27 nov. 2009

Copilul recunoaste ca a fost lovit de Presedinte, dar ca asta nu l-a marcat


„Vă confirm că eu sunt cel din imagini. Este o chestiune din trecut care nu m-a afectat nici atunci, nici acum. Aveam 10 ani, iniţial d-l preşedinte mă luase pe scenă şi am vrut să spun ceva legat de Iliescu şi Năstase şi probabil de emoţii am spus că Iliescu şi Băsescu nu sunt buni sau ceva de genul, apoi d-l preşedinte m-a dat jos de pe scenă. S-a enervat că spusesem o prostie şi când m-am dus lângă dânsul voiam să-mi cer scuze, dar m-a împins. Chiar am râs, nu a fost ceva care m-a marcat”. viaObservatorulph.ro

P.S. - Intre timp si matusa baiatului a spus ca a fost agresat si ca asteapta scuze de la Presedinte. :))

19 comentarii:

dielda dana DINU spunea...

Lavinia Sandru a recunoscut ca stie de incident fiindca a fost prezenta. Ea afirma ca a vorbit atunci cu Roberta Nastase care era ingrijorata ca sa nu existe filmari cu incidentul.

Lilick Auftakt spunea...

@Dielda

Am vazut ca Roberta stia bine ce s-a intamplat, nu a negat deloc, si era albastra. :)

Roxana Iordache spunea...

Ai nişte articole foarte tari. îmi pare rău că n-am putut trimite comentarii la fiecare.

Dar coşmarul nu s-a terminat. În disperarea lui, se bate până moare. Oribil. A declarat că el nu bate, că n-a bătut-o nici pe nevastă-sa ...

Lilick Auftakt spunea...

@Roxana, merci.

Sunt pe net "n" dovezi ca Basescu sare usor la bataie. Si el si fi-sa.

Petrini spunea...

In primul rand Lavinia Sandru nu a recunoscut nimic. Iata ce a spus (verificati pe google):

"Era in 2004, la campania prezidentiala. Nu eram la buza scenei, dar toata lumea era consternata ca i-a dat un pumn unui copil. Eram langa Roberta Anastase. Ea atunci zicea asa: imposibil sa fie adevarat si daca e asa Doamne fereste sa fie o filmare. Daca as fi vazut cu ochii mei as fi plecat imediat de langa el, nu mai asteptam inca un an. Erau insa vorbe pe care le auzeam de la oamenii din jur"

Deci alte dovezi din genul "he said, she said".

In al doilea rand, luati si voi filmul de pe youtube, ca nu e greu, dati play in VLC Player cu viteza de .13 (minimul permis cu softul asta free), si numarati in cate cadre diferite vedeti un flash albastru pe fata copilului. Eu am numarat 5, adica un pic mai mult de o jumatate de secunda. Nu mai spun ca e singurul flash din filmulet (mai sunt alte doua) care ilumineaza, miraculos, doar fata copilului. Daca aveti prieteni care se pricep la fotografie si la procesare de imagini, intrebati-i ce poate sa insemne un astfel de flash.

Apoi copilul insusi a spus ca l-a impins, nu lovit.

Dar ce mai conteaza toate astea? Daca a spus Patriciu ca i-a dat doi pumni, inseamna ca e adevarat. Observasem pe alt topic ca cineva era "convins" ca procurorii DNA sunt corupti si ii vroia "pedepsiti". Insasi proprietara forumului a incercat o atitudine mai moderata, asteptand intai dovezi. Dar vad ca in general exista o nevoie imensa de a inghiti pe nemestecate tot ce se arunca in presa in aceasta campanie.

Avand in vedere ca este putin probabil ca Basescu sa mai iasa presedinte, cea mai mare curiozitate a mea este: daca si cu Ponta la Justitie si cu procurori numiti de guvernul PSD-PNL, totusi Basescu nu este gasit vinovat in cazul Flota, va veti face mea culpa? Veti striga cu indignare "ne-ati mintit"?

Lilick Auftakt spunea...

