12 nov. 2009

"Strainii" de la INSOMAR :)) (Update: Iarna nu-i ca Che Guevara)



Ieri am fost sondata. De Insomar. : ) Un baiat amabil, care de altfel mi-a tinut si usa sa intru in bloc, a asteptat sa intru in casa, dupa care a sunat.

-Sunteti multumita de activitatea primariei sectorului 2?
-Da. (am zis sa nu incep prea dur – sunt destul de multumita)

-Ati aflat ca primarul Ontanu a fost dat afara din PSD dupa ce si-a anuntat intentia de a-l sustine pe presedintele Basescu ?
-Da.

-Ce parere aveti despre aceasta masura luata de PSD?
-Foarte buna !

-Daca peste o saptamana ar avea loc alegeri ati merge la vot ?
-Da.

-Pe cine votati la alegerile pentru Presedinte ?
-Antonescu.

A mai sondat-o si pe o batranica, vecina, care i-a spus ca e secret, ca nu se spune "la straini" cu cine votezi. : )) Nu stia de Ontanu, dar a zis ca nu o intereseaza. E clar, babuta nu vota cu Basescu... :)

Totusi nu vi se pare ca acest sondaj, cu intrebarile de la inceput, incerca sa manipuleze, transformandu-l pe Ontanu intr-o victima? Pentru cine sonda INSOMAR?

UPDATE: ascultati va rog piesa: Iarna nu-i ca Che Guevara. Va asigur ca e... rupere! :))

12 comentarii:

Anca spunea...

"Pentru cine sonda INSOMAR?"

Pentru patrie, fireste! :D

Lilick Auftakt spunea...

@Anca


Hahah! Sigur! Nu ma gandisem la raspunsul asta... /floor

hendrix spunea...

Manipularea este evidenta! Cum este de notorietate faptul ca Insomarul face sondaje la comanda pedeleprelor si le coafeaza in asa fel incat ba-secu si geoana sunt pe la 30% iar Crin este dat sistematic sub 20%! Daca ontanu a hotarat sa se vanda lui ba-secu abia in campania electorala este doar treaba lui, sa-i fie de bine! Eu zic ca este la fel de prost ca si traseistul simirad, a crezut ca se ,,urca'' in trenul castigator. El inca nu si-a dat seama ca trenul in care s-a suit merge...la depou! Ha ha ha ha ha ha ha (hahait basescian)! Abia astept sa-i vad mutra dupa 6 decembrie. Tare mi-e ca va ajunge la vorba lui postelnicu...Si nu doar el!

[D][S][N] spunea...

In niciun caz pentru OMV...

Vania spunea...

Sondaj:

Nu-i aşa că votezi cu Antonescu, dacă mai vrei coniac Martell?

Variante de răspuns:

a. Da, domnule!
b. M-am lăsat de băutură.

Liviu spunea...

Raspunsul dat de batranica ("secret") poate fi si interpretat ca jena de a recunoaste ca voteaza cu Basescu. Am mai intalnit zilele astea o asemenea atitudine. Multi oameni sunt inca prizonierii partidului portocaliu, dar nu indraznesc sa recunoasca.

Cristina spunea...

Piesa e beton!!! :)))

Anonim spunea...

Dar Ontanu chiar este o victima. baselu' a iesit la pescuit, si Ontanu, in lacomia lui, a vrut viermele din carlig. N-a vazut carligul...

Anonim spunea...

M-as mira. A intors Vantu iar armele? Insomarul era cu PSD

Vania spunea...

Pe Wordpress n-am reuşit să pun piesa...

D. spunea...

Interesanta melodia, dar am si eu o intrebare: Interpreta arein vedere sa invete sa cante? Candva in viitorul mediu-indepartat?

Lilick Auftakt spunea...

D.

Nu cunosc...