27 ian. 2011

Un trucaj ordinar: Szobi Cseh a fost colaborator al securitatii (decorat de Basescu)

Titlul e, desigur, o gluma. Renumitul cascador tocmai a fost deconspirat ca delator ordinar. Isi denunta colegii de serviciu care doreau sa plece din tara. Curat-murdar deconspirat. Fara "pixeli". Totusi, sa ne aducem aminte de un episod. Acest impostor e primul care a reclamat la tv faptul ca filmuletul in care Basescu loveste un copil e un "trucaj ordinar", omul pe care il citau mai apoi toti pedelistii. Iata asadar cine era cel care reclama "trucajul". Revista "22" pastreaza episodul despre care povestesc. De fapt insasi revista "22" a fost pe-atunci una dintre goarnele portocalii la care ma refer. Si mai e si azi... Citez:

"Imaginile in care Traian Basescu loveste cu pumnul un copil sunt trucate, spune cascadorul Szobi Cseh. "E un trucaj ordinar. Se vede din pozitia bratului domnului Basescu. Privirea e in jos, i-au scos bratul o secunda, apoi l-au pus. Se vede ca i-a miscat capul copilului. Cel care a montat scena i-a miscat copilului capul pe spate. Uitati-va la lungimea segmentelor bratului. Nu poate avea bratele atat de lungi", a spus cascadorul.

"De cand cu computerul poti sa faci orice. Daca un erou nu-ti da satisfactie, poti sa-i faci orice. Poti sa faci orice si sa nu se prinda nimeni. Poti sa-l faci sa intre prin multime si sa se bata. Doar specialistii ar stii. Uitati-va la privirea presedintelui, e in jos, mana e pozitionata altfel. Poti face un trucaj cu minimum de deformare a imaginii. Am mai vazut astfel de cazuri, si cand cu moartea lui Erbasu, cand se faceau tot felul de reconsituiri si procurorii nu luau in considerare acest analize", a mai explicat Cseh."


(Candva poate vom afla mai multe si despre rolul pe care l-a jucat la revolutie)

P.S. - Si rasplata pentru foste si viitoare servicii:

Presedintele Romaniei decreteaza:
Articol unic. - Se confera Ordinul National Serviciul Credincios in grad de Cavaler domnului Cseh I. Szabolcs Imre (Szoby Cseh), conferentiar universitar, presedinte al Asociatiei "Gladiator".
PRESEDINTELE ROMANIEI
TRAIAN BASESCU
Publicat in Monitorul Oficial 799 din 24 noiembrie 2009

12 comentarii:

Vlad Cel Groaznic spunea...

Ce dobitoc si Szobi asta!

Acum, sincer, pentru cei cu o cultura cinematografica solida, afirmatiile lui ca "de cand cu computerul, poti sa faci absolut orice" sunt hilare.

Iar faptul ca s-a aruncat sa promoveze varianta "trucajului ordinar" arata ca e cel putin diliu.

Sincer, imi pare rau de el ca a fost un asemenea dobitoc... Merita sa aiba mai multa minte si demnitate, dar pana la urma, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere... Scarboase revelatii avem in ultimii 6 ani :(

Niels Schmecker spunea...

"... in semn de inalta apreciere pentru talentul, daruirea si profesionalismul dovedite de-a lungul carierei sale din cinematografie, teatru si televiziune, precum si pentru activitatea de combatere a unor fenomene sociale negative prin metode noi, bazate pe arta spectacolului si pe sport..."

Delator la delator trage si circar la circar!

Anonim spunea...

oameni buni, omul asta s-a nascut impostor. am lucrat cu el, il cunosc bine. a facut cariera "cu periuta" nu cu priceperea in ale cascadoriei. ii lustruia saua lui nicolaescu, ii aducea figurante dragute la hotel, pardon, la cadru :) si in ziua de 22 dec. 89 i-a tinut spatele lui nicolaescu, nedându-l de gol ca, atunci când a intrat in curtea televiziunii, el vedea de la buftea, de la sedinta de partid unde tocmai ii condamnase (în calitate de secretar al organizatiei) pe revolutionarii de la TIMISOARA. sobi a mintit si a fost rasplatit.

