3 nov. 2009

Preda show!

Am reusit sa gasesc cele doua momente comico-isterice oferite de europarlamentarul PD-L. In al doilea film, minutul 37:00.



8 comentarii:

CRadu25 spunea...

Asta o ia razna... El zice magaria ("mi se pare ca delirati"), el se supara dupa aia ca magarul pe sat cand i se spune pe buna dreptate ca e neam prost. Sa fie sanatos, Basescu vad ca e un model de comportament si maniere si pentru consilierii lui

Draghi spunea...

"N-am ajuns la varsta asta sa..." LOOOOL

Tipul e un personaj tragic. Ce vrea sa zica el de fapt e "Nu am lins eu atat timp posteriorul asimetricului ca sa ma tratati voi cu atata lipsa de respect, chiar si (sau mai ales) atunci cand ma contrazic singur repetand spusele stapanului".

Va dati seama ce complexe au tipii astia din jurul lui Basescu? Ei isi dau seama ca sunt niste submediocrii frustratzi, fara nici o sansa de a ajunge cineva prin fortze proprii. Singura cale de a iesi din anonimat e sa isi vanda sufletul maleficului.

Scarboasa specie...

CRadu25 spunea...

Hai ca am reusit sa vad si filmuletul de pe Realitatea. Il lasa nervii rau si nu cred ca e deliberat. Cred ca, pur si simplu, cand se enerveaza nu se mai controleaza. Ceea ce nu este nemaipomenit pentru un om politic.

Vania spunea...

Şeptel ca la PDcratimăL mai rar!...

valentin vasilescu spunea...

Mie mi se pare normal modul in care a reactionat dl. Preda. Neavind interlocutori profesionisti, carora sa le raspunda la intrebari de genul : Romania a fost tranzitata de armament nuclear ? ( http://www.sroscas.ro/site/ ) ce era sa faca ? Sa serveasca drept decor, sa joace pin pong in platou ?

Lucia Verona spunea...

Dacă mai apare de cîteva ori, eventual alternativ cu Avramescu, Băsescu nu ajunge nici în turul doi :)

Lilick Auftakt spunea...

@CRadu25

Da, se pare ca mitocania se ia. Ba, mai mult, unii nici nu realizeaza ca o poarta. :)

@Draghi

In ambele filmulete dnul Preda face caz de "educatia" lui. Si de faptul ca e... profesor. Dara ar fi un om educat si nefrustrat, vazand filmuletele astea, si-ar cere scuze. Dar eu incep deja sa-mi pun intrebari despre fostul copil Cristian Preda. Cred ca a trait rau, a fost sarac. a pornit de foarte jos. Comportamentul lui e tipic unui astfel de caz. Ma atrage din ce in ce mai mult sa-l studiez.
:)

@CRadu25
A si cautat asta cu lumanarea. Asa cred. Sau as vrea sa cred. Daca nu e asa, omul "politic" Preda nu exista. Iti dai seama ca daca ii e descoperita asa o slabiciune va fi tinta celorlalti si transformat intr-un mascarici TV, ca Avramescu?

@Vania

Eu am pus prima ochii pe astia. Pe Avramescu, pe Preda... :)) I-am vazut de la inceput de... viitor si i-am promovat pe blog. :)


@Valentin Vasilescu

Habar nu am care e treaba cu armamentul ca nu citesc la Rosca. Ma amuza cand spui "interlocutori profesionisti" :))))))

Lilick Auftakt spunea...

@Lucia

Eu imi doresc mult sa mai apara. Stii. :))