18 nov. 2009

Sinteza Zilei: Crin versus Geoana


Scriu sub impresia momentului si e important ca evenimentele sa fie tratate la cald. Stiu ca sunt subiectiva dar mi s-a parut ca Antonescu a fost mai bun. Crin a fost mai idealist, dar acesti idealisti schimba lumea. Fraza lui Crin "sper ca aceasta atitudine (de "imaturitate" - n.m.) sa ma insoteasca pana in mormant " este definitorie. Numai ei, acesti nebuni idealisti, frumosi si puri, schimba lumea.

Cat despre Geoana, el a fost mai paternalist si mai potolit. Mai domol. Nu stiu daca a fost mai domol pentru ca e mai diplomat. Cred ca a fost mai domol pentru ca el are multi ticalosi in partid si multe schelete in dulapul acela vechi care se cheama PSD. Si ca cerseste, ca si Basescu, voturi de la PNL, in eventualitatea ca va intra in turul doi.

Crin a fost mai demn. Nu a cautat sa castige voturi cu orice pret de la PSD. A aratat ca nu e dispus sa faca orice compromis. A fost mai spontan. De la replici de genul "nu e in interesul meu sa va intrerup", pana la nervozitatea acida cu care se foia pe scaun. Era o nervozitate netematoare, a unuia caruia ii vin repede replicile si, daca nu ar fi fost Gadea sa modereze, i-ar fi servit-o mai des lui Geoana peste bot. Si cum sa nu aiba Crin argumente, cand Geoana a promis salarii profesorilor, a promis 25.000 euro pentru fiecare capsunar intors acasa, ba a promis chiar si faptul ca va trimite un roman in spatiu? In rest, Geoana a spus numai banalitati caldute, din care nu am retinut decat ca are un singur ideal: "Sa-l bata pe Basescu".

Inceputul emisiunii a fost semnificativ din punctul de vedere al limbajului trupului. Crin statea drept, iar Geoana sa inclina in directia opusa lui Crin, cam cu 15 grade, de parca se temea sa stea prea aproape de acesta. In final Crin a capatat chiar o anumita grandoare, atunci cand a spus ca : "Nu doresc schimbarea lui Basescu nici macar cu mine, ci schimbarea sistemului care l-a generat pe actualul presedinte."

34 de comentarii:

Jenika spunea...

Din pacate din nou imi cade servarul de la Antene pe la 8 seara cand vreau sa vad Sinteza....
Imi pare rau ca am rat intalnirea celor doi ca sa pot sa si spun despre ea...
Sper sa o puna la archive video sa o pot "rumega" pe indelete....
Oricum...incep sa cred ca scenariul gandit acum cateva ore nu e chiar departe de adevar.....

[D][S][N] spunea...

Nu, nu mi'a placut niciunul ! Au fost niste minute pe sufletul marinarului. Crin ofensiv, dar prea nervos, Geoana, molau si prea plat in atitudine.

Lilick Auftakt spunea...

@Jenika

Emisinea o sa fie curand pe site. Despre scenarii mai vorbim maine. Acum a fost asa.. doar o prima impresie. Sa te uiti, te rog.

Lilick Auftakt spunea...

@DSN

Nu a fost o intalnire ca cea de sambata. Insa mie mi se facea greata, sincer, cand il auzeam pe Geoana cate vrea el sa dea oamenilor, dar cand a fost intrebat de profesori nu a raspuns, a evitat. Ce diferenta era intre el si Boc care turuie mereu cu totul altceva decat e intrebat?

Bogdan spunea...

Lilick, eu am perceput altfel acel balci...
Nu cred ca asa putem scapa de Basescu.... Nu cred ca facand circ scapam de Basescu...
Din pacate ultima saptamana de campanie a lui Crin eu am perceput-o altfel si sper sa am doar eu aceasta perceptie, dar m-am saturat de acuze (aia sunt rai, noi suntem buni, Hrebenciuc, etc) si de circ motiv pentru care vreau schimbarea pentru ca altfel nu as dorii schimbarea Marinarului, daca il schimb pe dracu cu tatso...

Lilick Auftakt spunea...

@Bogdan

Nu prea inteleg. Imi poti explica mai clar? Te rog...

