12 ian. 2011

PDL - campanie electorala "verde", cu copii de gradinita


Numai asta nu mai facusera:

"Copiii din comuna hunedoreană Baru, însoţiţi de educatoare şi învăţătoare, au ajuns personaje de campanie electorală pentru PDL. În loc să stea în clase, micuţii au fost scoşi în stradă şi duşi la un miting PNL, ca să strige lozinici în favoarea candidatului PDL. Mitingul PDL a ţinut până seara, când copiii au plecat în marş prin comună, sub ochii îngăduitori ai autorităţilor." - RTV - Imagini in stirile de la ora 02:00.

4 comentarii:

Shadow spunea...

@Lilick e o eroare in textul tau. Nu e vorba de un "miting PNL".

Lilick Auftakt spunea...

@Shadow, ba da. S-au dus peste un miting PNL. Era doamna Campeanu acolo. Si altii au crezut ca e o eroare. :P Dar daca poti, uita-te la film sa vezi despre ce e vorba. :)

clerc spunea...

Lilick, situatiunea e chiar albastra. Daca nazistii oranj (ma rog, verzi, dupa culoarea afisului electoral afisat de candidatul PD Raducanu!) ajung sa manipuleze niste fiinte lipsite de aparare cum sint copiii de scoala fara ca vreao autoritate a statului (care stat?) sa se autosesizeze - asta da masura jafului electoral din 2010. Daca PD-ul are acum cam 15% din optiuni, atunci va fura, eu stiu, pina la 30-45%... crezi ca e imposibil? Cu Basescu la timona, orice devine posibil, orice cosmar devine realitate. Fratilor, tot varianta sirbeasca pare a fi viabila si sigura...

Lilick Auftakt spunea...

@Clerc, vor fura mult, dar asta daca nu le luam putere pana atunci si daca toata celelalte partide nu reusesc sa aiba o strategie comuna. Daca ne unim toti ceilalti, nu cred ca mai au sanse.