23 nov. 2009

Cuvantul lui Voda...



Ce se mai aude dupa declaratia ferma si clara a lui Crin? Portocaliii sunt negri? Au scos vreun cuvant? Asteapta, ca de obicei, cuvantul lui Voda, pentru a se pronunta si ei? :))
A propos: Crin a spus astazi a patra oara de cand a inceput campania ca nu il va vota pe Traian Basescu si ca nu se pune problema vreunei intelegeri cu el. De cate ori credeti ca trebuie sa mai spuna ca sa inteleaga asta toata lumea? O data, de trei ori, de 10 ori?

25 de comentarii:

dielda dana DINU spunea...

Fruntea sus. Lasati explicatiile, treceti la strategii politice.

Cristina spunea...

Matrozu' inca nu s-a pronuntat (explicabil, e la faza "ciorba de potroace+ 3 aspirine"), in schimb trompeta de pe nava a glasuit blond, incercand sa atinga la coarda sensibila liberalii care musai ar trebui sa se lepede de hrebenciuc, iliescu si mai unu' , dar s-o aduleze neconditionat pe ea+berceanu+videanu+ailalti bunii de ei...Cam nemachiata mi s-a parut Duduia, si cam neagra la fata pentru o blonda...
Blaga (nervos rau, da' rau!) si inepta de Miss Anastase au zis ca 'ei oricum s-au bazat intotdeauna pe voturile lor" proprii si personale.Probabil vor epuiza din nou stocul de galeti portocalii.
Per ansamblu, cam opariti oranjii.
Urmeaza Videanu. Predau legatura.

mirko spunea...

de cite ori e nevoie sa treaca la chestii concrete, asteptam...

Nicole F spunea...

Sa zica de mai putine ori si sa faca o data!

Anonim spunea...

Eu zic ca ai dreptate. Daca pica Voda o sa se cam ducva la 10% PDL si in sfarsit PNL poate avea un culuar mai mult decat favorabil de a deveni primul partid al tarii (asa cum merita).

Moshul spunea...

O data este suficient. Dar, scopul final e sa-l dam pe nenorocit jos de pe Dealul Cotrocenilor. Pentru asta, poate sa o spuna o data pe zi, pana inteleg toti 22%.

Lucia Verona spunea...

Cred că nu de declaraţii e nevoie, ci de o înţelegere clară şi transparentă. Înţeleg că Geoană îl acceptă pe Johannis. E un punct de convergenţă, de aici trebuie pornit.
Mai ales că din zona portocalie se pregătesc oferte diverse.

Anonim spunea...

lilik... nu poti sa ne dai si noua rezultate pe bucuresti?

eu cred ca e important

Liviu spunea...

E nevoie de mai mult decat o declaratie sibilinica gen 'nu il sustinem pe Basescu'.

Dl. Antonescu a avut deja un moment nefericit cu declaratia de dupa exit poll-uri. E nevoie sa anuneze efectul acelui moment si sa treaca la actiuni explicite.

Ideala ar fi o sprijinire a lui Geoana, eventual motivata printr-un principiu simbolic, de sprijinire a unui 'bine' mai inalt, sitiau deasupra lui Geoana si care nu poate fi reprezentat de Basescu. Se cere inteligenta si mai putin umoare.

PS E esentiala captarea UDMR in jurul acestui proiect, altfel totul va mirosi drept aranjament PNL-PSD.

Bogdan spunea...

Nu aveam nici o indoiala ca asta va urma.

Totusi asa cum ai spus si tu in postarea anterioara, probabil au existat niste intoxicatii/manipulari iar declaratia lui Crin de ieri s'a cam cocotat pe ele. Cu toate furtisagurile este greu de crezut ca rezultatul real ar fi mai aproape de 25-25 decat cel afisat de numararea voturilor 30-20. Declaratia de ieri, impreuna cu alte declaratii ale lui Tariceanu, Orban etc (luate trunchiat de oficioase la vremea respectiva) au facut ca sustinatori de circumstanta ai lui Crin sa se indoiasca de el.