Claudia Muresan spunea...

eu nu vreau sa va suparati pe mine, dar n'am vazut atitudine de om de stat la C.A. in seara asta. Intr'o tara civilizata intilnirile intre candidati chiar nu se fac asa. Hop tzop hai si aici si dincolo, spunem fie ce-o fi. Sunt oarecumd e acord cu Bogdan, cred. Desi nu impartasesc grijile ca Crin s-ar transforma in Base in 5 ani. Oricum, trebuie sa uit ca a spus despre femei ca sunt cele care 'tin casa', printre altele. (Adica unul vede curva si celalat gospodina). Si ca pare sa nu stie altceva despre UE, decit ca e un loc unde noi nu suntem deloc influenti . In primul tur votez Crin, dar cu mai putin entuziasm decit credeam. Si sunt ok cu oricine ar iesi, daca nu se cheama Basescu.

CRadu25 spunea...

@Lilick - eu nu am vazut decat ultima parte unde mi s-a parut ca Antonescu a dat de toti peretii cu Geoana. Sincer, faza cu "discursul plicticos" mi s-a parut de-a dreptul geniala. Plus ca nu stiu daca a remarcat cineva ca emisiunea a fost scurtata brutal - Gadea vroia o pauza de publicitate si totul s-a terminat brusc. Asa ca, dupa parerea mea, Geoana pierde teren. Sper sa fie suficient pentru a pierde si turul 2. Oricum, incep sa fiu mai optimist.

flavius spunea...

servus...
si eu am scris cred sub impresia momentului... esentialul ramine, cred, ca Basescu se duce... se tot duce ;)
toate cele bune!

Anca spunea...

Trec in mare viteza peste ce-i spuneam si lui Mihai Voicu, anume ca imaginea de fugar a lui Geoana s-a transformat in seara asta in imaginea unui soarece caruia trebuie sa-i intinzi curse ca sa-l retii cateva minute in aceeasi incapere cu Crin.

Mai departe:
Am incercat sa ma uit la emisiune din pozitia unei persoane fara cultura politica, fara interes pentru runda electorala de duminica, deci fac abstractie de impresia legata de postura de candidati, ca acolo sigur sigur nu pot fi obiectiva. :) Dar privind doar discutia in sine, ca dialog de dragul dialogului, ca exercitiu de alaturare a doi oameni, mi-a amintit de imparteala elevilor/studentilor intr-o clasa/grupa/sectie. Si sunt alea doua categorii care deja v-au si venit in cap, I'm sure:
1. Constipatii la care nu le retii nici numele decat foaaaarte foarte greu, undeva prin al doilea semestru, ca fiind stersi, plictisitori, identici intre ei. Si care se transforma inevitabil fie in tocilarii clasei, fie in loazele clasei. Aia pe care-i intrebi din timp daca au destule note la literatura, ca daca n-au destule, sa chiulesti si numa' la gandu' ca urmeaza sa-si prezinte comentariul literar de lemn.

2. Categoria smecherasilor alora care din prima zi au o replica sau o miscare cu carlig si zambesti de cate ori ii vezi. Astia-s aia care degaja energie si aduna lumea-n jurul lor. (Nu mai detaliez, vad ca zambiti deja, deci stiti despre ce vorbesc.:) )

Uite de-asta Geoana, pe langa ca nu are cu ce sa dea in Crin, nici daca ar avea cu ce, n-ar face-o. Pentru ca stie clar ca in turul 2 i-ar fi greu sa adune voturi liberale -- e clar ca am avea un grad muuult ridicat al absenteismului in raport cu turul 1; eu si Ciuvica suntem deja doua exemple de votanti ai lui Crin care daca intra Geoana, absentam ca duhul sfant in turul 2. Si by the way, Geoana sufera de boala comentariului literar -- de-acolo si nervozitatea lui Crin si a lui Badea.

Crin on the other hand stie clar ca n-ar avea nici o problema in a induce gravitatia in jurul lui.

Una peste alta, Crin a fost cel mai conturat candidat pe ziua de azi (ieri,nah), ajutat si de nimereala ca el a avut segmentul pe TVR in seara asta, ajutat, evident, de minunea de la A3, ajutat de interventia lui de la RTV, si, nu in ultimul rand, ajutat de interventia lui Geoana la RTV. =)) =)) =))

Hai cu spontaneitatea, Crin, ca ne pica bine de fiecare data. :)

Liviu spunea...

Mie mi s-a parut ca dl. Antonescu a pierdut prin atitidinea sa un pic crispata si nervoasa.

