2 nov. 2009

"Pe pedelisti ii lasa nervii!" :))


Scuze, schimb cam repede postarile... Insa ceea ce a facut Cristian Preda in seara asta, la Realitatea TV, nu este decat o tactica de campanie, pe care probabil o vor aborda toti portocaliii.

Initial, nestiind ce s-a intampat la Antena 3, si de buna credinta fiind, chiar l-am intrebat pe domnul Preda pe blog ce a patit, rugandu-l sa povesteasca dupa ce revine de la Realitatea TV. Pentru ca azi a fost invitat la ambele posturi.

Insa acum am observat ca dansul provoaca special totul. Mi-as dori sa faca cineva un colaj cu cele doua rabufniri ale fostului consilier cotrocenist, care sa circule prin toata blogosfera, sa se auda si dansul ce voce de tzatza are cand se zburleste asa. A aparut aproape mai rau decat Avramescu in emisiunea Sinteza Zilei.

Desi se strofoaca sa obtina o alta reactie, concluzia publicului va fi urmatoarea: "Pe pedelisti ii lasa nervii!" Ceea ce nu poate decat sa ne convina. :)

Insa ce urmaresc portocaliii a exprimat foarte bine un postac de pe blogul europarlamentarului:

"(...)ar trebui ca pdl sa emita un comunicat si sa reclame tratamentul la care sunt supusii membrii sai in timpul dezbaterilor organizate de televiziunile mogulilor."

Clar, nu?

P.S. - BREAKING NEWS - Băsescu spune că avem 1 milion de doze de vaccin anti-AH1N1: "Streinu-Cercel prăvălea apocalipsa peste România"
Gata! L-a terminat si pe Streinu-Cercel. :))

Update extrem de important: domnul Preda a postat pe blog. Concluzia: Jos dictatura majoritatii!!! :))

24 de comentarii:

Alexandru Marin spunea...

da, mogulii astia nenorociti

Lulutza spunea...

Da' mult timp liber mai au europarlamentarii astia "populari"! Ii vezi pe Dorobanti ziua si noaptea, in masina si pe jos, ii vezi la toate posturile TV, ii vezi la Iasi si-n mai toate orasele tarisoarei, in revolutie/campanie continua... Au foarte multa treaba... mare! Sint singurii patrioti, singurii "buni romani", singurii cu migrene de grija viitorului luminos si Mariei Sale, Poporul!

Mai mult decit atit, vad ca orangutzanii ii infiereaza pe "ceilalti" ca ar practica "anarhia opiniei" si propovaduiesc un fel de consens al opiniei portocalii... Trai bun, neneaca - pentru Mariile lor europarlamentarii, in asemenea "consens" monocolor! Ce ne mai trebuie rogvaiv, daca ne balacim, cu de-a sila, cu de-a mila, in "consens" oranj?!

madalina ionescu spunea...

Am avut norocul sau nenorocul sa vad azi ambele crize ale lui Preda, cea mai tare fiind cea de la Dana Grecu. S-a certat singur, s-a isterizat singur-singurel intr-o discutie cu Banicioiu si a plecat furios din emisiune. Dana Grecu a intrebat, dupa chiar, de ce mai vin oamenii astia in emisiuni, daca nu accepta o polemica si daca nu stiu sa dea argumente?

Cristina spunea...

Vreau s-o vad pe EBA la Sinteza Zilei! Altfel, circul nu-i complet!

tony spunea...

Idiotul de Basescu se amesteca iar undeva unde nu se pricepe.Vorbele astea spuse la betie ca nu se vor importa 1 milion de doze de vaccin pot avea urmari tragice.

Sandi spunea...

Derbedeul asta de Preda se comporta la RTV de parca luase ceva droguri usoare !
Mi-a scapat. De la ce emisiune a fost dat afara la Antena 3 ?

Sunt disperati din cauza ultimilor sondaje !

Anonim spunea...

