23 nov. 2009

Pentru cei... dezamagiti de discursul lui Crin

Crin a spus ca a fost furat. Ca exista sondaje care au manipulat. Nimic mai adevarat. Priviti cate procente sunt in dreptul lui Oprescu si in dreptul lui Crin la ultimele sondaje CCSB. Cei doi sunt la o distanta extrem de mica. Nu exista explicatii pentru cele 10-15 procente ale lui Oprescu. Cine si pentru ce a avut interesul sa il umfle atat cat sa se perceapa ca exista doua grupe? Cea "mare": Basescu - Geoana. Cea "mica": Crin si Sorin. Nu cumva asta e exact ce isi dorea Basescu? Nu el si l-a dorit contra-candidat pe Geoana?

E adevarat ca, de alaltaieri, dintr-o disperare de a contra-ataca, cineva din staff-ul lui Crin, dar si vreo doua bloguri pro-liberale pe care nu le numesc, au facut prostia sa scoata pe "piata" niste sondaje false, care nu ne-au ajutat la nimic. Din contra.

Cand mi-am dat seama (destul de tarziu, recunosc) ca suntem pe cale sa cadem intr-o mare plasa, am incercat sa explic ca manipularile astea se intorc impotriva noastra. Cum si cele gen CCSB sau INSOMAR se vor intoarce impotriva celor care le-au masluit.

Un mesaj pentru toti cei care au jonglat cu cifre false: nu va mai crede nimeni. Iar data viitoare cand se va mai intampla, voi ataca direct persoanele, indiferent ce jocuri fac.






















P.S. - Mai jos inca o dovada ca liberalii sunt cei mai simpatici si cei mai umani. Merci, Anca Radu. Superb! :)

19 comentarii:

Vania spunea...

Eu sunt mai simpatic, aş fi fumat în direct...

Lilick Auftakt spunea...

@Vania


Hahahaha! :))

[D][S][N] spunea...

Iar eu, desi nu fumez si nici nu am s'o fac vreodata, as fi aprins un trabuc, tot in direct, in cinstea Elenei Udrea ! :)

Petrisor spunea...

gata, eu zic sa dam totul la spate cu discursul lui Crin, eu zic ca de acum incolo sa ne concentram pe turul doi, adica sa nu iasa tiranul de Băsescu. Asta e marea mea dorinta. Să le dea PSD-ul tot: toate ministerele , toate agentiile si functia de prim ministru, important este să plece de la Cotroceni betivul de băsescu.

canuta spunea...

Dupa cum vedem, rezultatele, cel putin partiale, confirma sondajul CCSB, si nu pe cele primite sub forma de sms; si iarasi nu inteleg. In schimb vad discursul domnului Tariceanu, dupa cel de aseara, in care ni se spune ca PNL va negocia cu oricine si ca practic va merge cu cine da mai mult, si imi e ciuda ca am umblat de prost aseara ca sa gasesc o sectie la care sa-i pot da voul meu domnului Antonescu. Tot discursul legat de "schimbare" s-a cam pierdut in umbra interesului imediat.

Anonim spunea...

nu ne da nimeni rezultatele (partiale) pe bucuresti???
se pare ca nu-i un subiect important pentru agenda publica (:)

Marius Mina spunea...

Ai dat si tu ca si ceilalti exit polluri, nu te mai scoate din context si lasa-i dracu pe aia care cred in CCSB uri si INSOMARURI sa-si linga victoria linistiti, ca niste maidanezi docili.

Lilick Auftakt spunea...

Discursurile lui Tariceanu si Crin au fost cat se poate de CLARE!! E adevarat, poate nu pentru tampiti. Terminati cu insinuarile.


@Marius

Hai, sa lasam...

Canuta spunea...

Bun raspuns, tampitii s-au lamurit.

Lilick Auftakt spunea...

Ca sa fie si mai clar.

Crin Anonescu: "Este exclusă orice colaborare între mine şi Traian Băsescu şi este exclusă orice susţinere a lui Traian Băsescu din partea electoratului meu"

Stevie the LightningRod spunea...

eu nu inteleg care e problema cu telelviziunile iar argumentul lui Badea mi se pare foarte puternic: ce scop ar avea cineva sa falsifice rezultatele sondajelor de aseara, cand oricum azi am fi aflat rezultatele reale ale alegerilor?