Pentru liberali important e sa aiba un plan B, in conditiile in care - sa nu ne imbatam cu apa rece - sansele lui Antonescu de a intra in turul II sunt destul de subtiri. Nu cred ca e de dorit ca electoratul liberal sa stea acasa in turul II sau - mai rau chiar - sa inghita gogoasa cu "Basescu de dreapta" si sa-l voteze iar.

Eu inteleg ca moral vorbind e fara sens sa lupti sa-l dai jos pe Basescu numai ca sa-l pui pe Geoana in locul lui, dar un politician trebuie sa inteleaga ca jocul tip "singur impotriva tuturor" e perdant (il practica si Basescu si de aceea risca sa piarda).

Stiu ca o sa-mi atrag multe antipatii aici, dar ar trebui incheiata o intelegere cu PSD - nu o predare neconditionata, ci un pact clar, pe puncte. La urma urmei, nu avem cu totii interesul sa avem partide de calitate? Cu Basescu perdant, PD se poate reforma, iar PSD ar putea fi si el supus unei presiuni 'pozitive' in sensul reformarii.

Bogdan spunea...

Tactica lui Geoana de presedinte diplomat cu sondajele prefabricate deja incarcate in caruta era clara. Si in acelasi timp destul de greu de combatut.

Practic orice atitidine diferita ar fi parut pusa pe harta, iar Crin a intrat nitel cam nervos in emisiune, cred eu.

Insa a reusit destul de bine, mai ales catre final, sa devoaleze punguta de minciuni, vorbe bune si promisiuni desarte cu care Geoana diplomat servea audienta.

Finalul a fost foarte bun pentru Crin, a punctat exact ceea ce l'ar deosebi de ceilalti candidati, dorinta nu numai de schimbare a lui Basescu, ci de reformare a institutiilor si asanare a mocirlei politice.

Desigur Geoana n'avea cum sa nu agreeze cu acest aspect, insa este foarte bine ca lucrurile acestea au venit de la Crin.

Nu cred ca jocul e deja facut.

Bogdan,
Canada

Petrisor spunea...

Mda, ce să zic, lupta politică e lupta politică, atacurile sunt inveitabile. chestia sau vorba lui Antonescu ''irecuperabil'' mi se pare puţin deplasată la Crin. Geoană e un tipo slab, foaste slab, cel mai slab dintre candidati şi mai şi aberează. Mi-e simpatic Crin, dar a cam exagerat şi pierde dacă se umflă în aroganţă. Pe mine m-a pierdut. Nu-mi plac oamenii aroganţi pentru c-o dau în prostie. Sorry. Dacă a dat de pămînt cu Traian Băsescu, nu poate face asta cu electoratul, nu prea mai avem timp şi chef de şmecherii.

Lilick Auftakt spunea...

Hello! Vad ca parerile sunt foarte impartite dar nu e rau. Daca Antonescu nu intra in turul doi, liberalii trebuie sa isi vanda foarte scump voturile. Ce am vazut in cele doua confruntari ale lui Crin? Doi soricei disperati... Doi cacaciosi transpirati. Doi cersetori de voturi.

Codrin Scutaru, Blog de analiza politica si personala spunea...

Corect, ai sesizat foarte bine. Fraza de final e magistrala. Bravo pentru analiza.

Lilick Auftakt spunea...

Merci, @Codrin

Pana sa ajungem in turul doi sa dam un vot rational, trebuie ca mai intai sa incercam votul moral.

Elisa spunea...

Lilick,
eu am vazut la Geoana,in primul rand,atitudinea de concesiv,de "batem palma" si "sa nu uitam ca amandoi vrem sa-l batem pe Basescu".
Concesiv-vezi doamne ca desi ar avea si el ce-i reprosa lui Crin despre liberalii lui,dar n-o face cu tarie.
Desi se uita la Crin ca la un adversar de temut(statea inclinat dar asta-i atitudinea unui om care nu este de acord cu celalalt si pare sa zica:ia uite ce prostii spune asta ) totusi ar fi vrut un pact prin care sa-si asigure voturile liberalilor in turul II.