Oricine a trait in casa cu un suferind de psihoza maniaco-depresiva, ca sa nu spun, pur si simplu, paranoia, il recunoaste ca atare pe Cristian Preda si pe toti colegii lui de partid.

"Simptomatologie:
- euforie anormala si persistenta, buna dispozitie exagerata (canta, danseaza, realizeaza
contacte facile, dar superficiale), incredere in sine exagerata sau grandomanie, logoree, jovialitate, impulsivitate, tinuta extravaganta (imbracaminte multicolora, ornamentala, fardare excesiva), distractibilitate (dar cu atentie spontana crescuta), hipermnezie (memorie crescuta a evenimentelor, care sunt descrise cu lux de amanunte), tendinta la fabulatie, fuga de idei (trece rapid de la un subiect la altul, jocuri de cuvinte, vorbe fara sir), tendinta la exhibitionism si hipersexualitate."

Din pacate, cei care nu au avut parte, in realitate, de asemenea personaje, nu stiu ca suferinzii cu pricina sunt extrem de periculosi si inventivi in nocivitate pentru cei impotriva carora li se "pune pata". Ei vad mai peste tot "dusmani" care incearca sa-i umileasca si sunt in stare sa scorneasca "strategii" foarte elaborate, pe termen lung, pentru a se razbuna si a-si distruge asa-zisii dusmani. Din pacate, afectiunea cu pricina nu este recunoscuta, pe nedrept, ca un virulent pericol social. Familiile psihopatilor maniaco-represivi nici macar nu sunt sprijinite sa-si spitalizeze bolnavii si sunt extrem de expuse, in orice moment, vatamarii corporale, chiar crimei.

Cand un partid politic este format din asemenea suferinzi si mai si inhata puterea la toate nivelele, in pericol este o tara intreaga, daca nu chiar tot continentul!

atreides spunea...

Da, l-am vazut si la Realitatea, a fost cat pe-aci sa plece si de la Dumitrescu, daca o facea cred ca era de Guiness Book, sa pleci de la doua emisiuni in aceeasi zi, hehehe. Oricum, Preda devine pe zi ce trece tot mai penibil.

Lilick Auftakt spunea...

@Tuturor:

E foarte, foarte bine pentru noi. Si as vrea acel colaj, pt ca va scoate in evidenta un fapt clar: nu numai Basescu e scandalagiu, ci si oamenii lui. :))))))))))))

Sigmundel Froidescu spunea...

Adevarat, este extrem de delicat sa categorisesti pe cineva care isi sustine propriul partid pe la TV ca suferind de psihoza maniacal-depresiva sau de psihoza deliranta cronica. diferentele sunt destul de greu de sesizat:

"Delirurile sistematizate numite şi psihoze delirante cronice neschizofrenice reprezintă boli care destructurează viaţa psihică prin apariţia şi dezvoltarea unor idei delirante cu caracter permanent care reorganizează sistemul personalităţii. Este cazul persoanelor afectate de delirul sistematizat nehalucinatoriu denumit paranoia şi a celor afectate de delirul sistematizat halucinatoriu denumit parafrenia. În cazul delirurilor sistematizate dispare capacitatea de a opune rezistenţă la tendinţele aberante şi de a analiza critic consecinţele actelor sau faptelor, încât persoanele diagnosticate cu paranoia sau parafrenie sunt considerate lipsite de discernământ."

Ca sa scurtam, paranoia "pura" il scapa de raspundere penala pe "purtator", dar si psihoza maniaco-depresiva ii atrage circumstante atenuante, in caz de ceva... Concluzie logica: daca Hitler ar fi trait in vremea scumpei noastre corectitudini politice (fata de faptuitori), ar fi devenit un fel de guru al democratiei!

Liviu spunea...

Eu nu pricep cum de s-a bagat Streinu-Cercel in ciorba portocalie.

