22 nov. 2009

Ultimul sondaj - 21 noiembrie

13 comentarii:

Liviu spunea...

Cam wishful thinking sondajul acesta. Din cate tin minte, firma OR e printre foarte putinele care dat sondaje in care Antonescu era constant plasat fie foarte putin sub Geoana, fie foarte putin peste el. Sunt extrem de rezervat. Din pacate, sansele d-lui Antonescu sunt ca si inexistente.

Lilick Auftakt spunea...

@Liviu

Tu cu pesimismul tau de nezdruncinat... :))))

Liviu spunea...

@Lilick

As zice mai degraba ca asupra mea apa rece nu are efectul euforizant pe care il are asupra multora din colegii noastri de convingeri politice, atata tot.

Lilick Auftakt spunea...

In conditiile astea realismul e o eroare si pesimismul aproape un pacat. Un strop de speranta nu strica niciodata. O mare de speranta ne-ar ajuta sa invingem. :)

Marius Mina spunea...

Te-ai fript cu sondajul asta, parca vad ca te scoate deontologu' ala de Sutzu din blogroll.De-abia a asteptat sa plece Magda Bistriceanu ca sa-i ia locul.

Lilick Auftakt spunea...

@Marius

Sunt prietena cu Sutu. Nu ma scoate de nicaieri. :)) Pentru ce???

Marius Mina spunea...

Votantii UDMR au fost sfatuiti sa voteze CRIN inca din primul tur

Lilick Auftakt spunea...

@Marius

Sfatuiti? De cine?

Marius Mina spunea...

de ai lor

Lilick Auftakt spunea...

Nu inteleg. Apare peste tot ca in turul doi cei mai multi unguri il vor vota pe Basescu. Ok, hai sa nu credem in sondaje. Dar cum au fost sfatuiti, fara sa apara asta undeva pe internet, in limba maghiara? Sau exista? Sunt totusi cateva milioane... Nu s-a rasuflat pe nicaieri? Ei cum comunica? Of, Marius, manipularile grosolane se intorc impotriva celor care le fac. Daca Crin nu va avea mai mult de 20% si lumea va crede ca ungurii au votat cu el, apare riscul sa se spuna ca nu au votat toti liberalii cu el. Hai mai bine sa asteptam rezultatele. Iti promit ca dupa vom cantari si analiza tot ce s-a intamplat in campania asta. Fara menajmente. De exemplu, daca se va dovedi ca institutele astea de sondare a opiniei publice au manipulat grav, sa se astepte la linsaj virtual. Ca multi vor sa le-o coaca.

Liviu spunea...

Sa destind nitel atmosfera....

Stiu ca diferite bloguri fac zilele astea pariuri si se acorda chiar premii pentru cei care ghicesc rezultatele votului.

Nu propun sa facem si noi asa ceva, insa amuzant mi s-ar parea - ca exercitiu mental - sa ghicim nu rezultatele propriu-zise, ci procentele pe care le vor anunta diferitele institute de sondaj la exit poll :)

Lilick Auftakt spunea...

@Liviu

Interesant. :) Insa se vor da rezultatele exit-poll-urilor din doua in doua ore. A propos, bine ca mi-am adus aminte. Si uite, chiar fac un pronostic: in primele exit-poll-uri Geoana se poate sa fie chiar pe primul loc, sau, oricum, sa aiba un scor mare. Electoratul lui se duce primul la vot. Asta e riscant. Pentru electoratul liberal poate fi demobilizator. Sau... din contra. Daca la exit-poll-ul de la ora 21 Geoana va avea mai mult decat Crin dar la distanta foarte mica, e posibil ca scorul sa nu ramana asa. In ultimele doua ore merg multi votanti Crin la sectii.

Anonim spunea...

Legat de exit-poll-uri, alea de peste zi.

Treaba se pare ca e pregatita din timp:

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/876629/Viorel-Hrebenciuc-se-pregateste-sa-strige-Hotii/

Mergeti si votati!