18 nov. 2009

Felicitari liberali!



Legea educatiei a fost declarata NECONSTITUTIONALA! O victorie atat pentru liberali, cat si pentru profesori. Un nou esec pentru Presedintele Basescu si pentru Guvernul Boc. Basescu, doi! Treci la colt! :))
Update: Si ce s-a mai strofocat Cristian Ghinea sa faca analiza asta. :)) Nota doi si lui!

17 comentarii:

[D][S][N] spunea...

Corigentule, ai grija ce faci pe 22 ca pe 6 te exmatriculez !

Lilick Auftakt spunea...

@DSN

Da, da... Il exmatriculam pe loser! :)))

Lilick Auftakt spunea...

A pierdut si pactul cu educatia. Crin are un subiect in plus azi sa i-o traga. :))

Anonim spunea...

Au beau milieu d'un reve ?
Pas des tout!
Through A Nightmare, literally !


http://www.youtube.com/watch?v=IOaz01CkUN0&feature=player_embedded

Vania spunea...

Da, e o veste bună!

Liviu spunea...

Bietul Cristian Ghinea! A trudit cu numaratoarea 'bilelor' mai ceva decat Pristanda cu steagurile, doar, doar o iesi Basescu al lui cu onoarea 'reperata' :)

marius spunea...

"Educatia este o arma al carei efect depinde de cine o tine in mana si catre cine este indreptata", spunea un precursor al actualului sistem.

dramoleta spunea...

Nota zero. /floor

GS spunea...

Ce inseamna ... "sa i-o traga"? Referitor la declararea tampeniei aleia ca neconstitutionala e clar, o treaba buna. Ca nu au declarat-o neconstitutionala si pe aia referitoare la salarizare, este o dovada ca domnii judecatori de la CC se uita atent la sondaje. Sansele lui Basescu erau mai mari atunci. Daca mai scade un pic sa vezi ce incep sa-si aduca aminte si serviciile :)

Crăciun Florin spunea...

Nu am inteles care au fost "criteriile obiective" folosite de Ghinea. Mai degraba este vorba despre o apreciere subiectiva aruncata pe piata media dupa ce a fost impanata cu paiete. Fara valoare.

Lilick Auftakt spunea...

@Anonim

Multumesc!

@Vania

Exact! :) Dar nu prea se vorbeste despre palma asta primita de Basescu.

@Liviu

Ai vazut? Haha! Saracul...

@Marius

Sper sa nu fie asa..

@Dramoleta

/floor

@GS

Lasa ca e biiine! :))

@Craciun Florin

Sigur ca nu are absolut nicio valoare. :)

Bogdan spunea...

offtopic: Crin a gresit cand refuzat dezbaterea si cu ceilalti doi candidati(Becali si Vadim). Ar fi avut prilejul sa demonstreze o intelegere a democratiei superioara celor ce au refuzat intalnirea.

Ar fi trebuit chiar sa participe impreuna cu independentii, o sansa de a convinge nehotaratii. Asa cei 4 par ca fiind o casta ce nu accepta nimic din exterior.

Daca vrei sa fi presedinte si esti convins ca esti cel mai bun, participi. Sunt convins ca Antonescu s'ar fi descurcat cu succes indiferent de format.

Lilick Auftakt spunea...

@Bogdan

Nu trebuie sa participe la orice strategie nemernica a contracandidatilor. Cred ca ti-ai dat seama ce s-a intamplat, nu?

Bogdan spunea...

sigur, insa strategia e una neparticiparea (cot la cot cu Basea) e altceva.

Normal ar fi fost sa se organizeze o(1) intalnire cu toti candidatii. Este nefireasca aceasta izolare, ca si cum independentii sau ceilalti ar fi de categoria a doua. Daca Antonescu sau Oprescu refuza candidati de 1-2-5-8%, atunci devine firesc ca si Basea de la inaltimea celor 35% sa refuze intalniri cu cei de 15-20%.

Antonescu ar fi avut prilejul sa arate nehotaratilor ca este altceva. Inca mai are sansa asta. Insa nu intr'o confruntare cu Basea unde inevitabil se va ajunge la ciupeli/porcaieli.

Poate ma insel, insa asta e parerea mea...

GS spunea...

@Bogdan
Este foarte corect ceea ce spui! Perdantii zilei de azi sunt, in egala masura, toti cei care au blocat intalnirea, indiferent de motiv.
Pe mine, ceilalti, ma intereseaza prea putin. Cred ca in seara asta Crin a pierdut.

Lulutza spunea...

In ceea ce priveste "analiza" analistului (?) Ghinea (cine mai este si asta?), nu pot spune decit atit: gargara cu pioneze! Dupa cum spunea odinioara Cepeca... :)

Draghi spunea...

Dar ai citit de ce e neconstitutionala? Pentru ca incearca DEPOLITIZAREA invatamantului (treaba cu directorii care sa fie sau nu politici). Chiar daca e un succes pentru liberali, si pentru drepturile omului la un mod foarte abstract, e o infrangere pentru invatzamant.