@Petrini

Nu stiu cu cine vorbesti. Cu mine, cu toata lumea care vede aceasta postare a ta? Eu iti pot demonstra ca filmul nu e trucat. Iti spun foarte sincer ca pot. Priveste capul presedintelui si, daca esti istet, o sa intelegi tot. Insa nu vreau. Nu e interesul meu sa justific ceva. Acum Basescu e la ora justificarilor. El trebuie sa o faca. El trebuie sa dea explicatii, nu noi.
Asa cum s-a intamplat si in episodul Remes, sau Orban... Ei au fost gasiti vinovati? Se pare ca nu. Dar au platit pentru imaginile (contrafacute sau nu, nici nu mai e important) aparute cu ei. Ei, acum doar s-a intors foaia. E o lupta politica si sa nu facem pe mironositele sa zicem "vaaai, ce s-a intamplaaaat. ce campanie scarboasa". Basescu lupta cu astfel de arme de 5 ani.
In legatura cu Flota nu trebuie decat o justitie corecta. Si alti experti, nu prietenii lui Basescu, asa cum s-a intamplat.

Petrini spunea...

Vorbeam cu oricine e dispus sa citeasca. Dar ca proprietara a blogului, intrebarea din final ti se adresa tie. Nu ai raspuns inca la ea.

Cazul lui Remes inca se judeca. Nu l-a gasit nimeni vinovat, dar nici nevinovat inca. Se presupune ca este nevinovat pana la proba contrarie. Dar probele impotriva lui sunt mult mai solide, nu un filmulet facut cu un telefon mobil.

Cat despre filmuletul in sine, tocmai am vazut un film pe youtube cu cineva care a folosit un soft mai bun decat VLC playerul meu, si a analizat pe frame-uri (1/25 dintr-o secunda).

http://www.youtube.com/watch?v=lxrRVtgaO7I&feature=player_embedded

Apoi, daca ai tu o demonstratie mai buna ca filmul e real, eu sunt dispus sa o ascult. Sincer.

Traian spunea...

1 Ala micul lovit in clip e Emil Boc, deci unde da tac-su creste
2 Tot Emil Boc i-a invinetit ochiul si lu' EBa, intr-o "fotograma"
3 Acelasi Emil Boc a vandut si clipul si nu l-a invatat pe Boxescu ce sa raspunda.
4 1-2-3 sunt exclusivitati pentru trepanati( am vazut unul mai sus )
5 Byebye Boxescu

Crăciun Florin spunea...

Si eu sunt convins ca nu este un trucaj. Miscarea naturala a tuturor celor din jur, daca este sa excludem mana care loveste si figura care reactioneaza, arata ca s-a intamplat ceva cu pustiul. Urmariti ce fac cei din jurul copilului ! Basca faptul ca Agarici (fotograful care demonteaza) si alti "specialisti" basescieni care contraataca nu fac altceva decat sa decredibilizeze asertiunile basescienilor.

Copilul confirma. Este martorul care "a simtit" "impingerea" prezidentiala. Asa ca ...

JEG este Basescu. Indiferent ce sustin suporterii lui.

Lilick Auftakt spunea...

@#Craciun Florin

Sigur, copilul a recunoscut. Dar mor de ras de incercarile portocaliilor de a nega totul.

dielda dana DINU spunea...

Confirmari, confirmari... Basescu este un presedinte huligan si mincinos iar PD-L este o grupare de tip ETA.

Lilick Auftakt spunea...

@Dielda

Sigur! :)

dio69 spunea...

mai este un aspect,care nu se discuta deloc.daca baselu nu a avut raspunsul "normal",pe loc,la imaginea pumnului in fata copilului,l-a avut insa imediat,la mai putin de 1/2sec,la intrebarea "ai fost vrodata la grivco?"raspunsul a venit fulgerator,"NU"!si era o minciuna,dupa alte 20secunde recunostea c-a fost,ca milogul,la grivco!

Lilick Auftakt spunea...

@dio69

Imi pare rau ca nu se vorbeste mai mult si de asta.

dielda dana DINU spunea...

Il asociez cu scandalul din Irak cu rapirea jurnalistilor.

dielda dana DINU spunea...

Traian Basescu este spaima copiilor, este Michael Jackson-ul mioritic. PD-L este "We Are the World" ! :))

Lilick Auftakt spunea...

@Dielda

Saracul MJ. Ce legatura are?

dielda dana DINU spunea...

Pai de MJ isi fereau parintii copii. Asa va ajunge si Basescu. :))

Lilick Auftakt spunea...

:)))