18 ian. 2011

Pentru Referendum in Bucuresti!


Elena Udrea pregateste o noua Lege a Capitalei, despre care va invit sa cititi aici. Andrei Chiliman a reactionat astazi printr-un comunicat, in care ii cere primarului Sorin Oprescu sa declanseze un referendum, in care bucurestenii sa isi spuna ei insisi punctul de vedere, democratic, despre felul cum vor sa fie impartita si condusa capitala.

"Asupra oraşului lor, asupra problemelor lor, trebuie să decidă bucureştenii, şi nu Elena Udrea. După cum bucureştenii trebuie să fie lăsaţi să-şi aleagă ei primarii, şi nu Elena Udrea în locul lor! Bucureştiul nu este nici al ei, nici al găştii mafiote din spatele ei, nu este nici măcar al lui Traian Băsescu. Bucureştiul este al bucureştenilor şi al României”, a declarat marţi, 18 ianuarie, a.c., într-o conferinţă de presă, Andrei Chiliman.

Liderul liberalilor bucureşteni le cere şi reprezentanţilor PSD Bucureşti să iasă din complicitatea tacită pe care o au cu Elena Udrea şi cu gruparea mafiotă din spatele acesteia. "Îi sfătuiesc să pună interesele bucureştenilor pe primul plan şi să lase deoparte meciurile de baschet cu Elena Udrea. Asta, dacă vor o colaborare în Bucureşti cu Partidul Naţional Liberal", a afirmat preşedintele organizaţiei PNL Bucureşti.

7 comentarii:

Catalin Trandafir spunea...

La adresa pe care o pun mai jos , pe la jumatatea materialului veti vedea cum decid oamenii in Barcelona asupra problemelor care-i privesc : http://www.basescupresedinte.nu/?p=10

Matilda spunea...

Este foarte corect ! Portocaliii vor să ne "coloreze" capitala cu toţi incompetenţii lor puşi pe căpătuială ?

Ai o leapşă şi o nominalizare de la mine . Succesuri :))

Lilick Auftakt spunea...

@Catalin, nu merge link-ul ala.

@Matilda, merci mult. :)

Elisa spunea...

Si la mine doua nominalizari.Mult succes draga Lilick !

Lilick Auftakt spunea...

Multumesc mult, Elisa. :)

CRadu25 spunea...

Din nou PNL reactioneaza corect intr-o situatie dificila creata de "prietenii" nostri portocalii. Ne deschide optiunea (egal cum le-o deschide si pedelistilor) sa opteze pentru varianta cea mai buna.

Asa sper ca se va sfarsi cu marota asta plecata de pe vremea lui Adriean (cum care, Videanu, primarul-bordura) si continuata pana in zilele noastre, cum ca sectoarele Bucurestiului ar fi ceva rau...

radu spunea...

Tocmai citesc ca Spaima Nutzi vrea si ea referendum. Hm!
Pedeleprele oranjgutane vor sa testeze piata si sa-si masoare electoratul potential, cam cum a facut basecu in 2009 cu referendumul, ca test preliminar (simulare) pt. turul doi.
Daca referendumul iese in favoarea udrei, blonda lui base (sau boarfa lui partze) va candida la Primaria Capitalei. Daca nu, va trimite la sacrificiu pe altcineva.
Razboiul psihologic pre-electoral a inceput.
Ecuatia e simpla: PD isi poate masura potentialul maxim de crestere in Bucuresti in functie de cati oameni pun botul si voteaza propunerea udrei.
PS.Liberalii ar face bine sa conspecteze de pe Inpolitics analiza lui Bogdan Tiberiu Iacob despre falsa slabiciune a PD. Tare as fi curios sa stiu care sunt procentele reale ale PD, in sondajele care nu se dau publicitatii. E clar ca procentele lui DD sunt parte din ale PD si e aproape la fel de clar (pt. mine) ca, in realitate, PD are intre 25 si 30%. Daca Opozitia vrea sa si-o ia din nou, sa se-mbete in continuare cu apa rece a sondajelor, bine intretinuta de Putere. PD-istii au strategi militari care au invatat dupa Arta rzboiului a lui Sun Tzu: prefa-te slab cand esti puternic si invers.
De-aia e buna Alianta ACD-PSD.