18 nov. 2009

E nevoie de Tariceanu. Cei doi cacaciosi, Basescu si Geoana, trebuie spulberati.


Codrin are mare dreptate. E nevoie si de Tariceanu. Si nu doar in turul doi, ci chiar acum, in eventualele confruntari cu fricosii Basescu si Geoana, care se ascund dupa staff-uri ca doi cacaciosi. Prezenta lui Tariceanu in spatele lui Crin ar da un plus de greutate candidatului liberal.

Pe de alta parte, Crin trebuie sa ii atace pe amandoi. Si pe Basescu si pe Geoana. Pentru ca nu are nimic de pierdut. Lui Geoana ii e frica de o confruntare in trei, pentru ca Basescu si Antonescu s-ar coaliza impotriva lui. Iar Basescu, dupa discutia de la Cluj, numai de o intalnire cu Crin nu mai are nevoie. Crin, cu moralul foarte sus, ar lovi si mai puternic.

Pe subiectul Moscova, Geoana TREBUIE sa dea niste raspunsuri. Iar Basescu a promis ca va raspunde la scrisoarea lui Crin si inca nu a facut-o. Pe subiectul Hayssam trebuie sa raspunda amandoi: si candidatul PD-L si cel al PSD. NU Crin a mers in avion cu Hayssam. NU el l-a primit in audienta si mai apoi l-a ajutat sa scape.

Din intalnirile astea sigur va castiga cel care va fi perceput ca cel mai curajos si fara bube pentru care trebuie sa dea socoteala. Bafta Crin! Si nu uita de Calin!

12 comentarii:

Costel Ieancu spunea...

Haoles baoles deci sint donmu Costel Ieancu da la ibunatatirii foncieare cu sabiea actoalamente la pedeleu care ma rapit la ei fara sa vreao deci care asi vra sa ma intor an partydu meo da suflet deci peneleu care deci asi vra sa confermez ca ie nevoe da donmu taricianu ca sai spulbera pa ce-i doi cadidati cacaceosi geauana si basecsu.
Deci care asi conplecta ca e da asemena nevoe si da donmu mandolenizt Lodovic Urban si da duamna procoror Noreca Necoilai si da conateonalu meo donmu Cristy David si chear si da duamna Iuana Taricianu ca ie dama buna.
Deci duamna lilic v-a rog sam puneti ua vorba buna sa ma primejte inapou in peneleu da unde a-m fost rapit fara acortu meu.
Deci sa traesc bine an penelu si sa traeste vitoru presdinte pentu alte coardenate isterice alui Indorromaniea donmu Cryn Atonescu zis si Mirei Matio!

Lilick Auftakt spunea...

@Tzigane,

Te-a scapat Basescu din staff si ai luat-o pe aratura. Inapoi la boratii tai portocalii. Stanga-mprejur. Mars!

Jenika spunea...

Madam...
Punctul de vedere este corect...
Insa ma doare sa recunosc si sa stiu ca intre ei s-a creat o prapastie....
Si nu stiu daca Calin o sa aiba caracterul de a trece peste ce s-a intamplat acum aproape un an....
Pacat....

Petrisor spunea...

Mare ciondăneală va fi diseară . Abia aştept. :)

Anonim spunea...

Iti propun sa citesti evaluarea mea referitoare la sondajul pe care l-am initiat. Cred ca este de interes pentru cei care il sustin pe Crin Antonesc, caci in presa s-au facut acuze grave la adresa bloggerilor liberali pe care incerc sa la contrazic prin prisma modului cum a mers sondajul.
http://patrascudan.wordpress.com/2009/11/18/evaluari-pornind-de-la-sondajul-de-opinie/

Lilick Auftakt spunea...

@Jenika

Zilele trecute a declarat, intrebat exact pe subiectul asta, ca de cate ori a fost chemat l-a sprijinit, si a facut-o si separat in intalnirile lui de campanie. Sa vedem daca reusesc amandoi, acum. Acum sa dovedeasca. Pentru PNL, desigur.

Lilick Auftakt spunea...

@Petrisor

Si eu. Dar Baescu nu va fi. Ii e frica.

@Dan

Citit. Raspuns. :) Merci.

Anonim spunea...