Sper ca acum totul e clar iar pe 6dec il vom trimite pe Mitocan la plimbare.

Pentru ultima data, Spre gloria sa!

Traian Breazu spunea...

Eu zic ca a patra clarificare e preaputin. trebuie repetat mesajul de doua ori pe zi, pana inteleg si Ciutacu si Oana Dobre si Badea. Daca nu i-ai vazut ieri foarte bine ai facut. Doar te enervai. Nu au inteles nimic, mai ales Ciutacu si Oana Dobre. Nu au intelesdiscursul lui Crin, nu au inteles care e treaba cu manipularea prin sondaje. Nu au inteles ca liberalii nu se aliaza cu Basescu. Stateau si se ratoiau la oricine, intrerupeau permanent partenerii de dialog. Ciutacu se tot inpana ca l-a votat si sustinut pe Crin. Mare scofala, a anuntat-o pe sfarsit, cand de luni intregi era clar ca Crin trebuie votat. Luni de zile au facut propaganda absenteismului. N-au inteles nimic. Eu zic sa mai tot pui mesajul lui Crin pana inteleg si ei si ultimii nelamuriti.

P.S. Am remarcat inca de ieri noua strategie a postacilor oranj. Se prezinta mincinos ca votanti ai lui Crin si explica cum si de ce nu pot vota ei Geoana, si de ce stau acasa in turul 2 (sau voteaza Base). bye-bye base

Stevie the LightningRod spunea...

declaratiei ferme a lui crin i se contrapun declaratiile catorva membrii pnl care au spus ca nu exclud nimic. un tip de la pnl al carui nume imi scapa a fost invitat acum vreo doua ore la mihaela barzila si a declarat ca Antonescu s-a pripit in declaratia ca nu este dispus sa discute cu pdl.
...stupoare?...

Stevie the LightningRod spunea...

nu il suspectez pe crin de nimic, spun doar ca partidul nu este la fel de vehement ca dansul. sa vedem cum vor evolua lucrurile inainte sa facem judecati radicale vis a vis de vreun partid sau vreo persoana. zilele astea totul sta in balanta si zilele astea se hotarasc taberele.
sa vedem ce se intampla.

Lilick Auftakt spunea...

@Dielda

Ei, sigur! :)

@Cristina

I-am vazut si eu. :)) Mor de ras.

@Mirko

O sa treaca. Au si trecut de fapt. :)

@Nicole

Pai da. Dar nici de patru ori se pare ca nu a ajuns. :))

@Anonim

Se duce PD-L in jos, dar, si mai important, PNL va avea un rol important la guvernare.

@Moshul

Hahaha! Da! :))

@Lucia

Oferte la portocalii? Cine ii mai crede? Ei vad ca deocamdata sunt doar cu dezinformarile.

@Anonim

Nu am rezultatele. Daca apar, le dau.

@Liviu

Eu nu inteleg care a fost declaratia nefericita de ieri... Nu inteleg. Nu mi s-a parut nimic deplasat si am da chiar link la toata cuvantarea lui de ieri. Reciteste si vezi daca nu cumva te-ai lasat influentat de parerile altora. Sau citeaza-mi si mie ce ti s-a parut aiurea.

@Bogdan

Din pacate si Crin a fost intoxicat. Sigur ca Spre Gloria Sa... vom vota cu Geoana! :)))


@Traian Breazu, ai remarcat fooooarte bine. M-au asaltat si pe mine unii, mi s-au mai plas si alte persoane. Te rog sa imi mai spui ce afli. Vor fi intoxicari puternice.

@Paratraznetul Fanica

Of, declaratiile alea nu sunt pentru noi. Partidele negociaza, si exista si declaratii doar pentru celelalte partide. Conteaza ce se spune oficial. Asa e politica. Nu e nimic nou.

Liviu spunea...

@Lilick

Declaratia de ieri (cu sondajele lui Vantu si Voiculescu), chiar daca o fi avut o baza reala, a fost extrem de nefericita.

