31 ian. 2011

Lasati bugetele sa vina la mineee!!!

"Specialiştii din Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului au elaborat un proiect de ordonanţă de urgenţă pentru modificarea şi completarea Legii nr. 350/2001 privind amenajarea teritoriului şi urbanismul, care o va pune pe ministrul Elena Udrea în poziţia de decident suprem pentru orice proiect de dezvoltare şi investiţii de pe teritoriul României. Prevăzută să fie emisă pe 1 februarie 2011, conform prevederilor din proiect, ordonanţa va conferi puteri decizionale extinse ministerului condus de Elena Udrea şi arhitecţilor-şefi. Aceştia din urmă vor fi însă obligaţi, tot prin prevederile ordonanţei, să „colaboreze permanent cu direcţiile de specialitate din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului" - scrie astazi Puterea, intr-un articol din care puteti afla ce portite pentru "baieti destepti" ascunde ordonanta, sau ce ilegalitati acopera aceasta legal.

Noiembrie 2010 - Elena Udrea a depus la OSIM patru cereri solicitand dreptul de proprietate asupra următoarelor sloganuri electorale: „EU Bucureşti“ (cu o inimioară între cele două cuvinte) / „EU iubesc Bucureşti“ / „EU iubesc B“ / „EU iubesc România“

Foto: Acuvio

18 comentarii:

codeus spunea...

poza e o trimitere directa la Timosenko?!! )))))

Lilick Auftakt spunea...

Mai mult ca sigur. :))

Catalin-Andrei spunea...

Udrea :"Eu iubesc B"=Eu iubesc BANII!!!!Cum am putea sa ii dam atatia bani pe mana cand ea ne-a aratat atata timp cat poate fi de pref la capitolul administratie?!Lenuto ar cam fi cazu' sa mai plimbi putin ursu si sa mai canti si pe la alte tarabe poate ai mai mult noroc!

codeus spunea...

doar ca e diferenţă de la cer la pământ între ele. În timp ce aia are pregătire solidă, a noastră oricât s-ar şlefui tot o ţaţă de Pleşcoi rămâne

Lilick Auftakt spunea...

@Catalin_Andrei, ii dam toti banii pe mana sa ne mai faca o frunza cadou, pe care o are toata lumea.

@Cody

Da, si vine tata de Plescoi sa ne dicteze aici ce ar fi mai bine pentru noi.

Unknown spunea...

S-a gasit cine sa decida impartirea teritoriala a Capitalei. Pe langa eventualul buget general, alt interes nu are Udrea. Sloganuri cu eu iubesc Bucurestiul sunt povesti de adormit copii, poate vrea sa spuna ca ea adora sa isi achizitioneze posete scumpe.

cristi.apetrei spunea...

Da' poate "Eu iubesc B" inseamna "Eu iubesc Basescu" :D Oricum sa lase Bucurestiul in pace ca nu are nicio treaba nici cu administrarea banilor si nici cu politica in general.

Anonim spunea...

"Eu iubesc B" ar putea fi si o recunoastere (in sfarsit), cu trimitere la cel care o ajuta atata...

Lilick Auftakt spunea...

Stati ca acum a intrat in scena si.... Baconsky. Deci sunt mai multi de iubit. :))

Ioana Ghinda spunea...

Aceasta femeie va intra cat de curand in topul celor mai malefici oameni din istorie. Momentan isi doreste 2,5 miliarde (buget Bucuresti) 3,4 miliarde (asfaltare la sate) + 0,7 miliarde (bugetul Min dezv regionale) => 6,6 miliarde euro (bani publici)+ afacerile sotului si legaturile cu mafia portocalie

lucian burjuiul spunea...

Asta e orizontul ei, face cu succes propozitii din 2 si 3 cuvinte insotite sau nu de desene, simboluri sau imagini! Trebuie s-o intelegeti! Orizontul ei se opreste la Basescu, cel mai democrat presedinte. Desi corect pentru ei este cel mai democrat-liberal... iar pentru noi primul si ultimul presedinte PDL.

Lilick Auftakt spunea...

@Lucian, cel mai democrat-liberal. fost social-democrat viitor crestin-democrat. :))))))

popateapa spunea...

Cred ca este interesant de citit
http://popateapa.wordpress.com/2011/01/31/pilotii-marinari-carmaci-cosasi-nota-dn-orbi-%E2%80%93-m-eliade-%E2%80%93-1937-fragment/

și este în topic

Lilick Auftakt spunea...

Multumesc mult, Popa Teapa! :)

Vlad Cel Groaznic spunea...

Ce mufa de taranca scelerata are duduia aia! Brrrr~

acuvio spunea...

Mulţumesc mult pentru promovare. Ce am avut de spus despre sloganuri şi calendare... se vede :)

Lilick Auftakt spunea...

Wxcelent, Acuvio! :)

radu spunea...

Propun o noua eticheta pentru tzaranca asta vopsita: "amanta de renume national". Prin analogie cu "savanta de renume mondial". :)