27 nov. 2009

Doar o poza...












E in legatura cu filmuletul aparut ieri. Si cu faptul ca a fost furnizat din interiorul PD-L. O sa mai vorbim zilele urmatoare despre asta in functie de ce mai apare... E formidabil ce se intampla. :)

19 comentarii:

Traian Breazu spunea...

Lilick, eu de cand am vazut aceasta stire si cum s-au aruncat multi pe ea m-am intrebat: ce naiba?
Nu are nimic de cautat in campania electorala!!!
In primul rind ca e din 2004. Daca vrem sa ne legam de trecutul lui Basescu dinainte de 2005 sunt un milion de alte subiecte mai importante. In al doilea rand chiar daca filmul ar fi fost de acum o luna, si chiar daca l-a atins: ce rol poate juca un asemenea fapt intr-o campanie electorala? decat sa distraga atentia de la chestii muuult mai importante? toti cei care au raspandit acest video -scuze- prefer sa nu-i jignesc dar a fost deageaba. Asta e politica la nivelul click, cancan. nu face cinste nu are nici un rost. Care ar fi urmatorul video, "Basescu arunca o batista pe hartie pe strada si nu la cosul de gunoi"? Acest gen de "campanie" nu e decat contraproductiva, propun sa trecem la subiecte cu adevarat importante.

flavius spunea...

servus
este iesirea din scena a lui Basescu pe masura prestatiei lui din ultimii cinci ani. doar daca nu om avea toti orbul gainii!
toate cele bune!

Anonim spunea...

Este o incrancenare incredibila in zilele astea...

Cred ca unii si-au jucat deja toate cartile cu filmul de aseara. Se joaca pe bani multi si cei care nu mai au incredere in Basescu, s-au asigurat ca nu pierd orice ar fi.

Am mai vazut, nu o data, afaceri trans-partinice. Sunt o realitate.

Dar, ramane filmul!

Sper sa nu mai apara si altele… deja e prea mult. Este totusi persoana care a ocupat locul de Presedinte al Romaniei pentru 5 ani. Deja ne facem rau noua… Omul este cazut. Este jos.

Stiu de cartile lui Scott Card si de personajul “Ender”. Poate atunci cand ai de a face cu un “dusman” mai mare si mai rau, daca ai ocazia sa il pui la pamant, e bine sa te asiguri ca nu se va mai ridica niciodata… Dar stiu si ca Ender a regretat propriile fapte toata viata.

E cazut. Nu va mai fi presedintele romanilor niciodata!

Petrişor spunea...

Nene, e grav ce se întîmplă, omul e terminat, trebuie să-l transportăm de urgenţă la Spitalul 9

Lilick Auftakt spunea...

@Traian

Basescu oricum nu mai castiga. Filmuletul e cat se poate de real si copilul a si recunoscut.Dar e doar lovitura care omoara un timp deja cazut la pamant. Ideea e ca Basescu ar fi facut la fel. De fapt, a facut-o de multe ori. Batut cu armele sale.
Normal ca ne dorim alte lucruri mai serioase, dar imi place sa si vad cum portocaliii se strofoaca sa-l faca basma curata acum pe idolullor. E amuzant. :)

@Flavius

Sigur. Ce se intampla acum e doar asa, de amuzament.

@Atitudini

Culmea e ca nu si-au jucat toate cartile. Sunt sigura ca mai apar astfel de filme. Dar cel mai interesat e ca o televiziune a PD-L le-a avut pana acum si le-a tinut ascunse. Ma intreb oare cat au costat acum. Probabil enorm.

Anonim spunea...

Psihologul:
Lilick,
Nu ma cunosti, dar eu iti citesc postarile. Cu respect pentru ceea ce scrii. Nu va lasati inselati, indusi in eroare, confuzie, etc. Oricum , asta se doreste. Si tu, si Cepeca, v-ati lasat prada emotiilor si ati raspuns emotional la provocarile "filmuletului" basescian. Gresit! Psihologia inversa. Adica:- victimizare prin facaturi, trucaje, minciuni, s.a se intorc, pozitiv, cu un capital de incredere marit, in favoarea victimei. Atentie, la (hahahah) banditi! Se pricep sa rastoarne situatia defavorabila. Ei, chiar ei, pdl-istii, au scos, fabricat si postat asa ceva. Rezultat: incredibil! Ar putea sa castige alegerile, din nou. Da, sunt experti in manipulare colectiva, crede-ma! Daca poti comunica ceva pnl-istilor, spune-le sa ia in serios aceasta varianta, sa-si pozitioneze cu atentie replica, raspunsul, contramasura, fiindca orice pas gresit ii aduce avantaj nesperat chiar lui, Unicului, Inconfundabilului, Expertului, Marinarului, samd. Hahahaha, da, putin haz de necaz! Stii, formidabil, asta-i " gaselnita" psihologica de defulare a tensiunilor interioare, acumulate datorita Stresului ( de-a lungul tuturor vicisitudinilor abatute asupra acestui popor), si anume:-<< Haz de necaz>>.Cam atat.

