20 nov. 2009

"Deasupra florilor noastre ciuperca cheama a pustiu"

Anca Radu si-a amintit de piesa lui Pittis si a distribuit-o pe Facebook. Nici ca se putea un mesaj mai potrivit pentru liberali inainte de vot. Ne regasim in fiecare vers, in fiecare cuvant, in fiecare acord. Si tot ceea ce scriem si simtim e intr-o armonie perfecta cu sensul si emotia pe care le transmite Motzu Pittis. Ascultati cum accentueaza cuvintele "Necinstea si Prostia". Si cat de bine ne pica versul: "Deasupra FLORILOR noastre ciuperca cheama a pustiu". Sau "Din cer cad pasari albastre SI TOTUSI NU E PREA TARZIU". Cat despre "Ni-e lehamite de marsuri, de tromboane si plocoane" ce as mai putea sa zic? Nu, sigur, nu suntem amenintati de ciuperca si de avioanele razboiului. Insa o alta amenintare ne apasa pe umeri. Si trebuie sa ne mobilizam cat nu e prea tarziu.

Pittis l-ar fi votat pe Crin. N-am nici cea mai mica indoiala. Iar Crin ar trebui sa-i asculte piesa inainte de confruntarea de azi. L-ar ajuta enorm.

8 comentarii:

Vania spunea...

Piesa este a trupei Olympic 64, versurile fiind semnate de Dorin Liviu Zaharia, cel care, înainte de-a muri în 1987, a prevăzut căderea comunismului...

[D][S][N] spunea...

SUBERBA piesa! O dadusem si eu pe blog la un moment dat.
Am avut o perioada anul asta cand am ascultat'o in draci!
Pittis urias !

Anonim spunea...

Si crinul ne cheama sa speram, sa credem, sa invingem.

Lilick Auftakt spunea...

@Vania

Multumesc. Sunt maniaca sa stiu cand si de cine a fost scrisa o piesa. De asta nu stiam. :)

@DSN

Siigur! Pittis urias! :)

@Alex

Suntem demult acolo. :))

Anonim spunea...

te-a dezamagit?! cu discursul lui de invins…eu cred ca da…90% din electeratul lui e dezamagit…asa s-a si aratat pe posturile care il pupau in cur de aveau basici la buze. sincer imi pare rau pentru voi care i-ati fost alaturi trup si suflet.dezamagirea e si mai mare…

Lilick Auftakt spunea...

@Anonim

Nu m-a dezamagit absolut deloc.

gabi spunea...

ptiu...ca am comentat anonim...nu am vrut. aseara(si azi la el pe blog) ciutacu --pupincuristul sef al lui antonescu--s-a dezis de el. il admir pe ciutacu pentru asta!jos palaria. crin(ul) pute urat rau de tot cand se strica. dar pun pariu ca azi la sinteza se impaca crin cu ciutacu si badea--doar e produsul lor!!!daca nu erau ei sa dea in basescu si sa il pupe in cur pe crin,care a muscat asera mana care l-a hranit, acesta era mult sub scorul partidului la prezenta asta la vot.

Lilick Auftakt spunea...

@Gabi

Nu prea inteleg ce scrii, ce vrei...