2 nov. 2009

Deci se poate: azi la Iasi, maine-n in toata tara!

Biroul Electoral Judetean Iasi a decis, luni, indepartarea din locuri publice a afiselor de campanie pentru referendum, in care apare presedintele Traian Basescu, anunta NewsIn. Hotararea a fost luata in urma unei plangeri depuse de PNL Iasi, care a acuzat ca se incalca legea 370/2004, privind alegerea presedintelui Romaniei.

Liberalii au aratat ca Legea 370 prevede ca locurile speciale de afisaj sunt destinate campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale, iar pe aceste panouri nu pot fi amplasate materiale de alta natura, precum cele destinate campaniei pentru referendum.

"S-a admis plangerea asa cum a fost ea formulata. S-a dispus ca primarii din judet sa îndeparteze afisele mentionate de pe panourile electorale speciale. Termenul de contestatie este de 48 de ore. Institutia Prefectului va sesiza primarii in legatura cu aceasta decizie", a declarat, pentru NewsIn, purtatorul de cuvant al Biroului Electoral Judetean Iasi, Marian Grigoras.


Sursa

5 comentarii:

Liviu spunea...

Stati asa, ca PDL a facut apel. It's not over until the fat lady sings.

Matilda spunea...

Bravooo! Pe cînd aceleaşi veşti din toată ţara ?

Lulutza spunea...

Da' mult timp liber mai au europarlamentarii astia "populari"! Ii vezi pe Dorobanti ziua si noaptea, in masina si pe jos, ii vezi la toate posturile TV, ii vezi la Iasi si-n mai toate orasele tarisoarei, in revolutie/campanie continua... Au foarte multa treaba... mare! Sint singurii patrioti, singurii "buni romani", singurii cu migrene de grija viitorului luminos si Mariei Sale, Poporul!

Mai mult decit atit, vad ca orangutzanii ii infiereaza pe "ceilalti" ca ar practica "anarhia opiniei" si propovaduiesc un fel de consens al opiniei portocalii... Trai, neneaca, in asemenea "consens" monocolor!

Cristina spunea...

No, nu poci sa cred!!! Taman Iasi, capitala Moldovei, unde s-au adunat 45 de milioane de simpatizanti ai matrozului sa-i faca baia de multime???!!! Ca asa ziceau blogurile oranj...:))

Lilick Auftakt spunea...

:))))))