9 nov. 2011

Liniste si pace doar la liberali :)

Transildania scrie pe blog despre ultimul scandal de la Cluj: Apostu, primarul portocaliu al Clujului, a fost retinut pentru 24 de ore.

Saptamana trecuta, un alt pedelist, vicepresedintele CJ Cluj, Radu Bica, a fost de asemenea retinut. Poate va intrebati ce se intampla. Nu pot sa va spun decat ca cei doi fac parte din grupari PDL diferite: Bica e omul lui Paunel Tise, Apostu e omul lui Boc. Se ataca gastile intre ele, se dau in gat. Sigur, la mijloc e vorba de bani. Coruptia din PDL risca sa dea pe-afara.

Si in zona Iasi-Suceava e un scandal similar intre pedelisti. Oamenii au trecut deja la procesul de canibalizare. Ceea ce nu e rau, as spune. Cu cat mai putini pedelisti, cu atat mai bine pentru tara.

Da, stiu, e scandal si in PSD. A inceput acum cateva saptamani si in PC. De PNTCD nu mai zic. Ei s-au nascut in zodia scandalului.

Doar la PNL e liniste si pace. Lumea aniverseaza, comemoreaza, lucreaza. Pana cand? Nu stiu. Eu zic ca cel putin pana dupa alegerile locale.

10 comentarii:

transildania spunea...

Nu stiu daca e vorba de canibalizare la Cluj; demult nu era niciun secret ca lucrurile nu sunt curate. Mai degraba este un fenomen care se asociaza cu puterea de decizie absoluta concentrata in mana a catrva oameni foarte putini, deseori a unuia singur. Autoincrederea exagerata generata de putere, "mie nu mi se poate intampla nimic, sunt tare si sunt protejat". Poate procurorii chiar isi fac treaba, iar unii politicieni nu se asteptau ca asta sa se intample. Foarte bine! Fiecare va ajunge in final in locul pe care il merita.

Liberalii chiar pot profita acum, pentru a creste in increderea oamenilor, si a creste in optiunile de vot.

Lilick Auftakt spunea...

Liberalii pot si trebuie sa profite si sa creasca. Neaparat!

Mihai spunea...

Sa creasca! Dar o strategie de contracarare la "toti sunt la fel" au?

Adrian Stoica spunea...

Lilick, eu cred ca linistea si pacea din cadrul PNL sunt doar o dulce iluzie. Daca nu ma insel, din proprie vointa, PNL nu mai e "de capul lui", ci membru al unei coalitii numita USL. Aceasta coalitie are un candidat la presedintie si unul pentru functia de premier, ambii "nasiti" inca din vremea prunciei USL. Si-acum vine un lider important al USL si anunta ca s-ar putea sa candideze in 2014 la presedintie, evident, impotriva lui Antonescu etc. Dar asta afecteaza direct PNL-ul, care nu poate, nu are cum sa fie linistit in aceste conditii. A, ca se face ca nu baga in seama toate astea, e altceva. Dar nu, odata e PNL este in USL, tot ce se intampla in USL il afecteaza.

codeus spunea...

Inca e ...liniste. prevad niste furtuni din zona Olteniei. eu n-as sta asa linistit in bratele lui Voicu precum o face Crin

Lilick Auftakt spunea...

@Mihai, sigur. Dupa cum se vede, ei nu sunt la fel. :)

Lilick Auftakt spunea...

@Adrian, dada, sa stii ca nu mai pot liberalii de ingrijorare. :))

Deceneu spunea...

Linistea dinaintea furtunii!

sandman spunea...

Ma bucur ca se maninca intre ei. Le urez succes! :D

Lilick Auftakt spunea...

@Deceneu, mai stii?

@Sandman, da, le dam si furculite.