24 ian. 2011

Valeriu Stoica, Monica Macovei si Traian Ungureanu sunt pur si simplu idioti



De ce? Cititi la Cristi Sutu. Ei, bine: cei trei isi cer singuri demisia! Semneaza o scrisoare adresata lui Emil Boc in care apare si urmatorul fragment:

"Va cerem imperativ sa raspundeti favorabil acestui apel în cursul saptamânii viitoare. În caz contrar, va vom cere din nou DEMISIA DE ONOARE din fruntea PD-L atât dvs cât si altor fruntasi ai PD-L, precum doamna Monica Macovei, domnii Valeriu Stoica, Theodor Stolojan, Sever Voinescu, Cristian Preda, Traian Ungureanu sau Gheorghe Flutur."

5 comentarii:

Garcia Muerte spunea...

Bine, apelul este iarasi opera lui Sorin Iliesiu. Asta are semnaturile in alb ale tuturor membrilor tribului orange, de aceea apar aceste non-sensuri. Apropo, cred ca ar trebui sa anuntam Guiness Book sa isi trimita un reprezentant in Romania pentru a omologa un record. Dl Iliesiu este pamanteanul care a initiat cele mai multe apeluri. Cred ca deja a batut suta. Vreo cinci dintre ele le-am semnat si eu.

Lilick Auftakt spunea...

@Garcia, sa stii ca si eu am cautat sa vad daca nu am semnat cumva acest apel si l-am intrebat pe Cristi Sutu cine a atasat semnaturile. Pentru ca mi-era si mie clar ca Iliesiu, ca de obicei, se plimba prin online cu semnaturile in coada. Dar idiotenia lui nu scuza idiotenia lor. La urma urmelor el ar putea maine-poimaine sa scrie un apel in care sa ceara instaurarea unei dictaturi a Albei ca Zapada si ei sa o "semneze". Buna ideea cu Guiness Book. :))

Lilick Auftakt spunea...

Oricum, se vede ca nici la Agerpres nu citeste nimeni. Si e agentia NATIONALA de presa.

Micawber spunea...

Comentariul nu se refera la imbecilitatea celor care isi cer propria demisie, ci la altceva.

Vad ca se pritoceste inca o actiune de opereta din ciclul 'am condamnat comunismul'. Cred ca exista riscul ca oameni de buna credinta, insa mai slabi de inger, sa marseze la chestia asta. Cunoscand cum merge mafia portocalie, nu m-as mira sa fie o noua diversiune menita sa distraga atentia de la recalculari si alte batai de joc ale acestor zile, si poate mai ales de la proiectul de unificare a opozitiei. Cum ar veni, ei lupta si da-i cu hidra comunista (chit ca il au pe tartorul de la Anvers in frunte), in vreme ce PNL pactizeaza cu bolsevicii etc. Alta farsa de prostit prostii, vorba lui Mircea Badea.

Lilick Auftakt spunea...

Sa speram ca prostii s-au mai desteptat intre timp, si raman ei sa se prosteasca singuri. :D