Nu si-a dat seama ca acolo n-au ce cauta profesionistii, ci doar propagandistii lui Basescu?

Lilick Auftakt spunea...

@Liviu

A gasit ce a cautat. Scandal. :)

Lilick Auftakt spunea...

http://cristianpreda.ro/2009/11/02/dictatura-mediocrita%C8%9Bii/


Desi am auzit azi la tv un singur domn isteric, pe Cristian Preda, pt dansul ceilalti fac scandal. Hahahahahahahah! Cititi textul ca e adorabil: Jos Dictatura... majoritatii!!! Hahahahahaa!

Lulutza spunea...

Oamenii astia portocalii nu au cultura dialogului, pe care il detesta. Au dat acum si in mania persecutiei. Eu il inteleg ca ar vrea numai emisiuni in care sa se gratuleze reciproc cu Nutzy spaima constitutii, cu Eba, Ridzi, Lazaroiu si Avramescu... Eventual, moderate de... Nashu' ala de la B1TV... "Consens" oranj 200% garantat! Numai ca, de partea cealalta a sticlei, nu ar fi decat parintii si rudele lui Cristian Preda, Nutzy tot spaima constitutii, Eba, Ridzi, Lazaroiu si Avramescu... Eventual si ale nashului... Democratie populara, de famiglie!

Lilick Auftakt spunea...

Nu, @Lulutza

M-am convins. Niciunul nu e in stare sa sustina un dialog. Imi pare rau de ei, dar asta face diferenta. Liberalii sunt destinsi, calmi, civilizati... Portocaliii sunt tzatze, dupa care tot ei acuza. Dumitrescu a fost ironic. Ei, bine, dnul Preda nu a fost in stare sa-i sustina ironia, sa atace cu floreta, nu cu ghioaga. A fost de un ridicol de nedescris. I se pitigaiase vocea. Ai auzit? daca nu, cautam. :)

Lulutza spunea...

@Lilick - nu l-am vazut la Dana Grecu, dar mi-a ajuns reprezentatia de pe Realitatea TV! De altfel, l-am vazut pe Cristian Preda pe o inregistrare din PE, unde se hlizea ca un caraghios, cu gura pina la urechi, admonestind audienta ca arata mai mult interes fata de "criza laptelui" si fug din sedinta cind e vorba de aruncat anatema asupra dictaturii putiniene! Priceless! Pacat ca in PE este limitata durata luarii de cuvint doar la vreo 60 de secunde! Sau, poate, norocul lui C.Preda... Ca l-ar fi vazut si cei de pe acolo in intreaga lui splendoare "polemica"!

Anonim spunea...

@Lilick
Off topic:
Se-nvarte foarte frumos! Cand infloreste, vreau si eu un (1) leu de invartitura (sau sefie la ICR) :)
http://www.cascador.com/jocuri/patibulotina/

Draghi spunea...

Sunt nervosi ca a aparut http://www.traianbasescu.org :lol:

Lilick Auftakt spunea...

Hihi! @Draghi, excelent.

mirko spunea...

iar se da priceput base si la vaccinuri.i-as recomanda io unul, din pacate se ofera doar in us, si acolo in citeva state.despre preda, mai bine s-ar preda la 9 (asta-i spitalul pt.sariti la buc.,nu?)

wickerman spunea...

Au invatat nenorocitii astia cum sa se comporte, cum sa ai succesuri: orgoliu nemasurat, Impertinenta, nesimtire, urlete, ei au ultumul cuvant...Exista o singura solutie, La zid cu ei. Eu unul ii urasc, de moarte, si le doresc tot raul din lume.

mirko spunea...

iar mi-a inghitit blogu' un comm?

Anonim spunea...

si oms a confirmat tocmai ce spunea basescu.
1% rata de spiitalizare, tulpina slaba. isterie nationala.

evident...ciocu mic ne facem ca nu vedem

tony spunea...

@atreides,
Era de Guiness Boc ! :)