21 nov. 2009

De campanie...
















1. Am trecut azi prin sectorul trei, pe langa cateva bannere mari cu Basescu, fara sa mi se para ceva ciudat, desi imi atrageau privirea. La un moment dat imi dau seama ca pe fiecare El Comandante purta o mustacioara. Nu stiu cine, probabil echipe de pesedisti, lipisera niste abtibilduri negre sub nasul lui Basescu. Abtibilduri pe care scria discret: "Traiti bine?" Mi s-a parut o idee mult mai inteligenta si mai subtila decat cea a pedelistilor, si anume aceea de a face bannere identice cu ale lui Geoana, pe care alaturi de candidatul PSD apar Vantu, Voiculescu, Hrebenciuc, Iliescu, Nastase, Vanghelie. Idee grosolana si disperata.

2.Mi-am mai adus aminte ceva... Basescu ieri, la B1 TV, a vorbit despre niste procente: El 38-40%, Geoana 25-27%, Crin 20%. Le-a repetat chiar, si a asigurat ca sunt cat se poate de corecte. Mai sa fie... Adica cei trei candidati au in jur de 85%? Si Oprescu, Vadim, Becali, Kelemen plus inca cinci se inghesuie pe 15 procente? Nu sunt un telespectator portocaliu ca sa si cred minciunile lui Basescu. Dar tare prosti trebuie sa ii mai considere Basescu pe votantii care i se uita in gura. Serios.

P.S. - Scuzati calitatea execrabila a pozei, facuta din mers. Daca o mariti puteti insa sa zariti mustacioara. :)

P.P.S. - Un titlu superb pe Ghilotina de campanie, care era foarte bun de slogan: Nu puteti voi fura cat putem noi spera. Superb! :)

11 comentarii:

Ana Birchall spunea...

din neatentie am sters postul tau la mine pe blog...scuza-ma. Esti o fata desteapta si stii sa citesti printre randuri deci stii cu cine voi vota. Numai bine
Ana

Matilda spunea...

Vai, vai ! În sectorul lui Negoiţă ?

Lilick Auftakt spunea...

@Ana

Nu-i nicio problema. Sigur ca stiu....

Liviu spunea...

Mi-e greu sa-mi dau seama care starea generala de spirit. Toti ai mei votam cu Antonescu, dar mi-e imposibil sa spun in ce masura tot razboiul propagandistic dus in spatiul public are un efect sau altul.

roxid spunea...

Bannere cu "Traiti bine" sunt puse prin toata Timisoara.
Acum am scris despre ce au impartit Base, Crin si Geoana prin Vest :))

Bogdan spunea...

Parerea mea pt duminica:

Basescu 27%
Antonescu 22%
Geoana 21%
Oprescu 10%
Vadim 8%
Hunor 5%
Becali 2%

@Liviu,
Razboiul propagandistic va avea un efect daca lumea nu va merge la vot.

Ceea ce nu este cazul nostru:)

Lilick Auftakt spunea...

@Roxid

Si pe aici sunt. Vin sa vad :)

Traian Breazu spunea...

Tocmai am vorbit la telefon cu familia mea de la Cluj. In ultima vrewmw am evitat putin subiectul politic stiind ca ei au votat in ultimii ani basescu(04), boc, pd si apostu. Am evitat crezand ca din inertie sau din alte motive vor vota in continuare portocaliu.
Insa cand am intrebat timid de votul de maine mi-au spus spre surpriza ca voteaza cu totii Crin!
Sunt tot mai multi cei care au votat chiar anul trecut inca portocaliu si care nu o mai fac. Cel putin in urban va fi un dezastru portocaliu si un triunf pentru Crin.

Facand asa niste calcule m-am intrebat oare cati sunt cei dezamagiti de pd dupa tot ce s-a intamplat mai ales in ultimul an. Anul trecut la parlamentare pd-ul avea 33,6%. pe urma a venit guvernarea cu "hotii" de la psd, chestia cu stolojan, minciuna cu (ne) ridicarea salariilor, udrea la turism, forfetarul, ridzi, eba, etc etc.imprumutul fmi.
In opinia mea portocaliul ar trebui sa piarda cel putin 10% din cei 33%, catre liberali, catre oprescu, catre absenti la vot.
Parerea mea e ca daca n-ar fi frauda, furt, vot multiplu basescu poate nici nu ar ajunge in turul doi. Poate ca ma insel, insa in mod normal asa ar trebui sa stea lucrulile. In urban cel putin cred ca pe base il mai voteaza doar cativa pacaliti si propagandistii platiti gen preda si avramescu.
Tare ma tem ca furtul, frauda va schimba siminificativ rezultatul adevarat.

Oricum insa, nu pot ei fura cat putem noi vota si spera. Toata lumea la vot!

Anonim spunea...

Crin trece in turul 2! Sunt sigura! Go Crin!

roxid spunea...

@Lilick: vezi ca nu-mi merge feed-ul. Din seria asta sper sa-mi mearga :)

Ana Birchall spunea...

lilick
Stiam eu ca stii...bafta maine!