24 ian. 2011

Sa-ti fie rusine din nou, TVR!

A fost Ziua Unirii si postul public de televiziune nu a marcat in niciun fel aceasta zi. Pentru dezbaterile PDL se fac editii speciale, pentru "24 ianuarie" nu. Se pare ca emisiunea "Danutz SRL" era mult mai importanta la ora la care in tara se desfasurau evenimente in cinstea Micii Uniri.

TVR1 - 24 ianuarie

18 comentarii:

neacsu spunea...

totusi, nu exista o metoda sa nu mai platesc abonamentul radio tv? ma simt furat, pe bune, eu care nu ma uit la tvr decat la meciuri... promit sa ma duc in pub la meciurile transmise de tvr...

Lilick Auftakt spunea...

Pai ceva in genul protestatarilor de la benzinarii nu putem face si noi cu TVR? Poate apar idei... Nici eu nu mai vreau sa platesc TVPDL - ca TVR nu mai pot sa-i zic...

B.D. spunea...

-ia uite ce comunica un propagandist portocaliu: "urmariti, va rog, tot mai desele atacuri la care e supusa TVR! nu sint inocente si nu sint intimplatoare. intre altele, astea inseamna ca TVR incepe sa devina ALTCEVA si ca poate merge in aceasta directie din ce in ce mai apasat. TVR a spart logica insignifiaţei si a isteriei.
estimez ca nu va scapa nepedepsita in continuare. in fond, nici o fapta buna nu ramine nepedepsita!"

- deci indeamna la si mai multa propaganda si subordonare directa politica

Lilick Auftakt spunea...

Propagandistii astia portocalii sunt aceiasi cu cei care acuzau ca e ceata in anii '90. Sigur, vor sa politizeze si mai mult TVR. Nu mira pe nimeni.

neinfectat de ipocrizie spunea...

Evident ca TVR devine tot mai mult din ceea ce a fost si trebuie sa fie, un post public, neutral si obiectiv, o goarna a propagandei desantate, altceva.

Ca un post de TV privat. Daca e privat nu mai are rost sa platim o taxa. Si asa baga reclame pana noaptea tarziu. Si B1 sau realitatea sau antena baga reclame si propaganda, ei insa nu-mi cer taxe. Voi rezilia abonamentul, mi-a zis un prieten ca la Electirca trebuie mers pentru asta.

Lilick Auftakt spunea...

Daca mai continua cu asa ceva facem o campanie sa se sature. Si vom cere si Parlamentului sa o cheme pe Securista sa dea socoteala.

neinfectat de ipocrizie spunea...

@Lilick
eu ma duc chiar astazi. Si daca ma intreaba de ce vreau sa reziliez contractul le spun ca pentru ca plec, emigrez din cauza lui Basescu si lui Boc, si s-o intrebe pe doamna Col... - pardon - Culcer cum si de ce.

Lilick Auftakt spunea...

@Hendrix, da. Se poate. Daca iti editezi comentariul in care il faci securist. Nu e.

Hendrix spunea...

Nu exista niciun dubiu in ceea ce priveste faptul ca TVR a ajuns o banala goarna portocalie, o televiziune portocalie care concureaza cu defuncta labe1tv. Ma mira doar faptul ca madam colonel culcer n-are nicio jena in a afisa ostentativ politica portocalie a postului national, nici macar nu incearca sa para cumva impartiala.
Duminica la pranz sunt invitati permanenti tia serbanescu si Coiu, vestitul pupincurist basescian patras-coiu! Aseara cine credeti ca era invitata la jurnalul de seara? Propagandista ultrabasista pora!

Lilick Auftakt spunea...

Pana una-alta pe asta ti l-am editat eu. :)

Anonim spunea...

In opininia mea cred ca este simplu sa protestam impotriva postului pedelist TVR : la plata facturii de lumina sa platim cu 4 lei mai putin cat reprezinta taxa TV ( vezi verso factura).
Evebtual sa-i anuntam pe cei de la ENEL , la numarul verde, ca nu mai platim taxa.
Ar fi interesant sa pornim o campanie pe mail/net poate astfel vom scapa de Culcer& comp. de slugi basisto-naziste.

Hendrix spunea...

Sunt extrem de surprins de faptul ca am ajuns sa fiu cenzurat pe blogul tau! Pana ieri n-am patit asa ceva, nici nu m-am gandit ca ai putea face asta. Stii ce e pacat? Ca cel la care fac referire chiar este securist! Uite,nu-i pronunt numele, vad ca l-ai sters si in comentariul din dimineata asta...
Eu tot ce stiu despre acest individ este din ceea ce a publicat Paul Goma. Am citit prea mult din Goma incat sa am INCREDERE in spusele lui. In definitiv, in mesajul de ieri, eu le ceream oamenilor de buna credinta doar sa faca cercetari pe google daca n-au citit ce a scris Goma!

Lilick Auftakt spunea...

@Hendrix, pentru ca mi-ai mai scris lucrul ala anul trecut, pe 11.07. Intre timp m-am interesat si am aflat ca nu e asa. Cerceteaza mai bine...

http://www.jurnalul.ro/sc-nteia/jurnalul-national/disidenta-din-romania-locuieste-la-paris-si-se-numeste-paul-goma-514097.html

Hendrix spunea...

@Lilick Asa este, in vara anului trecut am scris in acelasi fel despre personajul in cauza. Stii ce mi-ai raspuns la intrebarea mea ca ce cauta acel individ pe lista respectiva de sustinere? Iti spun eu:,,Dumnezeu stie.'' Din raspunsul tau am inteles ca nu stii prea multe despre personaj. Sa inteleg ca din vara pana acum stii tu sigur ca nu este securist? Saracul Goma, vorbeste prostii saracul, n'asa?

Lilick Auftakt spunea...

Da, m-am informat. Tin mult la Goma, precum stii, dar nu face apel la autoritatea lui in cazul asta. E o simpla eroare de logica cu care nu convingi. Nu mai insista.

Hendrix spunea...

@Lilick Ma bucura faptul ca te-ai informat! Orice om de buna credinta ar face asta daca este in necunostinta de cauza. Esti sigura ca te-ai informat bine? Adica bine-bine?
Ma bucura faptul ca tii la Goma. Ma intristeaza insa enorm faptul ca imi ceri:,,nu face apel la autoritatea lui in cazul asta''. Cu asta m-ai blocat definitiv! Mi se pare in-cre-di-bil!
Partea amuzanta este ca tot tu ma acuzi:,,E o simpla eroare de logica cu care nu convingi. '' Chiar asa? Eroare de logica???
In final imi ceri imperativ sa nu mai insist! Dialogurile mele cu tine erau candva vii, acum imi ceri brusc sa nu mai insist. OK, n-o sa mai insist!

Lilick Auftakt spunea...

Pai, te-ai convins sper ca alta data am lasat comentariul pentru ca am spus ca nu stiam... As fi facut-o si acum daca intre timp nu studiam cazul si nu ma informam la persoane care stiu despre ce e vorba.

catalog avon spunea...

Nu stiu daca se poate renunta la abonamentul tv, eu nu am reusit sa scap de cel de la radio, desi nu am aparat de radio in casa, am incercat anul trecut...Daca cineva a reusit, poate ne invata si pe noi, suntem mai multi interesati de aceasta problema....