17 ian. 2011

"O poza si o fraza"...

Asa se numeste proiectul lui Alex Mazilu, pus la cale impreuna cu Alecu Racoviceanu. Mi-a placut din prima clipa ce am vazut. Cum mi-a placut si celalalt proiect: "Dependent de fotografie". Si, cum s-au deschis si lucrarile in cadrul concursului "Blog de blog", va propun sa-l avem in vedere pentru nominalizari.

18 comentarii:

Blogatu spunea...

Acest blog a fost nominalizat in Topul Blogurile anului 2010. Pentru a castiga, trebuie adunate cat mai multe voturi, sub forma de comentarii sau voturi in sondaj! http://blogatu.ro/2011/01/blogurile-anului-2010-categorii-jurnalism-si-stiri-blog-despre-politica-blog-de-politician.html

Lilick Auftakt spunea...

Multumesc pentru nominalizare, @Blogatu!

ADRIAN spunea...

am vazut si eu in mai multe locuri asta cu poza si fraza. n-am inteles foarte bine in ce consta "proiectul" ... de exemplu n-am idee daca pe dl Racoviceanu il incanta in vreun fel ca eu mi-am pus o poza la care am atasat "la Jilava nici nu stiu cat de mic incep sa fiu" (?!) ... cred ca depinde mult de cine-i "miezul din dodoasca" dupa cum spune Mircea Badea :)

Lilick Auftakt spunea...

@Adrian, da. Eu ma gandesc deja la nominalizarile pe care trebuie sa le fac pentru concurs, si probabil o sa pun asa, la inceput, cate o propunere. Alex Mazilu ar fi pentru blogul foto.

:)) Imi place stilul asta minimalist. Nu vreau sa ma gandesc ce poza ai pus... :)) Adevarul e ca sunt mai multe variante...

ADRIAN spunea...

@lilick: pai da o vizita si citeste-mi postarea :) poza e pe bune, la sfarsitul subiectului si chiar ma cuprinde :))

La blog de fotografie/memorie cred ca merita mult alex galmeanu cu muzeul sau de fotografie. dar nici asta cu "blog de blog" n-o cuprind prea bine asa cum nu inteleg "ze list". Am vazut acolo in clasament superior multe bloguri inexplicabile prin prisma succesului :)

ma intorc dupa ce ma dumiresc si eu cum e cu nominalizarile astea. daca ai fost deja nominalizata inseamna ca nu-mi ramane decat sa te votez din moment ce am ratat-o cu nominalizarea :)) succes in competitie, chiar as vrea sa castigi categoria!

Lilick Auftakt spunea...

@Adrian, sunt doua concursuri. Eu ziceam de cel de la Lucia Verona care e cu nominalizari pe care trebuie sa le facem noi, bloggerii. Cel de la Blogatu, pe care mi l-a lasat acum, e altul, cu alte categorii si cu nominalizari deja stabilite, cu bloguri pe care trebuie doar sa le votam. De exemplu al meu. :) Sigur, nu ma supar daca ma nominalizati si la Lucia. Anul asta nu sunt in niciun juriu, asa ca sunt simplu candidat. :)

Lilick Auftakt spunea...

http://4.bp.blogspot.com/_i5gvVb4UZqo/TTGMhDXAOgI/AAAAAAAAA7w/ab-5zFk3CEA/s1600/Jilava_nicinustiicatdemicincepisafii.jpg

Aata e! :)) Buna!

ADRIAN spunea...

m-am intors de la blogatu. evident ca in celelalte categorii n-am recunoscut nimic :)
pot insa sa-ti spun ca momentan castigi din primul tur cu 6 voturi din 11! (si nu mi-ai dat inca nicio mita electorala :)) )
la blog de politician se pare ca i-am furat victoria lui Dan Voiculescu aducandu-l pe Varujan Vosganian in turul doi la egalitate perfecta de voturi. oricum intelegerea mea e limitata ...

Lilick Auftakt spunea...

@Adrian, hahaha. Ei, e la inceput. Si au vazut cativa prieteni de ai mei link-ul. :))

ADRIAN spunea...

