19 nov. 2009

Nu va lasati atrasi in razboiul dosarelor


"Multi vorbesc acum si despre "votul util". Ne spun ca, daca vrem sa scapam de Basescu, sa votam cu Geoana care are mai multe sanse. Eu va propun un lucru simplu: veniti la vot toti cei care vreti sa votati cu mine si vom vedea duminica seara adevarul. Nu va faceti griji pentru turul doi. Pâna si sondajele aranjate arata ca pot castiga detasat în vreme ce situatia domnului Geoana e mult mai complicata si s-ar complica serios pe parcursul urmatoarelor doua saptamâni, când vor aparea "dosare" pe care cei care au guvernat împreuna pâna în septembrie le-au adunat unul despre altul." - scrie Crin Antonescu intr-o scrisoare adresata votantilor lui.

Mie mi se pare un argument foarte bun. Si singura sansa de a stopa razboiul dosarelor, al stenogramelor si a opri santajul. Singura sansa ca la Cotroceni sa nu ajunga cel care a avut mai multe arme scoase din mocirla manipularilor politice. Ei lupta cu dosare. Noi doar cu un Crin. Nu va lasati atrasi in jocul lor. E o lupta care nu e a noastra si nu vom invinge, ci vom fi invinsi.

10 comentarii:

[D][S][N] spunea...

O intrebare: nu cumva Antonescu ar avea de castigat daca intr'o dezbatere tv ar reusi sa'l lipeasca strasnic pe Geoana de Basescu ?

Lilick Auftakt spunea...

Dar cand spune la fiecare miting si fiecare aparitie televizata ca ei doi fac parte din aceeasi mocirla politica nu face asta?

Matilda spunea...

Chiar dacă nu ar exista dosare, ele s-ar fabrica. Radu Tudor l-a şi avertizat pe Geoană, iar R.T. are informaţii demne de luat în seamă...

Lilick Auftakt spunea...

Sper, daca se intalnesc ei trei, sa o faca si mai bine!

Lilick Auftakt spunea...

@Matilda

Sigur. Ele se fabrica. Si de o parte si de alta. Dar se fabrica pentru ca si de o parte si de alta exista mizerie de care se pot agata.

Anonim spunea...

"care dintre noi a fost membru al unui partid politic mai devreme?"

cum a evitat prostanacul raspunsul :-))

[D][S][N] spunea...

Ba da, dar ar trebui sa o faca de o maniera ceva mai... "palpabila" pt votantii potentiali. Pt cei captivi, Antonescu se exprima OK, chiar si pt cei cu un anumit nivel de educatie, dar pentru restul lumii ?... Nu sint foarte sigur ca este perceput corect in anumite nise, mai ales educationale. Aseara l'am vazut la tvr, a fost ok, dar nu mi s'a parut ca ar fi reusit sa exploateze la maxim posibilitatea de a se adresa unui public foarte larg si mai ales, divers. Nu zic sa devina mai populist decat Oprescu, dar sa se asigure ca ceea ce spune trece de sticla si pentru categorii sociale mai putin instruite. (Parere personala,desigur.)

Lilick Auftakt spunea...

http://www.ziare.com/tv/ziare-com-intalnirea-comitetului-de-sprijin-al-lui-crin-antonescu-301

Crin in direct, mai sus...

Liviu spunea...

Apropo de 'dosare' - vad ca se reincalzeste ciorba cu casa din SUA a lui Geoana.

Pe twitter Robert Turcescu ne anunta, enigmatic (ca doar e impartial, deh, si modereaza dezbateri intre candidati!) ca exista un filmulet cu casa din SUA a unuia din prezidentiabili. Evident, ca tot romanul, impartial, Turcescu nu ne spune cine e persoana, dar trebuie sa vii de pe Marte sa nu pricepi.

Nu-i iau partea lui Geoana, are destule bube si sa traga pentru tot ce a facut, dar sa te lasi in dezbaterea decisiva pe mana lui Robert Turcescu suna ca dracu', vorba unui clasic in viata :)

Lilick Auftakt spunea...

Merci @Liviu

Am pus pe facebook comentariul tau. Ieri Basescu zicea ca nu vrea sa fie moderat de un subordonat al lui Vantu sau al lui Voiculescu. Dar Turcescu unde lucreaza?