10 nov. 2011

"Lunganul si batranica"

Cand mi-a aratat Bogdan Duca stirea aceasta despre Geoana si posibila aparitie a unui partid social-crestin, mi-a venit sa rad si mi-am adus aminte de povestirea lui Vasile Lupu de la PNTCD:

"Să vă zic una tare! În 1998, când eram la putere, primisem reclamaţii despre activitatea lui Ionuţ Costea, secretarul nostru de stat în Ministerul Finanţelor. A fost pus în discuţia conducerii partidului şi s-a votat retragerea acestuia din funcţia pe care o deţinea. Dupa câteva zile vine preşedintele nostru şi ne zice în stilu-i inconfundabil: “Măi băieţi, dimineaţa nu puteam ieşi din casă, că la uşă la mine era un lungan cu o bătrânică şi îmi tot spuneau că sunt cei mai devotaţi membri ai partidului, că Lupu prin atitudinea lui le pune familia în pericol şi dacă pot să fac ceva în chestiunea asta. Lunganu’ cică-i ambasador prin America şi e cumnatul lui Ionuţ”. La final s-a facut lumină. Ţărăniştii devotaţi erau Mircea Geoană şi mama soacră!" - Vasile Lupu, la priveghiul lui Ion Diaconescu - cotidianul.ro

13 comentarii:

acuvio spunea...

Este posibil să vă nu vă placă întrucât în funny photo retouch sunt 3 USL-işti de frunte.
Despre subiect am aflat de la dumneavoastră şi @Roxana Iordache, am ascultat deci una din părţile implicate şi o să încerc să-l arunc peste gard, în ograda unor bloguri ale politicienilor, probabil va fi spam, alăturându-mă celor care strigă: Treziţi-vă! Dezbateţi legile!

berenger spunea...

povestile lui vasile lupu sunt mult mai multe si mai savuroase, mai ales cand il prinzi la o tuiculita facuta tot de el.
cat despre lungan, oare de cine era votat cu frenezie nu demult?

Lilick Auftakt spunea...

@Acuvio, dragut :)

Ce frenezie berenger? Aberezi iar.

Lilick Auftakt spunea...

Cumva tu ai votat cu Basescu?

berenger spunea...

ca de obicei, lilick, ma faci sa-mi para rau ca va taxez, tie si celor care gandesc ca tine, inconsecventele, dublele masuri si ochelarii de cai pe care ii purtati cu mandrie. ceea ce ma incanta este insa cat de tare sariti ca arsi cand am dreptate. cu cat am mai multa dreptate, cu atat mai sus sariti.
si, spre deosebire de tine, care l-ai votat pe lungan, si in acest moment nu-ti asumi votul, eu mi-l asum: am votat impotriva acesti pacalici pe care voi il repudiati acum

Lilick Auftakt spunea...

@Berenger, ai probleme mari daca nu stii sa iti verifici tonul. L-am votat, sigur, imi asum si l-as mai vota din nou daca s-ar repeta turul 2 din 2009. Insa nu cu frenezie, ci rational. Ai inteles?

berenger spunea...

da, lilick, totul e absolut rational, numai ca vorbim de acelasi personaj: lunganul, cel votat in 2009 si cel proscris de acum. cu alte cuvinte, ce ati votat voi in 2009 e mascariciul de la usile taranistilor si papitoiul de acum si nimeni altcineva. uitati-va bine la el, in el v-ati pus sperantele de mai bine, in cel lovit mai tot timpul din toate partile

Lilick Auftakt spunea...

Mascariciul si lunganul ar fi fost un mai bun presedinte decat securistul si mascariciul de azi.

berenger spunea...

hi, hi. atunci, daca geoana ar fi fost bun pentru prima functie in stat, pentru a doua de ce nu e bun?

Anonim spunea...

Că Geoană este un măscărici, un papiţoi şi o mazetă lovită din toate părţile(apud Berenger), se poate discuta. Că ar fi şi un ticălos, mă cam îndoiesc.
Că Băsescu este papiţoi ori măscărici, cu adevărat, e iarăşi discutabil. Că acesta este, însă, şi va fi, un ticălos nenorocit, care a distrus un popor şi o ţară - e indubitabil!
Anonymus Magnus

Lilick Auftakt spunea...

@Berenger, am zis eu ca nu ar fi bun ca sef al Senatului? Aici e alta problema. Dar te rog eu, nu-mi mai pune mie intrebari legate de pozitia lui Ponta. Si nici macar a lui Crin. Liberalii sunt individualisti si eu pozitii personale care nu coincid intotdeauna cu cele ale lui Crin, daramite cu ale lui Ponta. Doamne fereste!

berenger spunea...

pai lilick, nu e vorba de ponta si de crin, ci de atitudinea ta, sa razi de cel pe care l-ai votat. asta arata ca, cel putin in una din atitudini, ai gresit. io zic ca ca in momentul in care l-ai votat. oricum, imi place cum incepi sa indesesti replierea fata de actiunile liderilor usele. problema este ca nu poti sa faci si asta si sa-ti atrofiezi si simtul critic fata de actiunile lor. ii vei vota. problemuta e ca daca nu-s in stare sa gestioneze o criza minora, cam cum vor gestiona o tara in criza?

Lilick Auftakt spunea...

Cum adica, Berenger? Tu auzi ce zici? Nu am voie sa rad de un om pe care l-am votat? Pai stiam faza dinainte sa il votez si rad si inainte si dupa. Crezi ca nu rad si de Crin si de oricine? De Basescu nu am murit de ras dupa ce l-am votat si mai rad si azi in hohote de cat de bou e? Care e logica?