Deci Geoana este atat de sigur ca va intra in II incat de pe acum isi trage spuza pe turta lui.Asta este strigator la cer pentru Crin,asta l-a enervat rau de tot si vorbaria in desert a lui Geana,logoreea lui care pluteste intotdeauna ca un r**** deasupra problemelor reale ale pesedeului.Asta il enerveaza pe Crin si despre asta trebuie el sa insiste la toate confruntarile si aparitiile ce-or mai fi pana duminica.
"Nu pe Basescu trebuie sa-l inlocuim ci sistemul care l-a creat" -asta este esenta,ori lui Geoana nu-i place ideea fiindca face parte din sistem.
Votez numai Crin Antonescu,nimic altceva.Trebuie sa mearga in turul II,neaparat.Tinerii din aceasta tara pot fi mobilizati,ei trebuie sa vada ca numai Crin poate sa schimbe felul de a se face politica in Romania.
Votand Crin Antonescu este ca o curatenie generala,dar care daca a inceput trebuie terminata fiindca locuim aici.

Bogdan spunea...

Lilick, a castigat Basescu...
Crin trebuia sa continue cu campania facuta in primele 3 saptamani , fara sa fure discursul lui Basescu, fara sa jigneasca si cu BUN SIMT!!
Daca il mai ataca pe Geoana il duce catre procentul PSD si pierde procentele obtinute prin campania de BUN SIMT pe care a avut-o in primele 3 saptamani ,inclusiv pe mine deoarece nu vreau un presedinte arogant care reproseaza impozitul forfetar dar nu accepta discutii despre Vosganian, pentru ca adevarul este ca timp de 5 ani nu s-a facut nimic pe FUNDAMENTE ECONOMICE....
Personal cred ca trebuia sa continue campania din primele 3 saptamani pentru ca astfel Geoana nu ajungea la procentele psd (prin victimizare ) si Crin obtinea voturi de la nehotarati care cred ca-l duceau in turul II....
Sa presupunem ca intra in turul II, de unde ia voturi?
-de la psd dupa ce i-a atacat si a preluat discursul lui Basescu?
- de la cei care doresc schimbarea lui Basescu dupa ce in ultima saptamana au avut acelasi discurs?
Personal cred ca se ajunge in situatia din 2000 cand Stolojan, Isarescu, Petre Roman si Melescanu si-au impartit voturile si a intrat Vadim si Iliescu, pentru ca nu au fost in stare sa nu se atace si sa castige prin atitudine, bun simt si cu ajutorul nehotaratilor...
Sper sa nu am dreptate si din astfel de confruntari sa castige cel mai mult basescu care cu ajutorul fraudelor si cu o participare mica in turul II sa devina presedinte...

Ana Birchall spunea...

il poate intreba cineva pe Geoana cum explica faptul ca in 2005 s-a cocotat in fruntea partidului pe o platforma reformatoare nu numai a PSD dar si a Romaniei, si astazi il are sef de campanie pe Hrebenciuc??!! cum se poate uita in oglinda cand a vandut proiectele pentru care a fost ales si a vandut oamenii care l-au sustinut doar ca sa ramana el cocotat in fruntea PSD si sa obtina puterea in Romania prin orice mijloace si cu orice costuri, o obsesie a lui si a familie sale?

Crăciun Florin spunea...

Sunt de acord cu toata lumea.

Aseara a fost un Crin ceva mai nervos, a fost agresiv fara sa fie nevoie, "a uitat" obiectivul pentru a da in Geoana (Hrebenciuc si Vanghelie) devenind un alter-ego pentru Basescu ...

Totusi, jocurile nu sunt facute. Azi este posibil sa vedem si ceea ce dorim. Ofertele spuse clar, concret, in comparatie cu a celorlalti.

Daca este sa fim cistiti, ofertele lui Crin sunt asemanatoare cu cele ale lui Basescu. Ofertele lui Geoana sunt complet diferite. Aseara, prin critica adusa guvernarii Tariceanu, Geoana a atacat liberalii. Cum poate spera la o colaborare cu liberalii ?

Suntem in fata a doua aliante: cu PD-L cu tot cu Basescu sau cu PSD ? Ar fi bine sa ne hotaram. Ce broasca o sa inghitim ?

Vania spunea...

La cald, dar şi la rece, am avut o impresie diferită. Însă, cum important este să scăpăm de derbedeul de la Cotroceni, nu mai fac comentarii pe subiect...

Anca spunea...