Nu cred ca va fi usor diseara.

Ca Geoana o sa vina cu pantalonii maro, sa nu se vada, asta e stiut.

Dar e posibil sa vedem un alt Basescu (daca nu vine baut).

Cel mai greu va fi de raspuns la ratiunea pentru care in ianuarie cei 2 au dat mana si 9 luni mai tarziu Romania era in cacao rau de tot.

Nici lui Base si nici lui Geoana nu le convine ca au fost impreuna si cand ne-a fost mai greu ei nu au facut nimic. (Scuze, au facut. S-au imprumutat. Mult!)

Iar pentru viitor... e si mai greu.

Economie, educatie, agricultura, structurile statului, politica externa, democratie... sunt asa de multe teme.

Iar votanii vor sa stie despre: salariu, locuri de munca, putere de cumparare + preturi, eventual infrastructura. De aici incolo deja interesele se impart pe categorii si grupuri sociale.

Iar legat de ce zicea Costel... la mine a venit altul care zicea ca e homosexual. Nu credeam ca electoratul se va identifica asa de repede cu niste tampenii spuse de Orban, gasindu-si adevaratele radacini sau identitati...

cosmin spunea...

ma intreb dk astazi, la ora 17, cand crin nu poate fi prezent, ar putea fi inlocuit de tariceanu la dezbaterea dintre primii 7 (cred ca base nu ar veni in mod normal)

hendrix spunea...

Nu cred ca Tariceanu a uitat Congresul PNL din martie, cand a fost detronat de Crin. Ca un adevarat liberal, ca un adevarat domn, Tariceanu a acceptat decizia partidului sau. Daca raceala intre cei doi liberali era evidenta inca la alegerile din iunie, acum Tariceanu il sustine pe Crin 100%. Si bine face! In definitiv el n-ar avea decat de castigat: sa devina din nou seful PNL si, de ce nu?, premier. Sa iasa Crin presedinte si vom vedea ceva fi!
Sunt de parere ca Crin va trebui sa-l atace in primul rand pe ba-secu. El este adevaratul candidat antibasescian si nu geoana. Foarte multa lume s-a saturat de ba-secu si cauta o SCHIMBARE. Este timpul schimbarii iar Crin este cel mai dur antibasescian si asa trebuie sa ramana. Sarmanul geoana este doar din vorbe impotriva lui ba-secu, faptele conteaza, adica dezastruoasa guvernare a pedeleprelor si pesedistilor.
Nu stiu ce relevanta au acum temele Moscova sau Hayssam ACUM. Temele importante acum pentru romani sunt legate de grava criza economica in care ne-a bagat ba-secu cu guvernul sau de slugi. Crin este singura alternativa la fesenistii din ambele tabere care au guvernat tara in 2009. Asta va trebui sa arate si va arata, sunt convins. Sarmanul geoana este o biata caricatura basesciana, care i-a facut jocul multa vreme. Crin a ajuns la momentul in care sa spuna romanilor ca asa nu se mai poate. Game over!

Lilick Auftakt spunea...

@Atitudini

Sa vedem daca vin amandoi. Nu prea cred.. :)

@Cosmin

Inca nu se stie ora si nici cine va participa. Cum sa vina Tariceanu singur? Doamne fereste! Hahaha!

@Hendrix

Trebuie sa sublinieze in continuare acceasi mocirla in care Geoana si Basescu se afla.

Liviu spunea...

PNL a facut o mare greseala ca l-a pus pe Tariceanu in plan secund si nu l-a valorificat in campania prezidentiala. Nu stiu din ce motiv, dar astea sunt faptele.

Campania PNL a facut multe alte greseli. Ea n-a incercat sa imprime un suflu proaspat dezbaterii, nu a incercat sa dinamizeze tineretul (cum ar fi sunat o campanie centrata pe ideea "Crin si tinerii"?).

Pe scurt, putina energie, mult diletantism, irosire de energii pe teme marunte (a se vedea ultima discutie despre vizita la Moscova a lui Geoana). Din pacate ma tem ca orice ar face Crin Antonescu in aceste ultime zile, sansele de intrare in turul II sunt ca si nule (asta nu inseamna ca nu-l votez, dar in aceasta tara voteaza si multi altii).