22 nov. 2009

Cum a fost la vot?

CSOP Orele 15 pentru București.
Crin Antonescu – 35%
Traian Băsescu – 30%
Mircea Geoană - 15%


Vad ca bucurestenii voteaza cum trebuie, si ma bucur pentru noi, cu mentiunea ca inca e cam mult pentru Traian Basescu. In turul doi trebuie corectata aceasta eroare.

M-am intors de curand de la vot si totul a fost cat se poate de civilizat, as putea spune perfect. Domnul care mi-a preluat buletinul m-a intrebat daca vreau sa votez si pentru Referendum. I-am spus nu si a tras o liniuta in dreptul numelui meu pe acea lista. La dumneavoastra cum a fost? Totul in regula?

26 de comentarii:

Vania spunea...

La noi la secţie a fost plictisitor, nicio mardeală...

Liviu spunea...

Nu incep iar cu imbatatul cu apa rece, nu va speriati :)

Atrag insa atentia impotriva optimismului prematur. In afara de batalia electorala primara, exista si o batalie secundara, psihologica, intre sondaje. In seara asta batalia asta va atinge forme paroxistice - mai sunt si 4 institute de sondaj, asa ca sa te tii.

Pentru liberali e important ca, odata ce au votat, sa se pregateasca psihologic pentru ce e mai rau si sa voteze in turul II astfel incat drumul lui Basescu sa fie barat. E important, mai ales stiind ca sansele de calificare ale lui Antonescu sunt, totusi, subtiri.

barack spunea...

Hahaha!Basescu a avut dreptate cand a spus ca a pierdut Bucurestiul !:))

Marius Mina spunea...

Geoana pe tobogan

PSD a cerut tăcerea institutelor de sondare
PSD a cerut institutelor de sondare cu care lucrează să nu mai dea informaţii presei cu privere la rezultatele exit poll-urilor, fiind "ingrijoraţi" de panta descendentă pe care alunecă Mircea Geoană în aceste sondaje, au declarat pentru Impactnews surse politice.

Marius Mina spunea...

Ce vagabondaj la Sutzu, tupeu de clasa pesedista. Sutzule te faci de kkt frateee !

Matilda spunea...

Bucureştenii votează încă, iar clica portocalie nu prea are simpazanţi. Să vedem, încep să am emoţii, sunt atîtea nereguli semnalate, încît totul este posibil...

beatris spunea...

Ufff, gata am votat...totul in regula si la sectia unde am votat si cum spunea Vania a fost fara mardeala :)

Lilick spunea...

@Vania

Nasol! Nici la mine :))))

@Liviu

Sigur, ai dreptate. Dar sa stii ca eu privesc totul ca pe o constructie politica pe termen lung. Ma intereseaza sa ii maturam pe pedelei, sa ii trimitem unde le e locul, la 5-6%. Si pentru asta Basescu trebuie sa piarda.

@Barack

Yes!!!:))

Lilick Auftakt spunea...

@Marius

Te rog sa nu mai scrii nimic de Sutu la mine. Scrie la tine.

Lilick Auftakt spunea...

@Beatris

In Bucuresti e bine. In alte zone ale tarii sunt probleme mari.

Lilick Auftakt spunea...

@Matilda
De obicei portocaliii aveau un tupeu marlanesc sa se afiseze spre sectiile de vot cu materiale de propaganda portocalii. Astazi nu am vazut. Se pare ca li s-a cam facut rusine.

Elisa spunea...

O dezordine organizata-asta a asigurat ministrul de interne ,Blaga.Asa se vede la televizor si nu se opreste frauda.Chiar in buricul targului microbuzele aduceau votanti iar la revenire le erau verificate buletinele.Nicio politie nu-i intreba de sanatate. :(
Am votat si referenduum-NU si NU,fiindca s-ar putea sa iasa iar 80& din 25% care au spus DA si baselu sa se umfle in pene,fiindca cei care refuza nu se socotesc.Sau gresesc eu?

Elisa spunea...

La sutzu se minte in favoarea lui Geoana,ca doar si ei sunt mincinosii din sistemul perimat,nu-i asa?

Bogdan spunea...

Cei de la tara au votat dimineata, se vede si din evolutia sondajelor pe ore. Geoana a pornit fantastic, dupa care tot scade constant.

Parerea mea e ca spre seara majoritatea inst de sondaj (chiar si CCSB) il vor da pe Crin in turul 2.