@Ana Birchall
"astazi il are sef de campanie pe Hrebenciuc"

Corect e astazi il are sef pe Hrebenciuc. :)
Nu mai vorbesc despre senzatia biologica pe care mi-o provoaca Gusa, ca nu doresc s-o mai induc si altora -- v-as strica ziua.

ana_idu spunea...

Vad ca multa lume a fost nemultumita de nervozitatea lui Crin Antonescu. Multi o confunda cu aroganta. Eu am vazut un candidat stresat, nervos, dar care m-a convins sa il votez. Reactiile lui sunt normale si umane. Simplul fapt ca n-a fost foarte convingator in motivarea neprezentarii ieri la TVR imi spune ca nu a fost foarte multumit de decizia echipei sale, din care si el face parte, dar ca joaca in echipa si respecta ceea ce s-a convenit ca drum de urmat. Si ca si-a factut temele, lucru la care tin mult, poate si din cauza ca pana acum a fost anatemizat ca fiind superficial, spontan, chiulangiu. A putut fi spontan tocmai pentru ca avea temele facute.
Si apoi, dupa cum a si spus, nu e prost si stie ca a trebuit sa plateasca pretul de a se intalni cu Geoana prin handicapul pe care i l-a acordat acestuia: a fost invitat dupa o ora in care Geoana a fost singurul candidat. De altfel, probabil se pregatise pentru ceva similar, pentru ca asa fusese anuntat. E foarte posibil ca, de fapt, sa fi acceptat, cu gratie, cadoul pe care i l-a facut Gadea sub forma unei ocazii de disputa cu Geoana si asta mai arata si diplomatie naturala.
Asa ca, mie imi pare ca s-a prezentat foarte onorabil. Iar pentru cei nemultumiti, precizez ca, in definitiv, nici o masina nu functioneaza cu randament de 100%. Pana acum, Crin Antonescu s-a prezentat fara cusur, in circumstantele cazului, convingandu-ma ca, de fapt, este, din constructie, Antonimul lui Basescu.

CRadu25 spunea...

@Bogdan: Gresesti fundamental, dupa parerea mea. Daca Antonescu se tinea de aceeasi campanie stereotipa a lui "jos Basescu" fara nimic altceva si fara sa-l execute pe cel care ii este adversar direct acum - si anume Geoana - Prostanacul era garantat (nu Vanghelie, ci statistic) in turul 2. Asa, prin "intoarcerea armelor" si distantarea de Geoana, plus un pic de agresivitate in declaratii si confruntari, a inceput sa aiba sanse (inca nu mari) sa-l depaseasca duminica pe Geoana. Teama mi-e ca a inceput prea tarziu...

gugu spunea...

Nervozitatea lui Crin era revolta omului cinstit si demn in fata unei papusi de gumilastic, o paiatza care e capabila sa inghita si sa digere orice rahat pentru a ramane in politica.

Geoana e unul din indivizii capabili sa indure orice marlanie, si am vazut cu totii cate marlanii a inghitit din partea lui Basescu, ramanand aliat cu el pana cand a fost dat afara!

Ei bine, revolta lui Crin de ieri, cea a lui Tariceanu din ultimii ani, e revolta unor oameni cu demnitate. Da, Calin era mai calm, dar Crin le-o serveste acestor maimutoi mai des, le da peste ochi mai cu sete!

Nu, Crin nu seamana cu Basescu!

Basescu minte cu seninatate si nu se enerveaza atunci cand mistifica realitatea. N-am vazut niciodata la Basescu revolta omului cinstit, ci doar marsavia ticalosului care loveste cu sete in adversarii sai!

Bre postacilor, e o maaaaare diferenta!

Daca inca te mai revolta minciuna si nesimtirea, daca inca te mai enervezi in fata imposturii inseamna ca ai ramas om!

Lilick Auftakt spunea...

Multumesc tuturor pentru comentarii si ramane sa analizam in continuare impreuna.

Vreau sa ii spun lui Florin Craciun, care are o analiza excelenta a emisiunii, pe blog, ca nu prea avem de ales cu cine sa ne aliem. Singura alianta rationala e cu PSD, oricat ne pute asta. Si debarcarea lui Basescu, si incercarea de a slabi PD-L de pe dreapta esicherului politic. E singura sansa a PNL de a creste.

(Gugu - excelent!)

Draghi spunea...

Am vazut cam ultimele 15 minute. Din ce am vazut, mi s-a parut Geoana mai bun, desi, in continuare, nu e candidatul pe care il prefer. A punctat bine cu lipsa de maturitate a lui Crin, la fel cum si Crin a punctat bine cu lipsa de incredere pe care o inspira Geoana.

