9 ian. 2011

Returnari imposibile...

Inpolitics se intreaba astazi daca, odata cu premiul "Ion IC Bratianu", Tismaneanu are de gand sa returneze si mobila confiscata de la evrei. Eu ma mai intreb cui ii restituie premiul. Tradatorului "liberal" Stoica? Monei Musca, cea care i l-a inmanat in 2001? Si daca nu ar fi mai bine sa returneze si drepturile de autor obtinute de pe urma volumului interviu cu Ion Iliescu.

Dar mi-e sa nu ii urmeze exemplul si Traian Basescu, si sa inceapa sa returneze statului Flota Romaniei sau Casa din Mihaileanu... :))

10 comentarii:

Micawber spunea...

Pai sa returneze V. Tismaneanu si banii primiti pentru activitatea (pretins benevola) din comisia aia de carton pentru condamnarea comunismului. Cat despre V. Stoica sau Mona Musca, ei sunt, vezi bine, liberali d-aia buni, ei ii predau partidul la cheie lui Basescu, nu lui Felix, nu?

Vedeti, d-aia nu-i bine sa primesti atatea lucruri, ca dupa aia pun prea multi problema returnarilor :)

radu spunea...

Parerea mea e ca PNL a facut o mare greseala premiind un asemenea propagandist nomenklaturist.

Lilick Auftakt spunea...

Tuturor slugoilor basescieni trebuie sa li se retraga aceste premii, titluri... etc

@radu, nu PNL, ci securistii lui Basescu ascunsi in PNL l-au premiat, iti dai seama...

Matilda spunea...

Vai de mine, unde o să ancorăm atîtea nave ?

Lilick Auftakt spunea...

Iti imaginezi, Matilda! Daca incep sa vina? :))

radu spunea...

@Lilick: Ei, bine c-am scapat de ei, duca-se! Oricum numai gargara-i de liberalismul lor "clasic". Nu, domne, eu vreau liberalism contemporan, pentru clasa de mijloc, nu pt. antreprenori de partid-stat!

Lilick Auftakt spunea...

@radu, de cine sa scapam? De unul care a fost, pe rand, comunist autentic, marxist revizionist autentic, socialist autentic, liberal autentic, neoconservator autentic, conservator autentic, basescian autentic? Hahaha!

radu spunea...

Nu Lilick, bine c-am scapat de alde Stoica, Stolojan, Preda, Voinescu, Boureanu si de alte cartite care voiau predarea la cheie a PNL lui basecu!
De ei bine c-am scapat.
Ceilalti, pupinii telectuali de Cotro sper ca nu vor mai face ever ochi dulci. Duca-se pe pustii!

Lilick Auftakt spunea...

Ce ochi dulci ca ne urasc de moarte...

radu spunea...

@Lilick: pai sigur ca ne urasc, dar inca isi mai faceau iluzii ca PNL se mironoseste la avansurile lor si dupa alegeri vor bate palma, in numele "dreptei". In cazul in care se codeau, spargea din nou basecu PNL-ul, ca sa mai rupa o halca pt. guvernarea oranjgutana. Asa, dupa alianta cu PC-ul, aplaudacii s-au lins pe bok!
Mare atentie acum cu PRM-ul. Basecu lucreaza nu impotriva, ci in favoarea lui, prin provocarea judiciara pe care a orchestrat-o si prin martirizarea care i se pregateste Tribunului prin virtuala arestare, mai ales in conditiile in care electoratul romanesc din Ardeal e foarte suparat pe UDMR. Spera ca in felul asta Opozitia unita va pierde voturi in favoarea PRM si ca va putea folosi partidul lui Vadim pe post de jolly joker pentru alegeri. Sa vezi ce-o sa exulte atunci Tismaneanu. Sa nu ziceti ca nu v-am spus.
Trebuie luate masuri din timp.