28 nov. 2009

Dati-i o palma lui Funeriu! Treziti-l!

Dupa ce se termina campania voi scoate clipul de mai jos. Ma face sa-mi vars matele. Il las insa acum ca sa vedeti, inca o data, cum arata votantii portocalii. Exact cum i-a descris Orban. Greata mi s-a amplificat inca de aseara. Am vazut o reluare in care Funeriu, cel care era sa fie Ministrul Educatiei (!!!), se prostitua la OTV intr-o companie "selecta" (era si Zavoranca pe-acolo), din disperarea de a-l apara pe Traian Basescu. Am inteles ca a facut-o si la Taraf TV. Iar acum cateva minute, ca sa confirme deviza sefului "Nu-mi place, dar mai vreau o data", a repetat prestatia de la OTV si la RTV. Ce parere aveti despre acesti "intelectuali" ajunsi la conditia de limbric?

20 de comentarii:

Vania spunea...

La mine-i identic: Familia nu iese din vorba mea, că eu ştiu politica!

Lilick Auftakt spunea...

@Vania

:)))) Sper doar sa nu o altoiesti pe doamna atunci cand o vei invata cum sa puna stampila. :))

[D][S][N] spunea...

Si tu Brutus ?!... :D
Credeam ca numai eu imi permit sa pun manele pe blog !...
Cand am postat asta azi'noapte am ras cu lacrimi.

Anca spunea...

In urma cu vreo 10 minute era o galagie infernala pe strada -- eu revedeam The Hours cu sonorizare de cinematograf, deci chiar era o galagie infernala. Ma uit pe geam si vad numai portocaliu in fatza ochilor. O mana de baseshti intunecati la piele si echipati cu veste portocalii -- asa incat in prima faza crezusem ca-s maturatorii de strada -- urlau si bateau pe la geamuri, la impartit de pungi electorale. Ar trebui sa se bucure si sa dea chef azi: n-aveam o pusca la indemana.

Cred sincer ca am ajuns la capatul rabdarilor. Da' rau de tot.

Lilick Auftakt spunea...

@DSN

Sorry, nu am vazut. Nu am intrat demult pe net si am vazut doar pe facebook clipul.:) Dar nu m-a facut deloc sa rad. Mi-e sila teriiiibilaaaa de portocalii.

Marius G spunea...

Asta e targetul electoral al lui Basescu... ce sa-i faci. Pardon, vroiam sa spun ca ei sunt cei carora poate sa le cumpere votul cu o suta de mii sau niste mici si bere. Mi-e scarba de partidul asta "de dreapta". Ma intreb daca oare votantii lor stiu sa citeasca, sa poata citi pe buletin numele celui pe care trebuie sa-l voteze...

Lilick Auftakt spunea...

@Anca

Am vazut si eu niste colorati din astia, azi, cand ieseam de la serviciu. Nu am noroc. Niciunul nu se aprope de mine. Nu m-a abordat niciun portocaliu in campania asta. Dar si daca se va intampla...

Lilick Auftakt spunea...

@Marius G

Imi imaginez cum isi pun maneaua asta in masina, cu sonorul dat la maxim. Ii vad transpirati si jegosi. Si Funeriu transpirase la tv aparandu-si idolul alaturi de diversi manelisti. Doamne, cat de bine se omogenizase in masa asta de fecale... Basescu ma face sa devin rasista.

Marius G spunea...

Lol... da, rasismul pare o optiune destul de atractiva in momentul acesta. Basesecsu presedintele rrrromanilor. :)

Anonim spunea...

Este greu de inteles cum un intelectual cu pregatirea lui poate sa se prostitueze politic in halul asta ! Mi-l inchipui pe individ ce ode ar fi tras intr-un regim ca al lui Ceausescu !

Lilick Auftakt spunea...

@Anonim

Aseara vorbea de romani, oamenii muncii, de viitorul patriei ca un activist comunist.

Lulutza spunea...

Wow, ce trendy si ce 'telectuala a devenit Zero TV! Un Funeriu si un Dan Diaconescu luptind sub aceeasi flamura portocalie!

Recunosc ca nu-mi place nimic nici la "noul" Zero TV, dar pina si eu le-am apreciat intr-o noapte stinghera pe multele gospodine insomniace, care l-au atacat aproape la unison, cu cratiti, tingiri, polonice, facalete, pe... Silviuuuuuu Prighenaaaaaa! Care mai avea un pic si ajungea criminal in serie de gospodine... ticalosite! Sau facea un atac de apoplexie, in fata unui asemenea atac sub centura al electoratului ticalosit! :)

Andrei H spunea...

Vezi ce inseamna sa ai lacune, sa nu ai cunostintele de baza invatate in scoala primara, sa nu ai Google?

Pai totul este foarte simplu pentru a afla viteza trebuie sa stim distanta si timpul, sa purcedem deci in demontarea acestui trucaj ordinar facut pe banii lui Patriciu, fi-ar cifra octanica a necuratului de burghez care suge bunastarea poporului, avem distanta de 1m si 40 de cm intre Traian Basecu si copil, masurata pe diagonala, pentru ca presedintele este mai sus si nu este pe aceeasi linie cu pustiul care nici nu avea ce sa caute acolo singur la un miting. Tinand cont de conditiile atmosferice, vedem ca era toamna tarziu si ploua tragem concluzia clara ca picaturile de apa au infranat miscarea maini presedintelui care nu putea lua acea viteza fenomenala din film.

