28 nov. 2009

Basescu spune ca nu ar fi lovit baiatul, dar nu neaga ca l-ar fi impins.

"- Sincer, domnule preşedinte, nu m-aţi convins prin explicaţiile publice că la Ploieşti nu s-a întîmplat nimic. După cum nu înţeleg de ce nici stafful dumneavoastră şi nici televiziunile nu cer o expertiză în străinătate. Nu aţi avut o iniţiativă oficială…
- Aici greşiţi.
- Corectaţi-mă!
- Eu am contactat experţi acreditaţi de Ministerul Justiţiei şi ne-au cerut două lucruri: înregistrarea orginală şi camera cu care s-a făcut filmarea. Punctul lor de vedere este că nici un expert nu va accepta să dea un certificat în lipsa înregistrării originale şi a camerei. Pînă luni sper să fie gata acţiunea penală, împotriva domnului Patriciu. Îl dau în judecată pentru afirmaţiile pe care le-a făcut la Realitatea TV.
- Care din ele?
- Susţine că a văzut două lovituri, una în stomac şi un pumn în faţă. Acţiunea mea îl va obliga să probeze. Proba nu poate fi decît înregistrarea originală. Şi, dacă găsim înregistrarea originală, găsim şi camera originală. Acest lucru trebuie lămurit. Sînt două puncte de vedere. Eu spun “Nu”, Patriciu spune “Da”.
- La ce spuneţi “Nu”? La lovitură?
- La lovitură.
- Dar spuneţi “Nu” la împingere?
- Îmi este imposibil să vă spun aşa ceva.
Eu nu îmi aduc aminte episodul. A venit şi prea tîrziu şi aici mă întreb de ce au trebuit 5 ani ca acest lucru să apară? De ce n-a venit la referendumul din 2007? În orice caz, rămîn agăţat de acest lucru şi nu văd posibilă rezolvarea decît în instanţă pentru că cineva deţine originalul.
- Încă ceva. Spuneţi că nu vă amintiţi ce s-a întîmplat. Dar vă amintiţi că s-a întîmplat ceva acolo?
- Nu. Cavalcada alegerilor este complicată. La cîte mitinguri sînt, nici nu le mai aşezi la un moment dat în minte. Ca dimensiuni sau care unde a fost. La cîte incidente sînt într-o campanie… eu am luat coturi în faţă. Ce mi se pare în neregulă e de ce timp de 5 ani nimeni nu s-a sesizat. Şi au fost multe alte momente în care domnul Patriciu l-ar fi putut utiliza din punct de vedere politic. De ce acum?"


Interviu Gazeta Sporturilor. Catalin Tolontan.

P.S. - In legatura cu procesul: in afara de doi martori total necredibili, restul, vreo sapte-opt, nu au negat lovitura. Nici macar Roberta Anastase nu a negat. Astept marturia Monei Musca, care se afla exact in spatele lui Traian Boxescu atunci cand l-a impins pe baiat.

P.P.S. - Dinu Patriciu il da si el in judecata pe Boxescu: “Eu pot sa inteleg stresul si disperarea unui om aflat intr-o situatie dificila, dar asta nu ma poate opri sa nu-l dau si eu in judecata, chiar luni, pe domnul presedinte pentru calomnie, deoarece a vorbit despre trucarea unei casete si trebuie sa aduca probe in ceea ce priveste aceasta afirmatie. Pe de alta parte exista martori care imi sustin cele afirmate si care au vazut tot ceea ce s-a intamplat acolo”

10 comentarii:

Anonim spunea...

2 martori total necredibili...baiatul, femeia si un barbat aflat la 2 metri LOL

SI CE CEI CREDIBILI SPUN CA NU L=AU VAZUT DAR S-A INTAMPLAT "CEVA" lol

hai ca esti penibila

Lilick Auftakt spunea...

@Anonim

Cei doi martori sunt: o fanatica basesciana care are tapetati peretii cu poze cu el si un tip (Ivascu parca) care pe site il sustine pe Basescu de nu stiu cand. Ah, iar trebuie sa dau explicatii in plus pentru prosti. Baiatul a spus clar ca a fost lovit.