Lilick Auftakt spunea...

@Anonim

Sigur, se poate si asta. Stiu. Dar acum e mult prea tarziu. Nu-i mai intorci pe cei decisi sa nu-l voteze. Lor le sporesti ura. Iar cei nehotarati sunt extrem de putini.

Draghi spunea...

Daca pui cap la cap franturile de informatie e destul de clar ce s-a intamplat. Basescu a adus un pusti de 10 ani pe scena pregatit in prealabil sa ii injure pe Iliescu si Nastase (in alte tzari pana si asta ar fi destul ca sa i se ceara demisia). Copilul s-a fastacit de emotie si i-a injurat (confirma Basescu) pe Iliescu si ... pe Basescu. Basescu l-a impins jos de pe scena. Acesta este probabil primul pumn in plex pe care l-a vazut Patriciu. Cand copilul a venit sa isi ceara scuze, Basescu i-a aplicat, golaneste, prefacandu-se ca se uita in alta parte, un dos de pumn in gura.

Perfect consecvent cu stilul unui individ abject, un ticalos, despre care chiar propria prietena, Elena Udrea, afirma (atentie, plina de admiratie !!!) ca obisnuia sa loveasca cu capul in gura.

Anonim spunea...

Eu inteleg ca de aici pleaca aversiunea lui Basescu pentru filmele de buna calitate. Nici macar cinefil nu poate fi, saracul...

Elisa spunea...

Si eu cred ca aceia care-l votasera si-l sustin chiar nu se sinchisesc de pumnul pres-ului,chiar zic:"asa-i trebuie daca nu-si tine gura"Ei insisi ar face la fel deci ma tem de efectul de bumerang al filmuletului respectiv.
Noi il vedem terminat pe base,este atat de mic de trebuie sa-mi iau o lupa ca sa-l deslusesc,s-a micit in toate dar asta il face victima in ochii unora care-l vor "salvat"

Oare nimeni nu gaseste ceva de substanta politica impotriva lui? Inca ceva nou,zic?

Lilick Auftakt spunea...

@Draghi

E asa cum zici, si banuiesc ca apare si filmul in care e impins de pe scena copilul.


@Paul

:)Hahaha

A spus totusi despre asta: "Nu neg calitatea imaginilor." Ceea ce ai lui portocalii nu vor sa inteleaga. :)

Vania spunea...

Se întâmplă lucruri pozitive, am început să-mi scot gunoaiele din blogroll, căci oricum era cam încărcat...

Lilick Auftakt spunea...

@Elisa

Pai alea de substanta politica nu prea tin la oamenii de rand. :)

@Vania

Ei, frumooos. :))

Moshul spunea...

Noul slogan al lui Basescu: "pun la punct orice copil!". O sa ia voturile parintilor dominati de copii. Serios vorbind, daca e din interiorul PD mie imi miroase a Blaga. Poate ma insel.

Lilick Auftakt spunea...

@Moshul

Pai cauta date despre televiziunea de la Campina. :)

Jenika spunea...

Ce urmeaza o sa fie si mai interesant......
:)

Moshul spunea...

In Campina exista doua posturi tv locale: Valea Prahovei TV si Prima TV Campina. Cum primul post a aparut in iulie 2009, inseamna ca, in 2004 exista numai Prima TV Campina. Pe atunci, parca Mitrea controla Prima TV.

Moshul spunea...

Un detaliu in plus: cica este vorba de fapt despre o televiziune locala din PLOIESTI, nu din Campina. Televiziunea locala este Alpha TV, care pe vremea aceea era controlata de Vantu, prin Petrom Service a lui Liviu Luca.

Lilick Auftakt spunea...

@Moshul

Patriciu a dat un nume: Severin. Cauta Georgica Severin. :)