19 nov. 2009

Sorin Ionita: Basescu da indicatii, pe cartonase, consilierilor prezidentiali. :))


Dupa ce Alina Mungiu a explicat de cateva ori in Romania Libera cam ce le poate pielea colaboratorilor apropiati ai lui Traian Basescu, iata ca si Sorin Ionita, tot un fan al presedintelui, dar unul ceva mai rezervat, ne informeaza in legatura cu presedintele urmatoarele: "(...)nu ia idei de la consilieri, ci le dă el lor cartonaşe cu ce trebuie să spună în public, atunci când are răbdarea s-o facă. Cel mai adesea însă, ei trebuie să se prindă si singuri, fără cartonaşe, care e punctajul de discuţie al şefului, din cele câteva împuşcături de la şold pe care le execută acesta spontan, la vreun meeting sau ieşire în presă." - EVZ

Bravo Sorin Ionita. Ai pus punctul pe I. Si acum, doamnelor si domnilor, sa numesc, fiindca imi face o deeeeosebita placere, cateva dintre aceste goarne prezidentiale. Care nu se deosebesc cu nimic de niste simpli postaci de partid. Sa le scoatem ca pe niste martoage chioare la targ, sa le facem de ras, daca Sorin Ionita i-a dat in vileag. :D Ei bine: Cristian Preda! Catalin Avramescu! Sebastian Lazaroiu! Si i-as adauga si pe comicii TRU si Sever Voinescu.

Mai sunt, desigur, si altii. Dar acestia par cei mai vocali. Ma intreb: oare paralela intre Traian Basescu si Corneliu Coposu i-a fost indicata pe cartonas lui Cristian Preda? Sau, asa cum sugereaza Sorin Ionita, actualul europarlamentar s-a prins singur ce isi doreste mai mult si mai mult prea-iubitul? :))

20 de comentarii:

Liviu spunea...

Oameni lipsiti de coloana vertebrala, majoritatea consilierilor lui Basescu adauga probabil si de la ei.

Probabil chestia cu Coposu a fost o contributie personala, in ideea ca sefului ii va merge la inima si n-am motive sa cred ca nu i-a mers.

Lilick Auftakt spunea...

@Liviu

Si eu inclin sa cred acelasi lucru. Ca si zilele trecute, cand, cu toata forta activistului din el, dnul respectiv a urlat pe blog: "Penelisti, votati-l pe Basescu!" /floor

[D][S][N] spunea...

Daca mai iese o data Basescu, ma gandesc sa intru in PDL si sa'mi depun CV'ul pentru un post de consilier...
Primul lucru pe care il fac..., organizez o conferinta de presa si prezint cartonasele...
Apoi ill bag in ma'sa si imi semnez demisia!...

Lilick Auftakt spunea...

@DSN

Te-ai trezit prea tarziu. Hahaha! :)))

Lilick Auftakt spunea...

Dar nu cred ca e tarziu sa le cerem domnilor sa ne arate cartonasele. Sa vedem macar ce culoare au!!!! :)))) Oare sunt portocalii?

Nicole F spunea...

Astia, parca au o inregistrare in cap, apasa pe buton si debiteaza, mai degraba latra, "hau, hau, ham, ham", nici nu mai intelegi cuvintele, intelegi doar din ton ceva cu "mu, mu, mu Basescu e bun, e imaculat, e... jos Iliescu, mogulii"...
Ptiu drace! Oameni normali la cap (sau nu) au devenit niste roboti latratori. Orice li se spune il iau pe "nu" in gura, se dau la om, musca, vaai saracii!

Bogdan spunea...

mi'a placut fragmentul: "atunci când are răbdarea s-o facă.."

offtopic: mare fojgaiala intre tucalari, o noua tema: postacii de partid, bineinteles cei de la PNL si PSD.

Pupinii din RL au primit misiune sa se ocupe de liberali (http://www.romanialibera.ro/a170269/autodenunt-doua-saptamani-i-am-haituit-pe-internet-pe-adversarii-lui-crin-antonescu.html), in timp ce Coiu si Biju se ocupa de "prostaci".


Evident, pedeleprele din Modrogan jubileaza.

Matilda spunea...

Toţi pămpălăii aceştia sunt plătiţi din banii noştri. Plătiţi gras. Pentru a citi cartonaşe cu aberaţii .

Lilick Auftakt spunea...

@Nicole F

Exact!

@Bogdan

Toata lumea rade de ei. De portocalii, de voxpublici.. daca ai stii ce haz se face si pe facebook. Daca e o tema la care nu stiu cum sa reactioneze... nu scriu nimic. Cum apare Basescu cu declaratii la TV isi dau drumul. La PD-L nu mai e vorba de postaci. Ei de sus si pana jos reactioneaza la comanda. :))

Da @Matilda

Cum ii scriam si lui Bogdan, portocaliii, de sus si pana jos, nu reactioneaza decat cum li se transmite de sus. Noroc ca i-a dat in vileag tot unul dintre ei, ca sa nu zica cineva ca inventam noi. :)

agaX spunea...

Am fost mereu rezervat in a-l "judeca" aspru pe Cristian Preda, pentru ca mi-am pus mereu sperante in faptul ca ratiunea, istetimea lui, educatia, o sa invinga cumva politrucismul din el, chiar daca tendintele de parvenire prin cam orice mijloace si le-a manifestat inca din frageda tinerete, fiind un foarte activ student comunist.

Nu-l judec nici acum, dar nici nu ma mai intereseaza. Sa fie sanatos si cu buze rezistente.

Andrei spunea...

ba da chiar esti proasta.

si ti-o spune unul neutru

esti prea patetica

pitzi

Lilick Auftakt spunea...

@Agax

Daa. :))

@Postac Andrei

Esti portocaliu si-n cerul gurii. Ce ai mancat? Hahahah!

Draghi spunea...

Pai dupa ce a fost tras la raspundere de Gaetan ca nu cheltuieste cum trebuie dolarul licuricesc a trebuit si el sa bage ceva la repezeala. LOL

In alta ordine de idei, consilierii aia ar trebui sa puna bine cartonasele alea. Mai tzii minte ce bine se vindea volumul "Omagiu", dedicat lui Ceausescu, dupa ce Ceausescu nu a mai fost reales la al n-lea congres? (ca sa ma exprim delicat...) :D

Lilick Auftakt spunea...

Dadada! Draghi, exact!

Anonim spunea...

A BET:
in ciuda indiciilor de pe cartonase,
pun pariu ca c.preda@co, desi citesc de 4 ani "Levantul" lui Cartarascu(:), nu s-au dumirit inca cine este "piratul Iaurta Chioru"... pentru asta iti trebuie un QI mai ridicat ca al unui burete de mare, ceea cei nu prea pare sa fie cazul niciunuia (:)...

PS: imi cer scuze buretilor de mare care s-ar putea simti jigniti de comparatie...

Lilick Auftakt spunea...

@Anonim

Biine de tot! :))))

nicole spunea...

Culoarea si forma cartonaselor satisface simtul estetic al lui base? Dar neuronii consilierilor? :))

Lilick Auftakt spunea...

@Nicole

Cred ca Duduii ii plac cartonasele. Dupa ce le folosesc, consilierii i le dau ei sa le colectioneze. :)))))))))))))

Draghi spunea...

Oare unde pastreaza duduia aceste cartonase, de le poate scoate spontan in orice situatie? Sunt multe?

Lilick Auftakt spunea...

Haha! Nu stiu! :))