5 nov. 2009

Portocaliii au renuntat sa mai mimeze ca-si impun singuri stolobocul

Vad ca portocaliii tot denunta faptul ca majoritatea actuala impune un nume pentru functia de premier. Ca ii e bagat pe gat presedintelui. Dumnezeule, dar asta s-a intamplat pana acum de fiecare data! Partidele, aliantele, coalitiile au avut cate un candidat la functia de prim-ministru de cate ori a fost cazul. Si ACELA a fost desemnat. Nu altul. PD-L-ul nu a defilat toata vara cu numele lui Stolojan (nud) pe buze? Nu i l-au "impus" lui Basescu cand acesta l-a desemnat sa formeze guvernul?:)Glumesc... Portocaliii nu pot decat sa mimeze democratia si faptul ca ar avea personalitate.

Brusc si dubios, acum nu mai propun pe nimeni. Desi Stolojan spunea ca OFICIAL au prevazut in Statut o astfel de procedura. Vezi video. Iata si articolul din Statut:
Art. 149. (1) Atunci când partidul poate numi primul-ministrul sau/şi miniştrii, BPN face propuneri care sunt aprobate de CDN şi sunt aprobate de CNC prin vot secret. Deci atat de fraieri sunt, incat isi incalca propriul Statut, in care folosesc chiar termenul "a numi".

Pai cum sa mai propuna daca ei stiu sigur o treaba: pe oricine ar propune presedintele, individul va fi tot un stoloboc, adica, conform dictionarului urban:
stoloboc =
1. Membru al Partidului Democrat-Liberal, evidenţiat prin linguşeala maxima faţa de şeful informal al partidului, Traian Băsescu.
2. Răspandac al ideilor băsesciene.
Exemple: Boc, Stolojan şi alte personaje care nu ies din vorba lui Traian Băsescu

12 comentarii:

Liviu spunea...

Chiar pierdem vremea cu nevertebratele astea?

Lilick Auftakt spunea...

@Liviu

Pai noi? Vad la Realitatea un om pe care il credeam cu capul pe umeri, pe Voinescu, cum sustine niste imbecilitati. Se pare ca ai dreptate. Niste nevertebrate. Se contrazic singuri fara sa respire, doar pentru a-i face pe plac idiotului. Pai daca nu poti sa propui un candidat la Cotroceni, ei de ce au defilat cu Stolojan? Saracii, nu mai au nicio legatura cu logica, cu democratia...

atreides spunea...

Culmea culmilor absurdului, trebuie sa te contrazic :)
''Atunci când partidul poate numi primul-ministrul sau/şi miniştrii, BPN face propuneri care sunt aprobate de CDN şi sunt aprobate de CNC prin vot secret. Deci atat de fraieri sunt, incat isi incalca propriul Statut'' Nu este adevarat ca boii isi incalca statutul. Stii de ce? Pentru ca nu este adevarat nici ca ''partidul poate numi primul-ministru'', baietii pur si simplu sunt minoritari in parlament, ei toti stiu bine ca daca traiam intr-o tara cu un presedinte normal la cap Johannis era deja premier, deci tot circul pe care il fac ei este doar vrajeala ieftina, ce sens avea sa-si convoace BPN-uri sa desemneze vreun papagal despre care stiu a priori ca va fi rejectat de parlament cu suturi in fund? Niste dobitoci...Dar lasa, sa vezi radicalizare si mai mare anti-basescu atunci cand vom auzi numele noului premier desemnat, oricine va fi el, cu siguranta nu va fi Johannis, ca in acest caz basescu ar putea sa si renunte sa mai candideze. Vorba ceea, azi in Bucuresti, maine-n toata tara! (a propos de tristetea basescului ca cineva l-a egalat in Bucuresti)

Lilick Auftakt spunea...

@Atreides

Ei, nu ma contrazici. Ca eu iti dau dreptate. De fapt.. e un non-sens pe care incercam sa il analizam din cauza boului de la Cotroceni. Normal ca nu au dreptul sa desemneaza un candidat, sau ca ar face-o degeaba.
Eu ziceam asa... ca de ochii lumii puteau sa o faca. Iar majoritatea adevarata bineinteles ca are dreptul.

Sigur, va fi o radicalizare si mai mare. Se afunda din ce in ce mai rau.

Traian Breazu spunea...

Daca basescu nu-l desemneaza in sfarsit pe Iohannis atunci isi bate singur ultimul cui in sicriul sau politic.
Ar fi capabil. Chestia e ca e si prost, si prost consiliat. Macar de-ar avea un singur consilier vertebrat. E inconjurat de stoloboci, de propagandisti care latra dar n-au creier.
Ar fi capabil de o noua scamatorie o noua fumigena, numai ca sa ramana boc si blaga pana la alegeri.
Wir wollen Klaus!

Chat Noir spunea...

stoloboc :) aș completa cu 3. Răz"gândac" când Băsescu își schimbă opinia.

Aya spunea...

