15 nov. 2009

Maria Basescu: "Mult timp am vorbit numai cu cainele"


REALITATEA.NET - Băsescu neagă că l-a atacat pe Antonescu pe tema soţiei sale moarte

Basescu insinueaza ca nu s-a referit la fosta sotie a lui Crin Antonescu si ca nu stie nimic despre trecutul acestuia. Mai sa fie... Oare cine l-ar mai crede pe mincinosul asta patetic, care doarme noaptea cu mapele "profesionale" ale adversarilor sub cap? Pai cum nu a lasat-o niciodata singura pe Maria Basescu? Ia sa vedem ce povesteste chiar ea. Citez dintr-un interviu cu nevasta presedintelui:

"Reporter: Cand ati venit la Bucuresti?

Maria Basescu: In octombrie, anul trecut (1994). Pana atunci veneam numai sa spal vasele si sa fac curat. Vreau sa va spun ca este pentru a doua oara in 20 de ani de casnicie cand avem familia reunita. Prima oara a fost pentru 10 luni, din februarie ′90 pana in noiembrie acelasi an, cand sotul meu a fost ministru secretar de stat. Cand am venit la Bucuresti chiar am avut unele neintelegeri; eu si fetele, cand venea sotul acasa, ne duceam dupa el in birou. Si el se enerva. Isi lua dosarele si pleca in alta parte. Era obisnuit singur. Dar pe mine singuratatea ma apasa. Chiar vreau sa-mi cer scuze pentru felul in care ma exprim. Probabil ca ma exprim greoi. Asta pentru ca foarte mult timp am vorbit numai cu cainele. Veniti in Bucuresti, fara prieteni... am dat telefoane la Constanta si am vorbit cu rudele, cu prietenii de acolo. Asta vreo doua luni. Pana a venit nota de telefon, aproape 60.000. Sotul meu s-a suparat foarte tare. Asa ca de atunci am vorbit numai cu Dick."


UPDATE: Atentie AICI la minutul 01:55.

11 comentarii:

[D][S][N] spunea...

As fi curios sa vad o analiza profesionista a limbajului non-verbal al doamnei Basescu, din timpul confruntarii televizate de ieri!
Cred ca ar fi interesant...

irongates spunea...

Foarte trist, era de bănuit, o compătimesc sincer. Omul ăsta e malefic.

Lilick Auftakt spunea...

@DSN
@Irongates

Maria Basescu a oftat adanc la un moment dat. Pacat ca nu am acea secventa.

nicole spunea...

Se vede ca sufera. Iar parashuta de udrea o sfideaza!

[D][S][N] spunea...

@ Lilick Cred ca e pe VideoNews secventa, am dat si eu un link acolo!

Lilick Auftakt spunea...

@Nicole Sigur!

@DSN

Am vazut si eu. Minutul 00:56

Anonim spunea...

Iubesc Internetul!

Si ma bucur enorm ca exista!

Si ce dovezi reuseste sa imortalizeze...

Eu am cautat si am gasit despre o alta gafa, de alt calibru si din alt spectru - chestia cu Cartarescu.

Stim ca omul e capabil sa minta fara sa clipeasca.

Dar cand reusesti sa il prinzi intr-un offside de 50 de metri, parca e prea mult! Sa repeti o povestioara din 2004... de toata jena si rusinea!

Apar nenumarate articole online care au imortalizat momentul cand a spus: nu stiu cine e Cartarescu, nu am auzit de el. Apoi cand, facandu-si temele, declara ca a citit Levantul.

Si acum, 5 ani mai tarziu, crede ca povestea e uitata si disparuta ca niste dosare din arhivele SRI...

Ei bine, nu e!

Si e in vazul tuturor!

Ma bucur ca ai gasit fragmentul de interviu cu doamna Maria Basescu.

Saraca... ea chiar e o doamna si a avut de suferit enorm de pe urma matelotului!

Lilick Auftakt spunea...

@atitudini

Merci! M-am uitat. Ma bucur ca ai gasit acele articole. :)

Matilda spunea...

Am spus-o, o mai spun : este necesar să-l ducem la psihiatru, nu din nou la Cotroceni. O ticăloşie atît de mare, numai un bolnav la cap poate comite.

Anonim spunea...

vreau si eu sa-i puna cineva urmatoarea intrebare...
care e diferenta intre popor si natiune...ca tot o flutura pe asta cu poporu'

Liviu spunea...

Am senzatia ca despicam firul de par in patru. Tot ce scrieti e corect si e limpede ca Basescu nu mai are ce cauta in fruntea statului, inclusiv din motivele pe care le invocati.

Totusi, de aici si pana la realitate e cale lunga. Sa nu uitam ca bunul nostru 'popor' (cum cu duiosie il tot numeste Basescu) e destul de misogin si crede ca locul femeii e pe undeva prin bucatarie. Cat despre compasiune pentru suferinta aproapelui... a se slabi - lumea se calca in picioare pentru 3 sarmale la cate o paranghelie bisericeasca, dar e incapabila de o minima solidatitate cu durerea cuiva.

Asa ca ma tem ca Basescu nu face decat sa joace un joc care nu numai ca nu-i aduce mari pierderi, ba chiar ii poate aduce niscaiva castig electoral.

PS Off-topic: a mai auzit cineva ceva despre Oprescu? Parca exista un candidat cu numele asta :)