Merci pentru aprecierea pozei! pacat ca eram cu camera mica si nu intra fortul in cadru din cauza unghiului mare al obiectivului ...
Am sa mai astept la celalalt concurs dar n-am cum sa nu te nominalizez acolo la cel putin doua categorii. Poate la mai multe categorii, depinzand de mita electorala :))

Lilick Auftakt spunea...

@Adrian, pai absolut sigur te nominalizez si eu la una din categorii. Nu iti spun de acum la care, dar se pare ca esti singurul din blogroll-ul meu care se si potriveste la acea categorie. Asa ca mita trebuie sa mai scada putin pana spre anulare... :))

Rasputin spunea...

APEL CATRE ROMANII CARORA LE PASA !
MERITA SA DOVEDIM CA SUNTEM O FORTA DACA SUNTEM UNITI !

Din 17 ianuarie 2011, NU MAI ALIMENTATI DE LA PETROM !!!
Este singura solutie de spargere a monopolului carburantilor (cum foarte bine a spus Badea). Lovind intr-unul singur, acesta va avea doua solutii: sa intre in faliment sau sa scada pretul, declansand in acest fel concurenta pe piata.
Mai mult, este singura sansa prin care putem cere si obliga guvernul Romaniei si Petromul sa desecretizeze Contractul de Privatizare si sa aflam care sunt tradatorii acestei tari. In felul acesta se vor dezvalui si comisioanele date (pretul tradarii) si nemernicii care le-au primit (hotii natiunii).
Imprastiati acest mesaj in proportie geometrica, astfel incat in 17 ianuarie sa fie accesat de cel putin 100.000 de romani. Pana acum el a fost trimis la peste 1800 de useri. Alatura-te si tu si trimite la cel putin 10 prieteni.

alex mazilu spunea...

Multumesc L.
...pentru tot.

Adrian,
nu e nevoie sa inteleaga toata lumea tot.
Nu putem sti totul.
Ca ai auzit despre proiect... asta e bine.

Nu intelegi Zelist... mai incearca ;)

Succes!

Lilick Auftakt spunea...

@Alex, nu ai pentru ce. :)

ADRIAN spunea...

@Lilick: multumesc pentru intentia de nominalizare. nu cred foarte mult in astfel de clasamente, recunosc. cred ca sunt mult prea subiective si cu clasamente greu de facut in lipsa unor criteri unitare si ca urmare a largii varietati. ramanem mai curand la vorba "nu-i frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie!"
@Alex Mazilu: am raspuns pe blogul dvs chestiunilor. Inteleg ZeList, nu intelg totusi de ce clasamentele sunt pe cantitate de trafic pana la urma. Dadeam exemplul lui Ludovic Orban, pe care altfel il apreciez si l-am votat la primarie. Domnia sa are un plog in primii 10% din ZeList desi e inactiv de aproape trei ani. Ce spune asta despre filtrele de clasament a ZeList? Statistica pura.
Si ca sa contrazic statistica, una dintre nominalizarile mele la blogurile alea cu hobby va fi doamna care este ULTIMA in ZeList dar care pare ca e chiar preocupata de ceea ce face - retete de bucatarie ilustrate, cred, personal. Bravo ei, n-o sa am timp sa o frecventez dar de ce ar fi mai prejos decat Andreea Raicu ce se afla pe prima pagina ZeList ???? Langa niste Piticigratis si mult mult peste Varujan Vosganian, de exemplu. Cam asta spuneam eu ca nu inteleg, ca sa fie limpede si pentru cei multi care mai citesc comentariile de aici. Chiar daca nu toata lumea intelege tot si nici nu trebuie sa inteleaga tot.
Si felicitari pentru blog care e chiar interesant!

Lilick Auftakt spunea...

@Adrian, e foarte bine ca sunt subiective, sa stii. :)

Ludovic Orban nu e intre primii 10 din ZeList. :))

alex mazilu spunea...

multumesc pentru aprecieri ! ;)

ADRIAN spunea...

@Lilick: am zis intre primii 10 LA SUTA nu in primii 10 :))