De asemena apropiatii presedintelui stiu ca sufera de un usor reumatism la ambii umeri care se accentueaza in zilele cu umiditate crescuta, si astfel ii reduce mobilitatea, asta se poate vedea in momentul in care doreste sa inmaneze microfonul celor din spate neputand indeparta mana de corp cum ar face-o un om fara probleme reumatice. Deci cunoscand distanta reala dintre presedinte si copil, ea se poate afla exact folosind regula suprapunerii inaltimii copilului pe distanta dintre el si presedinte, si timpul scurs numarand frame-urile din imaginea filmata putem ajunge la raspunsul corect dat de legile fizicii si anume ca viteza mainii presedintelui este foarte mare si depaseste si performanta celui mai rapid pugilist.

Avand acum in vedere usoarele suferinte ale presedintelui si picaturile de ploaie interpuse pe traseul intre punctul de plecare al mainii si fata copilului putem concluziona in cunostinta de cauza si fara putinta de tagada pentru un om fara interese ascunse ca filmul este un trucaj. Totul este foarte simplu de demonstrat doar sa vrei sa vezi si sa tii cont de regulile fizicii.

Sa revenim acum la presupusa lovitura data de presedinte, totul in realitate a fost o usoara indepartare a copilului dintr-o zona periculoasa. Daca va uitati cu atentie presedintele priveste in jos dupa ce primeste scrisoarea de la doamna respectiva si dupa cum a spus si regizorul de scena intr-o emisiune la A3 ca scena este o zona periculoasa, presedintele cu un ochi pe care numai un parinte il poate avea a vazut cablul de alimentare a instalatiei pentru sonorizare si intuind un iminent pericol care putea afecta viata copilului printr-o miscare gentila demna de un parinte iubitor de copii a indepartat copilul cu dosul palmei, singura miscare pe care o putea face destul de repede pentru a evita un eveniment tragic. Copilul a inteles acest lucru si de aceea rade multumindu-i presedintelui pentru ca l-a salvat de la o eventuala electrocutare. Pe baza acestei miscari cu un editor de imagine performant care fiind vorba intre noi este o investitie minora pentru un mogul care simte ca-i fuge pamantul de sub picioare si cu cineva care stie meserie se poate falsifica orice.

Sper sa nu-mi spuneti acum ca dumneavoastra credeti in Independence Day sau in Matrix, sau poate credeti? Presedintele este nevinovat, nu l-a lovit pe copil din contra i-a salvat viata.

Orice om cu minime cunostinte de fizica poate intelege ca presedintele nu este vinovat iar faptul ca nu cunoastem formula vitezei nu ne absolva de nici-o vina. Totul este atat de simplu si se poate demonstra in cinci minute, pentru cine vrea sa vada adevarul , cum cu ajutorul formulei distanta supra timp invatata in clasa a 6-a, aflam ca lovitura nu exista, pur si simplu nu era posibila ea contrazicand legile fizicii, dar daca vrem sa le contrazicem putem face si asta. Nu uitati picaturile de ploaie, forma si greutatea lor au influentat decisiv viteza de deplasare a mainii domnului Basescu.

Cam asta este diferenta intre un om onest si care stie fizica si multi alti analisti asa zis independenti.

Lilick Auftakt spunea...

Cititi ultima postare. Basescu nu neaga ca l-ar fi impins pe copil, dar spune ca nu isi mai aduce aminte.

@Andrei H

Super! :))


Se pare ca maneaua pe care am pus-o pe blog a atras si cativa manelisti portocalii. Sorry, postarile lor au ajuns la ghena blogului.

Anca spunea...

(Lilick, vezi ce inseamna dedicatia? =)) Oamenii astia merita un monument al martirilor portocalii! Inca putin si apare si varianta cu mana cu vointa proprie. :))-- imi place sa le dau idei.)

Lilick Auftakt spunea...

@Anca

Am o avalansa de portocalii de cand am pus maneaua. Sunt superincantati. :))

Anca spunea...

Motivul pentru care nu poti cere consultanta de la strategii straini cu privire la campaniile electorale din Romania e ca nu te ia nimeni in serios daca le povestesti cum merg lucrurile.

Daniel Mălăelea spunea...

Am facut aceasta postare acum o luna si jumatate. In mod normai, Funeriu ar trebui apreciat. Dar are un mare defect: este pedelist. Pacat de valoarea intelectuala pe care o are. In actuala conjunctura, aceasta nu mai face 2 bani.
http://danielmalaelea-media.blogspot.com/2009/10/daniel-de-ce-pdl.html

nicole spunea...

Deci basea e manelist!!! :))
PS Nu ma tin nervii sa vad mai mult de 5 secunde.

Lilick spunea...

Pt @Diana, clipul nu e cu Funeriu, din emisiune, ci cu o manea. Mi-as dori sa fac rost de cel cu Funeriu, dar nu stiu daca a inregistrat cineva. Daca gasesc, dau de stire.