(Off topic)

Noiembrie 6th, 2009 la 3:00 am 295
@

TOATA LUMEA

VA ROG PE TOTI: SA INCERCAM SA AJUTAM!

Am primit pe mail un mesaj de la cineva din Radio. La randul sau, a primit mesajul si a verificat- este real.
Putem sa ii ajutam pe cei peste 200 de copilasi, ingrijiti si crescuti cu drag de un preot, la Valea Plopului, macar transmitand acest mesaj mai departe.

Acei copilasi nu mai au ce manca.
NU SE CER BANI- doar alimente neperisabile (in rest, au din propria ograda, veti vedea in mesaj).

Va rog, sa incercam sa ii ajutam!
Daca nu altfel, macar transmitand mesajul, din om in om.
Eu cred ca, intelegatori si cu iubire, vom reusi.

Iata mesajul primit pe mail, datele situatiei si datele de contact.
Va multumesc tuturor.
Aya

Am primit mesajul de mai jos, care nu m-a putut lasa indiferenta.

Am auzit mai de mult de Valea Plopului, am ascultat cateva conferinte ale parintelui Nicolae Tanase si stiu ce a realizat acolo si, mai ales, cum. Intr-adevar, sunt acolo copii orfani pe care parintele i-a primit, i-a hranit si i-a invatat.

Luiza Sterian

CRISBI PROMOTIONAL SERVICES
Tel. 327 67 80; Tel./ Fax: 327 18 93
Mobile : 0722 49 88 75
0745 04 94 70
http://www.crisbi.ro
http://www.crisbi.ro/

Noi (un grup de colegi de la Radio) mergem la Valea Plopului o data la 2 luni,nici nu stiam ca situatia este (sau poate deveni) atat de grava….

Cred ca ar trebui sa ne mobilizam altfel de data aceasta – sa apelam la cunostinte (care poate au cunostinte…. la restaurante sau super-marketuri, firme), aceste lanturi alimentare de multe ori ofera sponsorizari, si cei de la V Plopului fiind o fundatie pot semna de primire si cu stampila ca sponsorizarea sa fie OK pt ambele parti.
Contact: http://www.valeaplopului.com/Contact.php

Am intrebat ultima data la Valea Plopului ce lucruri le folosesc cel mai mult si au spus ca, gatind la comun, le trebuie cartofi, morcovi, ceapa, pasta de tomate (bulion), margarina, totul in cantitati mari. Si mezeluri sau gustari similare pentru micul dejun…. (Carne, oua, lapte au din productia proprie). In general, orice alimente neperisabile le sunt de folos.
.
Va rog nu atat sa contribuiti, cat mai ales, daca puteti, sa transmiteti mai departe solicitarea. Poate multi dintre prietenii nostri pot si vor sa ajute… Datele de contact de acolo sunt:
http://www.valeaplopului.com/Contact.php

Multumesc.
R.L.

DE RETINUT:
La Valea Plopului sunt 230 de copii pastoriti de catre parintele Nicolae
Tanase, care nu mai au ce manca. Va dati seama ce durere trebuie sa
existe acolo, sa vezi ca dupa atatia ani in care parintele s-a zbatut sa le
ofere un camin celor care aveau atata nevoie, se vede acum in sitiuatia in care
nu mai are ce sa le ofere ca hrana micutilor!

Poate unii dintre noi avem copii si stim ca mai presus de noi ca adulti intotdeauna vor fi ei, cei mici.

Poate unii inca nu avem copii, dar este lesne de imaginat ce inseamna sa ai in fata ta un copil care iti spune ca ii este foame.

Va rugam, ajutati daca puteti!

Informatii si contact: http://www.valeaplopului.com/enContact.php

MULTUMIM MULT, orice ajutor este bine-venit!

Fie ca Domnul sa va rasplateasca efortul !

Paratraznetul Fanica spunea...

hai ca ti-am facut o bucurie... am scris in blog! :))

Lilick Auftakt spunea...

@Aya

OK! Multumesc. Am pus mesajul pe facebook. Sper sa vada cat mai multa lume si sa ajute. :)

Lilick Auftakt spunea...

@Paratraznetul Fanica

haha! Bravos! :))

Anonim spunea...

Pun şi aici, la prieteni un link şi promit să nu abuzez pe viitor :
http://sfinx777.wordpress.com/2009/11/06/bulgarele-lui-traian-a-fi-sau-a-nu-fi-%E2%80%A6-presedinte-%C2%AB-culegere-%C2%BB-de-intrebari-%C2%BB/
Poate reuşim să ajutăm copilasii din Valea Plopului !
respecte şi stimă,
Sibilla
P.S. zuitai : Huoooo.... JOS SATANIC ABRSERU! JOS BĂSESCU cu Nutzi cu tot ! Doamne puşcă-i, au ajuns să moară copilasi de foame şi ei....

Lilick Auftakt spunea...

@Sibilla

Merci mult! Am pus si eu pe facebook. :)