Ceha de pa Soba spunea...

Ca sa fie conferentiar, trebuie sa aiba titlul de doctor!
are acest titlu?
sau ocupa un post prin furaciune?

ADRIAN spunea...

ce mai poti spune ?? ... rusine Margelatu !? ...
am auzit dimineata la Guerrilla ca omul ar fi spus ca nu Secu l-a racolat ci ca el s-ar fi dus la Secu sa faca ordine in studiouri ! Nu stiu de unde citeau astia declaratia (Ciuclaru), probabil ca e scrisa prin vreun ziar ...
Jalnic, jalnic, jalnic

Shadow spunea...

Mi-e greata.
Imi placea "zurbagiul", era "altfel" decat "masa amorfa" din Romania. In realitate insa era doar un alt "adrian paunescu".

Si scarba creste cand vad ca el sustine ca secu l-a pacalit si l-a tras de "limba" cand de fapt "notele informative" erau semnate de el, scrise de el doar ca sa-si mai anuleze din "opozanti".

Vlad Cel Groaznic spunea...

V-ati gandit cumva ca este posibil ca acest individ scelerat sa antreneze militii paramilitare prin asociatia lui GLADIATOR?

Stie cineva ce este in spatele acestei asa-zise initiative? Nu cumva astia fac exact de ceea ce ne temeam in '89: copii cu tendinte de sociopati, crescuti ca ienicerii, pentru a fi luptatori fanatici ai regimului?

Ma ingrozeste aceasta perspectiva, si nu m-ar mira ca acesti psihopati sa o puna in aplicare!

Ganditi-va ca avem de-a face cu CRIMINALI, care si-au exhibat PUBLIC satisfactia pe care o gasesc in CRIMA, TALHARIE si INCALCAREA DREPTURILOR OMULUI!

Lilick Auftakt spunea...

@Vlad, pai de asta am facut legatura cu revolutia. Atunci ce crezi ca a facut? A facut parte din lumpenproletariatul scos la inaintare de comunistii cu fata umana. Alaturi de el cascadori, bisnitari din zona Inter. Toti se dau acum... revolutionari. Insa sunt cei care aveau rolul sa provoace si sa se asigure ca vor fi morti. Da, probabil si acum se pregatesc pentru acelasi lucru.

Lilick Auftakt spunea...

@Vlad, poate n-o sa crezi, dar copiii pe care ii pregateste au costume portocalii.

Lilick spunea...

http://www.asociatiagladiator.ro/galerie/v/spectacol_Gladiator_2010/IMG_0240.JPG.html

Vlad Cel Groaznic spunea...

Lilick, vezi ce le stiu eu pe toate, ca un om mare :) ?!

M-am lamurit cu cine avem de-a face, pastele si grijania lor de criminali ordinari!

Trebuie sa ne pregatim sa le contracaram aceste manevre marsave, sa nu ne trezim ca oile incoltite de lupi!

Oamenii au servicii, sunt biciuiti 16h/zi, stresati, nemancati, bolnavi, capiati... ce sanse au in fata unei bestii d-astea, crescute pentru a ucide?! Si aleg deja copii cu inclinatii patologice spre violenta, cu fizic peste medie dpdv genetic... Practic, e ca si cum ai creste pitbulli, i-ai umple de steroizi si i-ai asmuti asupra unor maidanezi deja loviti de masina! :(

As vrea ca acesti indivizi sa fie trasi la raspundere pentru faptele lor, in fata unor tribunale internationale! Drepturile omului sunt calcate in picioare aici, la fel ca in cele mai infecte tari ale Africii! Avem un Idi Amin in inima Europei! Intr-o tara membra UE, cu centrala nucleara pe teritoriul ei! Intelege cineva cat de mare este pericolul pe care il reprezinta acesti indivizi?!

Lilick Auftakt spunea...

Da, sigur, unii inteleg. Altii sunt superficiali, se complac sa traiasca asa.