Si tine cond ca eu inca n'am votat !:)

Lucian spunea...

eu am votat la o sectie speciala dintr-un camin studentesc si a durat vreo 30 de minute. am fost mai intai in gara, dar coada era mult prea mare. am votat doar pentru presedinte si totul a decurs normal, desi webcam-urile alea sunt cam ciudat postate acolo

Anonim spunea...

La sectiile speciale de la Gara de Nord si Fac. de Drept vad o multime de tineri la coada care in mod sigur nu vor ajunge sa voteze pana la ora 21:00 !
Chiar nu exista niciun mijloc pentru a fi informati sa se deplaseze urgent la alte sectii speciale care se pare ca nu sunt aglomerate ?!

Lilick Auftakt spunea...

@Elisa

Ai votat bine. PNL a facut o recoamndare cu care eu nu am fost din start de acord. Aveam trei posibilitati: NU/NU, anularea votului, sau refuzarea buletinelor de vot.

Lilick Auftakt spunea...

Elisa

Din pacate si ai nostri fac asta. Iar de pedelei nu mai zic. Nu te lua dupa nimic.

Lilick Auftakt spunea...

@Bogdan

Pai du-te! Hai ca daca votezi tu castiga! :))))

Lilick Auftakt spunea...

@Lucian, oare de ce nu fac si altii ca tine? Bine ca ai plecat de la gara. Mi-e ca iese si cu vreo bataie.

Lilick Auftakt spunea...

@Anonim

Incep sa cred ca o fac special cei care nu anunta. Oare ce va mai urma?

nicole spunea...

In cazul meu , au incercat sa ma pacaleasca deschizand mai intai lista de referendum. Nici vorba sa intrebe daca vreau sa votez si "inventia lui base". L-am lamurit foarte repede si a barat rubrica din lista de referendum. Asteptam o reactie nepoliticoasa la observatiile pe care i le facusem dar cred ca si-a dat seama ca nu ma "jenez" sa chem politia. Mai ales ca, inainte cu doua ore de a vota eu , acelasi individ l-a indrumat pe tata spre alta sectie, prefacandu-se ca nu-l gaseste pe liste. Cand s-a intors si i-a reprosat a spus ca "nu a fost cu intentie ". Crede cineva?
Pe la ora 18,30 cand veneam spre casa,am vazut multi oameni la sectia de votare de la Dristor. si nu e sectie speciala. Si la alte scoli erau multi votanti.

Anonim spunea...

Incep si eu sa ma intreb...

Cam cand s-au inventat blogurile?

Cumva prin septembrie 2009?

Ca bag de seama ca in iunie 2009 ele nu existau inca. La fel ca si site-urile web sau televiziunile. Si nici macar exit-polluri nu erau cu atat de multe luni in urma.

E prima data cand s-a umplut netul de cifre...

A naibii coincidenta!

Am scris mai devreme despre Hrebe si ideea celor de la EVZ. Se pare ca nu sunt foarte departe de realitate totusi...

Lilick Auftakt spunea...

Clar @Nicole

@Atitudini

O sa ma uit.


Postare noua!

Crăciun Florin spunea...

La mine a fost la fel. Eu si fata am votat Crin si nu am dat vot referendumului. Sotia ... of, alta "gena" a facut cum a vrut.

Am fost furios pana mai de curand. Incep sa ma simt mai bine. Ne mai ramane obiectivul "Jos Basescu". Geoana nu este cea mai buna solutie insa este singura la indemana daca si numaratoarea voturilor confirma intrarea lui si nu a lui Crin in turul II. Mai sunt voturi de anulat, mai sunt 2 (doua ore) in care s-a votat in draci ... Sa speram.

atreides spunea...

Am votat dimineata pe la 10. I-am dat aluia buletinul, ala a inceput sa ma caute prin liste si cum ma tot cauta asa am inceput sa ma enervez si l-am intrebat eu ''dom'le, nu crezi ca trebuia sa ma intrebi ceva''? Ala s-a uitat la mine ca picat din luna, apoi si-a dat seama si m-a intrebat daca vreau sa votez si la referendum, i-am zis ca nu si am avut grija sa ma taie de pe lista cu referendumul. A fost in zadar, referendumul tot a fost validat si acum basescu o sa ne frece la melodie doua saptamani pe tema asta.