lucrarea de doctorat. :D

lucian burjuiul spunea...

Nici macar cu Marx, ca n-a fost membru. Niste carnati astia de la PDL... cu Ismaneanu cu tot. Ma si mir ca Nuti nu e prin malluri ca tot sunt reduceri.

Lilick Auftakt spunea...

A intrat un nervos aici, care se da taranist si, dupa ce a pus de vreo doua ori un mesaj injurios si basist, crezand ca eu imi duc viata doar pe acest blog, fiind obligata sa scot instantaneu de la moderare tot ce intra, a mai postat o data faptul ca nu mai vrea sa ii fie scoase mesajele. Drum bun, cale batuta! Pe aici nu mai intri!

radu spunea...

@Lilick, vine curand vremea cand o sa trimit extrase duhnitoare din teza de doctorat a mesterului Volo. :) Sunt aproape douazeci de oameni care si-au copiat-o! Nu e marxista, e leninista cu spume, plina de citate din Ceausescu! Rasu lumii, si abia are 100 de paginute pupine savantul nostru anticomunist de renume mondial!

Lilick Auftakt spunea...

@Radu, trimite! Astept cu mare interes! Si cred ca nu numai eu. Toti prietenii nostri de aici. :D

transildania spunea...

@radu
Abia astept si eu!!
Cum si unde vrei sa o publici?

radu spunea...

@transildania: o sa dau drumul la niste citate aici, ca teasing, dar am prieteni care ar putea sa-i dea drumul prin alte parti.

sabina spunea...

Ma doare sufletul de fiecare data cand vad aceste chipuri...Ce OAMENI am avut printre noi si ce pacat de ei! Dumnezeu sa-i odihneasca in pace.