11 nov. 2009

Basescu linsat pe YouTube





Simpatice viralele lui Basescu. Dar cine le-a facut nu a luat in calcul un aspect. Mediul virtual ii e ostil Presedintelui. A vrut sa-si radicalizeze propriul electorat? A vrut sa-l mai trezeasca? OK! Dar mesajul radical nu poate fi niciodata indreptat spre o singura tinta. Electoratul care nu il voteaza (70%) de-abia astepta si el un semn sa se "exprime". La fel si Badea&CO. Concluzia fireasca: un linsaj in mediul virtual. :))
Ce mai urmeaza?

P.S. Poate vreti sa stiti si de unde s-au inspirat cei din staff-ul lui Traian Bassecu. De AICI.

9 comentarii:

Anonim spunea...

Urmeaza sa vina sa vorbeasca la mine acasa si sa ii propuna lu' tata sa bea cu el :-))

Lilick Auftakt spunea...

@Alex

Sa stii ca nu mai are mult. :))

Jenika spunea...

Campania din usa in usa.....
:)
Cam obositoare campania asta....

dramoleta spunea...

Asta ati auzit-o?
Basescu: "iesim din recesiune fara guvern".

Liviu spunea...

Filmuletele lui Basescu n-au fost rele, insa replica celor de la Sinteza zilei a fost devastatoare. I-a ajutat si faptul ca n-au ocolit materialele lui Basescu, dimpotriva, le-au dat de vrei 2-3 ori in emisiune, ceea ce a redus mult efectul scontat.

Lulutza spunea...

Aiurea "din usa in usa"! La usa mea, spre deosebire de alte campanii, nu a venit nimeni. Nici macar pt. sondaje telefonice nu am mai fost sunata. Ce-i drept, acum telefoanele mele nu le mai stiu decit prietenii buni!

mirko spunea...

nu ca mi-ar placea f.tare echipa parodiata, dar base avea alte o mie de subiecte asupra carora echipa sa putea sa-si manifeste talentele. dar probabil ca subiectele grase,daca mai are,sint lasate pe final. pina acum, fumigene portocalii, bune de mers pe stadion cu ele!(poate-i ia jandarii)

Unknown spunea...

Domnul Basescu a facut trimitere la acest gen de jurnalisti : http://www.curentul.ro/2009/index.php/2009111236807/Actualitate/Santajul-Chirieac-Rosca-la-seful-ANI-Episodul-2-Terorizarea-lui-Macovei.html
Daca esti de acord cu ei este treaba ta.

Lilick Auftakt spunea...

@Ionescule

Eu am scris contra jurnalistilor gen SRS. Mars de aici daca nu te-ai informat bine. Si deschide ochii: acolo e un razboi intre servicii. Si cei care acuza si cei care sunt "victime" sunt securisti.