Sunt lucruri mult mai importante de anuntat la inchiderea urnelor decat ca te fura 'mogulii'. Aia ziceam.

Lilick Auftakt spunea...

@Liviu

Habar nu am ce ar fi trebuit sa spuna Crin. Insa sunt de acord ca sondajele, toate, au devenit extrem de toxice. Astazi a precizat ca in sensul asta s-a luat de moguli, si asa am inteles si eu. Insa unii au inteles ca s-a luat de televiziuni, de ziaristi. Nu era asa.

Stevie the LightningRod spunea...

pai parea destul de oficial si, avand in vedere ca era in direct la o televiziune, cred ca era si pentru noi. :((

Lilick Auftakt spunea...

@Paratraznetul Fanica

Nu, era pentru partide. Inclusiv pentru membrii de rand ai PNL, cum a si spus, pentru ca maine se intalnesc, si sa nu creada cineva ca e luata deja decizia si ei nu mai au nimic de spus. Dar uite ca acum spune ca pe baza acestei declaratii se va lua decizia. Deci va fi votata. Asa e democratic.

Crăciun Florin spunea...

"Voda" poate sa cuvinte ce vrea. De aia este "Voda". Eu inteleg doar ce vreau sa aud. De aia sunt tare de ureche, mai ales cand vorba este portocalie.

Una peste alta, Basescu si-a terminat benzina. Cui propune si ce ? PNL ? Haida-haida. UDMR ? Nici acolo nu sunt urechi destupate. Tocmai ce au anuntat ca raman alaturi de proiectul Johannis !

Basescu si PD-L nu mai au cu cine vorbi. Noi trebuie sa ne terminam treaba. Fara Basescu la Cotroceni !

Lulutza spunea...

Si eu am fost cam neplacut impresionata aseara de Crin, cu pomenirea "mogulilor"... Dar azi mi-am adus aminte ca, de citeva saptamini, incerc in van sa postez vreun comentariu pe site-ul Antenei 3. Astazi, la spusele lui Videanu: "Refuzul lui Antonescu de a-l sprijini pe Băsescu în turul doi, eroare de politician tânăr", am incercat iar, de citeva ori. IMPOSIBIL! La inceputul acestei "blocade" a comentariilor defavorabile la adresa asa-zisei "drepte" portocalii, mai aparea si atentionarea ca as fi postat, chipurile, obscenitati, cum ma acuza "public" mai ieri alt vajnic "deontolog" de opereta :) . Acum, NIMIC! Ca si cum nu as exista... Sint banata pe site-ul Antenei 3 mai rau decit eram pe vremuri la Cotidianul! Cred ca l-au angajat sef peste Departamentul Cenzura pe insusi Marele Inchizitor Oranj Patrascoiu! Ultimul meu comentariu suna cam asa:

"Adriean Videanu are dreptate. El este in politica de peste 20 de ani. A fost membru PCR, ca asa era "trendy" in Epoca de Aur a ceausestilor, apoi a fost primul presedinte al tineretului FSN-ist, acum este un preacinstit miliardar de carton. Desigur, acum Adriean Vindeanu este... de dreapta-mprejur, ca asa este "trendy" in Epoca de Marmura si Asfalt a basestilor. Fiind si el unul dintre marii sponsori ai Famigliei Basescu, sa-i uram sa nu sfarseasca si el precum Erbasu, Anghelescu... Crin Antonescu este mult prea tanar - la minte si suflet, pentru a se lasa "mancat" de vulpoi imbatraniti in rele ca Vindeanu, Basescu..."

Nici macar "Comentariu cenzurat din cauza limbajului obscen folosit"??? Pai, atunci, intreb si eu, ca o naiva ce ma aflu: pe cine sprijina in turul 2 buldogii "mogulului" Voiculescu? Parca acum nici macar pe Mircea Geoana... Sau a inceput "mogulul Felix" sa iubeasca dictatura proletariatului... parvenit si sa-l sprijine cit se poate de "transparent" pe Marele Carmaci spre societatea capitalista multilateral dezvoltata? Mie cam asa mi se pare... Or, poate, isi pregateste partidul TV pentru fuziunea prin absorbtie cu "dreapta nutzionala"...

barack spunea...