Ideea e ca Basescu vrea o expertiza pentru ca el nu considera ca ceea ce a facut a fost o lovitura. El considera asta doar de la un cap in gura-n sus. Iar Patriciu considera lovitura gestul lui Basescu.
Ai inteles, manelistule?

Lilick Auftakt spunea...

De cand am pus o manea portocalie pe blog e avalansa de portocalii. Ca sa nu se plictiseasca, le ofer si un joculet cu Boxescu:

http://www.basexu.org/

Anonim spunea...

Nu te mai chinui cu "Anonimii".

Azi, de curiozitate, am luat-o pe fir in sus, dupa un comentator... stii ca nu poti sa te plimbi pe net fara sa lasi urme.

Normal ca am ajuns la o tanti de la PD care isi expunea intreg arsenalul de lozinci si dispret pe un blog anonim.

Tot de distractie, i-am raspuns cu descrierea intregului traseu al unei opinii de fals cetatean independent.

Subiectul era cam tot in sfera pacatosului asta de filmulet.

Lilick Auftakt spunea...

@Atitudini

Ei, ma distreaza, iti imaginezi. :))
Si ii stiu si eu pe multi. Dupa alegeri de-abia astept sa iau la demontat piesa cu piesa constructia sectanta care l-a sustinut pe cretinul de la Cotro. :))

Anonim spunea...

http://www.newyorker.com/online/photocontests/cartoonkit_desertisland/entry500512471?previousId=500512507&nextId=500512146

Lilick Auftakt spunea...

@Babydac

Merci!!

A aparut si varianta hard a campaniei electorale: Sangerosul Geoana. :))))))))))))

http://www.ne-cenzurat.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=5854:clanul-geoana-a-umplut-de-sange-un-om-care-isi-apara-locuinta-si-i-a-teroriz

mirko spunea...

copilu il agreseaza pe base,lovindu-i pumnul cu maxilarul.base il da si pe pusti in judecata, cerind ca si despagubire un nou mandat.instanta decide altfel.

Lulutza spunea...

Prostia aia cu singerosul Geonel, odioasa sa soacra, necrutatoarea "nefasta" si mirsavul cumnat, este o creatie proaspata, nu a implinit inca nici macar 24 de ore. Datorita faptului ca textul nu prezinta greseli de ortografie, presupun ca are autor pe cineva mai "spalat" din PD. Poate vreun 'telectual proaspat racolat, unul ramas fara coledziu...

Este si mai gogonata decit povestea aia complet idioata cu proprietatile din S.U.A. ale familiei Geoana de la sediul ambasadei, consulatului, clubului diplomatilor... In fine, atita-i duce capul pe "fostii" FSN-isti, atita fac. O fac pe pielea lor personala, fara vreo garantie scrisa de la stapin! Ca ordinul se executa, nu se discuta, dar, daca nu ai garantii de la sefi, iei doar ...uie!

Passons... Am vazut ieri ceva reactii prin presa rusa si cea ucraineana si trebuie sa recunosc ca jurnalistii ucrainieni sint mult mai obiectivi in comparatie cu cei rusi, care tin transparent partea… democratiei populare a la Basescu & Eba & Udrea. Bizar, dar asta este: rusii “tin” cu Basescu, probabil din interese oculte "de dreapta" sau… afiliere la programul politic oranj bonbon.

Alt… FSN-ism al secolului XXI: fratii nostri de peste Prut l-au votat pe Basescu in aproape aceeasi proportie ca si tineretul pedelist – pe EBa: 90,7%. Noroc ca nu au reprezentat decit mai putin de 0,1% din tot electoratul care s-a prezentat la vot. Totusi, nu cred ca ar fi intelept sa ne bazam pe un noroc similar in turul 2. Si nici "unanimistii" astia de tip nou sa nu conteze pe noi! :D

Lilick Auftakt spunea...

@Anonim

Din pacate nu stiu... Dar e o alta idee excelenta. :))