In ultima instantza asta e marea problema a acestor alegeri - increderea. Intr-un caz exista suspiciunea ca "promit orice ca doara nu ma doare gura", in celalalt ca "imi pare rau baietzi, acum am alte interese, mi-am facut damblaua cu presedentzia, voi descurcati-va cum stiti". Oricum, oricare din alternativele de mai sus e preferabila celei "v-o trag in gura la totzi" a lui Basescu.

Bogdan spunea...

Faptul ca l'a atacat pe Geoana pe miniuni din trecut(salariile profesorilor) cat si pe promisiuni desarte din prezent ("sa vorbim despre pensii") a fost foarte bine. Insa cred cu tarie ca o putea face mai politicos. Este greu a combati o persoana ce joaca rolul presedintelui diplomat(Geoana, deja propulsat de sondajele sale in turul doi), mai ales una ce se presupune ca'ti va fi aliat intr'o forma sau alta.
Cred ca ar trebui sa'l atace pe Geoana pornind insa de la lucrurile care'i unesc(faptul ca Basescu la Cotroceni este pericolul numarul 1, faptul ca nimeni nu are incredere in PDL). Pe fondul acesta (de identificare clara a dusmanului comun) ar trebui punctate diferentele dintre cei doi. Doar punctate, pentru ca daca acestea devin subiect principal de discutie vom realiza cu totii ca tara este complet neguvernabila indiferent de cine castiga alegerile si ca acelasi scandal, aceeasi neincredere si bulgareala ne asteapta si dupa 6 decembrie.

Bogdan spunea...

Semnez mesajul anterior
Bogdan,
Canada

(sa nu fie confuzii, nu pentru tine lilick ci pentru ceilalti )

Lilick Auftakt spunea...

OK, Bogdan! :)

Sa te uiti la ultima postare ca e pe gustul nostru.... :)))

Anonim spunea...

Lilick, spuneai...
"nu prea avem de ales cu cine sa ne aliem. Singura alianta rationala e cu PSD, oricat ne pute asta. Si debarcarea lui Basescu, si incercarea de a slabi PD-L de pe dreapta esicherului politic. E singura sansa a PNL de a creste."

QED!

pai, mai are cineva indoieli in privinta pedeleprelor? cred ca nici portocalii nu mai sunt atat de nebuni incat sa se creada (pe ei) frecventabili!?
Acest partid-broasca (nucleul lor electoral e de 7-10%, s-au umflat cu ba'secu-iar cand ba'secu va plezni improscand verzui totul in jur cu resturi pe jumatate digerate, si pd-l-ul va patzi la fel, prin efect placebo!), nazistoid (alin popovici ,apelul la frica,amenintari cu expulzarea etc) securistic (netzoiu et co.) si corupt (lista e prea lunga pt a o publica aici) e un pericol pentru democratie , pentru lege (don costel si interlopii lui murgeanu), sanatate, civilizatie si bun-simt!
Asa ca, ca votant (si membru, daca nu m-or fi dat intre timp afara pt ca nu mi-am platit cotizatia (:)) liberal, nu voi accepta niciodata FROM THIS MOMENT ON o alianta cu scursorile portocalii(cu sau fara ba'secu)! Daca acest lucru se va intampla (Doamne apara!), cat voi trai nu voi mai vota PNL-ul!

PS: in ceea ce priveste varianta unui pdl fara basescu, acesta tot nefrecventabil ramane..nu imi doresc in nici un fel sa recuperam ca partid pdl-ul ...NU ESTE NIMIC BUN DE RECUPERAT DIN PDL!

Alistar Alexandru spunea...

Salutare
Felicitari pentru articolele pe care le scri, mi se par foarte interesante. Crezi ca am putea face un schimb de linkuri in blogroll?

O zi buna in continuare

Lilick Auftakt spunea...

@Alistar Alexandru

Ai mila, omule. Trebuie sa bag intai blogurile pe care le citesc deja.

Bogdan spunea...

Lilick: In acest post sunt comentariile mele, care spun ca Crin a gresit si SPER sa nu am dreptate cand spun ca o sa fim condusi de Basescu....
Sper din suflet sa nu am dreptate, si in continuare cred ca CRIN a GRESIT....