Am intrat pe Voxpublica sa vad cum reactioneaza idiotii portocalii.Coiu si ITMorar au ramas aceiasi mari dobitoci.Surpriza mea a fost o tanara cu creierul de bibilica,pe numele ei Liana Alexandru.Imbecila crede ca liberalii mai bine stau acasa la turul 2 decat sa voteze PSD.Proasta care citeste stirile la Realitatea TV va vedea pe 6 decembrie ca Basescu va pierde alegerile tocmai din cauza voturilor liberalilor.

Bogdan spunea...

Din nefericire Geoana nu va putea beneficia de toata munitia anti-Basescu. Ex: alianta cu Insusi Sistemul Ticalosit(noul FSN), negocierea subterana intre Basescu si Geoana (cu 2 ani inainte), minciunile sfruntate din campania parlamentara (salariile profesorilor 50%), JAFO devenit RAFO si garantat cu 300 mil dolari, fiascoul luptei anti-coruptie(nici un mare corupt condamnat), dosarul de securitate a lui Basescu etc.

Dupa parerea mea acestea si multe altele pe care Geoana nu le poate spune sunt principalele argumente pentru nealegerea basescului.

Ce poate face Geoana este sa atace pe partea economica si constitutionala.
- incapacitatea basescului de a redresa situatia economica catastrofala, datoriile externe ce'si asteapta scadenta, plata salariilor cu bani de imprumut(cu ce le vor plati atunci cand vor trebui platite datoriile?)
- incapacitatea basescului de a da tarii un guvern, blocajul politic pe care realegerea lui il presupune.

Basescu pe de alta parte isi va relua atacurile cu Grivco, Iliescu, 322 + restul marotelor inventate, dar cu priza la pupini.

Daca Geoana nu'si gaseste cat de repede niste teme clare de atac cred ca sansele de realegere a basescului sunt destul de mari. Numai faptul ca Geoana ne scapa de scandalagiu nu cred ca va convinge suficienti alegatori.

Parerea mea.

Stevie the LightningRod spunea...

@ Lilick:

pai atunci cred ca e cazul sa ne anunte si pe noi cand trebuie sa ne acoperim urechile, ca sa nu cumva sa mai scape si alte mesaje neplacute.

Anonim spunea...

Nu mai trebuie sa repete Crin.

Cine trebuia sa inteleaga, a inteles. Basescu a inteles: "crin s-a speriat de referendum si s-a aruncat in bratele PSD".

Tocmai a spus asta din fata sediului de campanie... apoi a dat-o iar in moguli si alte alea.

MOGÚL, -Ă, moguli, -e, s.m. și f., adj.
Fig. Persoană foarte importantă cu puteri discreționare.

Sursa: DEX '98

Dar parca se potriveste mai mult la Basescu definitia...

Cristina spunea...

No iaca si vorba lu' Voda...
Traditionalele ditirambe cu Iliescu, Hrebenciuc, Vanghelie, plus mogulii. Plus pensiile nesimtite. Plus, bineinteles, marea reusita a referendumului, care nu-i asa, va aduce lapte si miere incepand cu a 2-a zi a reinscaunarii Nesimtirii Sale.
Acu' PNL nu mai e inclus in "victoria dreptei".Crin e rau ca a pus botu' la PSd, care Geoana a tras o fuga la Moskva , care Geoana e tras de sforile alora din pasajul de mai sus si e omul mogulilor.
Seria "umor negru": "Nu sunt un politician care am facut compromisuri".Aici am ras de-am cazut de pe fotoliu. Urmeaza seria "umor horror":"Voi ramane aliat cu poporul roman". Aici mi s-a facut pielea de gaina si am atentat la whiskey-ul lu' sotu'.
...Si, dupa o dusca de J&B (sotu' nu-i presedinte si deci nu poseda Chivas), am inteles de ce poti emite tampenii pe banda rulanta dupa consumul (ne)justificat de alcool.