Petrisor spunea...

@Lilick: parcă m-am mai liniştit :)

Cristina spunea...

Buuuun asa!
Imi scot palaria in fata lui Crin pentru vehementa cu care a negat, din nou, orice posibilitate de colaborare cu Basescu.
Geoana, daca era mai destept, spunea inca de aseara ca va sustine "proiectul Johannis". Da' na...mai bine mai tarziu decat niciodata.
Acum chiar as vrea sa-l vad pe marinar sarind repede sa-l sustina si el pe Klaus.Ar fi "priceless"!

Lilick Auftakt spunea...

@Paratraznetul Fanica

Crin nu era sa arate exact ce a fost. Insa cred ca se intelege cum s-au facut manipularile prin sondaje.

Lilick Auftakt spunea...

@Cristina, Petrisor

Yupiiiiii!!!!:)))

mirko spunea...

buna, lilick!
cred ca fac parte din aia 7%! nu cred ca geoana se va desparti de hrebe si altii aidoma lui din psd!dar nu cred ca am incotro si il voi vota pe geoana sperind ca in 5 ani crin sa devina mai matur si mai hotarit decit acum!
combinatia crin+trandafiri oare ce va scoate la floraria politicii?

Moshul spunea...

Am pus şi eu filmuleţul la mine. Cu link aici, unde l-am văzut prima dată.

Lulutza spunea...

"Plasa" cea mai mare au luat-o toti votantii, la gramada, desigur si multi oameni politici, cind i-au cintat in struna lui Basescu cu referendumul. Fara sa priceapa nimic din democratie si reprezentare parlamentara, au inginat ca niste papagali ca Parlamentul poate fi redus la dimensiunile unui club exclusivist de multimilionari rosii, ca alde Nutzy lu' Cocos, Vindeanu, Plaga, Placinta, Cas etc. Chiar sint toti atit de orbi, incit nu vad ca singurul parlament care-l va satisface pe Base Voda este un fel de Rotary SRL, de ce nuanta spune El.

Poate o fi adevarat ca intreaga "clasa politica" trebuie blamata, engros si en detail, dar Basescu insusi, Videanu, Blaga, Mantzog, Nutzyka Udrea & alti oranjgutani portocaliii nu fac parte, eventual de peste 20 de ani, din aceasta odioasa "clasa politica"? Cine s-a imbogatit nemasurat, ei si beizadelele lor, din "relatii" si functii politice oferite de Securitate, PCR, FSN, PSD, CDR, PNT-CD, PD, PPE??? Noi, votantii astia idealisti plini de "printzipuri"???

Spuneau unii ca Basescu si-ar recunoaste greselile si asta ar fi punctul lui forte... Eroare! Niciodata asta nu si-a recunoscut vreo minciuna sau magarie in nume personal, cum era firesc, ci doar "in numele clasei politice" pe care o reprezinta de cind a devenit, din oportunism si lacomie, membru PCR, apoi ministru FSN, apoi ministru CDR, apoi primar rosu al PD, apoi sef suprem al PD, apoi presedinte al Aliantei DA, apoi exclusiv presedinte al PD, PLD, PD-L...

Din pacate, Basescu asta nu este dispus sa-si recunoasca eroarea si abuzul suprem de a fi actionat in ultimii 5 ani exclusiv ca presedinte al tupeistilor! A fost un "tatuc" bun si... nemisogin, dar numai pentru "damele bune", ca Eba, Iba, Nutzy, pentru printii bordurilor, asfaltului, gunoaielor, pentru buldogii servili si beizadelelor lor.

Basescu este "tatucul" si fondatorul unei "nomenklaturi" politico-economice al carui cinism social este intrecut doar de aroganta, lacomie si nesimtire. Extrem de sugestiv faptul ca, in timpul TUTUROR MINERIADELOR, guvernul (central si local), precum si serviciile secrete, erau impinzite de "fosti" pedisti si de actuali vajnici membri (si sustinatori) ai "dreptei" portocalii! Ring a bell, Ring a bell...

Turambar spunea...

Da, da... Cum sa nu. De-aia isi cere scuze stralucitorul.

Tz tz tz. Ce patima prea tarzie...

:/