23 ian. 2011

Romania, undeva intre Angola si Filipine...

...In topul tarilor in care ordinea publica poate fi afectata de revolte sociale. Anunta Business Insider, folosind date oferite de Nomura Holdings, cea mai mare casa de brokeraj din Japonia.

1. Bangladesh 2. Maroc 3. Algeria 4. Nigeria 5. Liban 6. Egipt 7. Sri Lanka 8. Sudan 9. Honk Kong 10. Azerbaidjan 11. Angola 12. Romania 13. Filipine 14. Kenia 15. Pakistan 16. Libia 17. Republica Dominicana 18. Tunisia 19. Bulgaria 20. Ucraina 21. India 22. China 23. Letonia 24. Vietnam 25. Venezuela

















Via Alianta Dreptei

11 comentarii:

vali plesca spunea...

sigur, cand pui hong kong intre sudan si azerbaidjan, studiul e serios tare

Lilick Auftakt spunea...

Pai citeste intai cine l-a facut si pe ce date. Si la ce se refera...

Lilick Auftakt spunea...

Stiu ca tu crezi ca Romania se afla de fapt aici: http://www.telegraph.co.uk/finance/economics/8275771/The-10-most-prosperous-countries-in-the-world-in-pictures.html?sms_ss=facebook&at_xt=4d3c6a9e5b1f2493,0

Dar invidiosii astia n-au vrut sa ne puna si noua o poza... :))

vali plesca spunea...

lilick, daca te apuci sa cuantifici posibilitatea unor revolte sociale doar prin prisma a trei indicatori ies aberatii. revoltele sociale in algeria sau liban, ca sa ma opresc la puncte fierbinti din ultima saptamana, au cauze mult, mult mai complexe. oricum, e bun studiul asta, avem cam aceleasi sanse la revolte ca hong kong.

Lilick Auftakt spunea...

Studiul e foarte important pentru investitori. E un avertisment: aveti grija pe unde puneti piciorul. In UE, evitati Romania si Bulgaria.

Adrian Stoica spunea...

Sa ne revoltam? Acum?

http://www.opiniatimisoarei.ro/wp-content/uploads/2011/01/Nu-ratati-ocazia...jpg

Lilick Auftakt spunea...

@Adrian Stoica. Aooleu. :))

Vlad Cel Oribil spunea...

In tot acest timp, UNDE SUNT TINERII? Unde sunt cei care se mandresc cu titlul de "activi"?! Cei mai revendicativi ACESTIA ar trebui sa fie: TINERII - pentru ca ii asteapta o viata de IAD, si cei care sunt "in campul muncii", intr-un fel sau altul, pentru ca sunt cei mai umiliti, zdrobiti, distrusi, si isi pot vedea "iesirea din sistem" mai aproape ca niciodata!

In loc sa isi revendice dreptul la o viata demna de fiintele umane din Europa secolului XXI, tinerii sunt ca si inexistenti in peisajul politic romanesc!

Am ajuns sa ne uitam cum o mana de seniori mai au energia si demnitatea sa protesteze fata de CRIMA comisa de dictatura mafiei personale a Udrei, al carei sef este nedemnul chirias de la Cotroceni!

Lilick Auftakt spunea...

Tinerii nu vor sa auda de politica.

Vlad Cel Oribil spunea...

Tinerii sunt cretini?! TOTUL este politica, dupa cum TOTUL este economie!

Multi sunt dezinteresati pentru ca isi permit sa fie: tata si mama baga bani in beizadea, care n-are alta treaba decat sa viseze ce "smecher" o sa fie... pana o ia peste bot de la viata si atunci pune placa cu "aia e...", toarna niste jeguri de plozi ca si el si se reseteaza mizeria :( .

Asa era si acum 10-15 ani, cand faceam eu liceul: degeaba le spuneam ce viitor sumbru ne asteapta, ma mai si parau ca fac politica-n scoala! Acu' sunt toti si toate niste epave, majoritatea cu plozi de gat, trag de boli ciudate si iau drumul bisericilor si vrajitoarelor. Dar au ei limuzine, off road-uri si case de vacanta?! Au!

Lilick Auftakt spunea...

Cam asa ceva...