21 iun. 2010

Un lider pentru pedeleu!

"Căutaţi-vă alti lideri care să nu ocupe funcţii în administraţia centrală sau locală. Faceţi din Biroul Politic un for de dezbateri nu o clacă… Videanu, ai pierdut Bucureştiul pentru că nu ai ştiut cum să comunici, Blaga, ai pierdut alegerile la Bucureşti, Negoiţă nu vrea să se implice, nu vreţi sa riscaţi dar nici nu lăsaţi pe altul” - Traian Basescu catre pedelisti.

Pana ce inventeaza pedelistii alti lideri (poate gasesc in "Lista rusinii" ceva), eu zic sa-l cautam pe cel mai potrivit pentru acest partid printre cei mai vizibili portocalii la ora actuala. Cei mai buni comunicatori :D, cum s-ar zice... Pe cine vedeti in fruntea acestui partid? :))

Sondaj inchis! Castigator... Marcel Hoara!

Hoara – 28%
Teo Trandafir – 1%
TRU – 4%
Cristi Preda – 13%
Avramescu – 7%
Elena Basescu – 27%
Vindeanu – 3%
Elena Udrea – 17%

34 de comentarii:

Daniel Mălăelea spunea...

Cine alta daca nu fata lu' tata? Votez EBA. Cu ea succesurile sunt garantate.

Lilick Auftakt spunea...

Eu l-am votat pe Cristian Preda. :D

Pro DOC spunea...

Ei, cum pe cine? Pe Elena Udrea, aceasta Evita djn Balcani! :))

Lilick Auftakt spunea...

@Pro Doc

Eu zic ca fiecare sa-si sustina candidatul preferat. :)) Daca pedeleii nu sunt in stare, s-o facem noi. Hahahaha! :))

niku_elektriku spunea...

fataaaa, de ce n'o treci si pe monica ?

nu va convine ?

e dusa cu capu', ai ?

as mai vrea vreo zece nebune d'astea

Lilick Auftakt spunea...

@Nikule, imi pare rau, am facut sondajul asta inainte sa vad ce ai scris tu. Dar Monica oricum nu corespunde aici: nu e asa de "bine vazuta" ca restul.

Lilick Auftakt spunea...

Fa si tu sondajul tau cu Monica si... Monica... si... pisica, daca astia nu-ti convin.

Anonim spunea...

am votat VINDEANU...sper sa vanda tara asta de tot...
dar suvletul meu la EVITA PE ROL este

evita rulesssssssss

Lulutza spunea...

Pe coana Teo au exclus-o din pd. Ce mai cauta in sondaj?! :D

Lilick Auftakt spunea...

@Anonim

Sa vanda, sa vanda, dar sa ne dea si noua un comision daca ajunge lider. :))

@Lulutza, Wow, asa de repede? Pai cand am facut eu sondajul nu era data afara. Asa rapida e marirea si decaderea la PD-L? :))

niku_elektriku spunea...

pisica in nici un caz !
zgirii tu destul...

(desi incepi sa ma ingrijorezi cu "impaciuitorismu" de car' dai dovada in ultima vreme, cel putzin in ceea ce ma priveste :-? )

barack spunea...

Eu pe Elena Udrea!Sigur va face ca PDL-ul sa se desfiinteze!:))))

Lilick Auftakt spunea...

@Niku

Da, m-am gandit sa te corup. :D

Lilick Auftakt spunea...

@Barack

Dar sunt oamenii lor, nu? Trei europarlamentari, oamenii lui Basescu, o candidata uninominala minunata, o ministreasa, un ministru si "vocea" pdl de pe toate posturile tv, Hoara. Asta e pedeleu' lui Baselu'. Facut cu manuta lui dupa mintea si sufletelul lui.

agaX spunea...

serios vorbind, cred ca cristian preda ar incerca cite ceva.

realistic, nu vad cum ajunge in fruntea pdl.

100% de acord cu voi espre elena udrea. dar si eba. e vitele din balcani.

Lilick Auftakt spunea...

@Agax

Buna! Pai eu chiar ii doresc lui Preda promovarea. Nu de alta, dar am avea cu cine sa comunicam. Cu ceilalti ce sa faci? Ma pun in pielea lui Antonescu si ma intreb ce ar putea sa vorbeasca cu EBA, cu Udrea, cu... TRU sau cu nebunul de Avramescu... Ce ar putea sa-i replice mincinosului (desi simpatic in felul lui) de Vindeanu... Pentru frumusetea politicii, doar unul cu Preda ar starni interesul. In rest...

agaX spunea...

lilick,
da, cred ca cristian preda ar merita o sansa reala.

nu as vrea sa transform postul asta intr-un elogiu adus lui preda, dar, efectiv, pe lista aia sunt daor doua tipuri de propuneri: este grupul rinocerilor absoluti si este cristian preda.

Lucia Verona spunea...

Eba e singura care poate duce pedeleu' spre noi succesuri!

Lilick Auftakt spunea...

@Lucia

Asta incontestabil. :)))))

Lulutza spunea...

N-are nici o sansa Cristian Preda! Cum se "aprinde" olecuta pe la tocsoaie, nici nu-l mai deosebesti de Hoara!

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-7461249-conducerea-pdl-votat-pentru-excluderea-lui-teo-trandafir-din-partid-propunerea-inaintata-bpn.htm

Pam pam!

transildania spunea...

Avramescu for president!!!

Lilick Auftakt spunea...

Ah, in sfarsit: se gandeste cineva si la Canibalutul nostru. :))

Crăciun Florin spunea...

Am depus un efort să punctez la Hoară iar voi umblați după EBA și Lenuța a lui Cocoș. Păi se poate ? Sărmanul Hoară este singurul care a suferit, chiar fizic, pentru convingerile lui iar voi veniți cu alte alea ? Merg pe Hoară deși văd că „nu este iubit”.

Lilick Auftakt spunea...

@Florin

Lenutele au un succes de speriat. :))

Unknown spunea...

Pe vremea mea, era o intrebare la Radio Erevan: care sînt cele mai mari personalități feminine ale lumii? Răspuns: Evita Peron și Elena Gară!

Shadow spunea...

Am ratat si pronosticul asta. Eu am ales pe unul dupa "chipul si asemanarea" asimetricului atat fizica cat si mentala. Ori ala nu poate fi decat avramescu. canibalul de serviciu. Limba de lemn si lemnul de limba.

Adrian Stoica spunea...

L-am gasit.
http://casteluldenisip.blogspot.com/2010/06/succesorul-lui-basescu.html

Hendrix spunea...

Mi-a atras o fraza:,,Faceţi din Biroul Politic un for de dezbateri nu o clacă…'' Securistul de la Anvers era sub influenta bauturilor alcoolice, dupa cum singur recunoaste acest lucru, caci corect era CLOACA si nu claca!
Afirmatia ca vindeanu a pierdut Bucurestiul pentru ca nu a stiut sa comunice este naucitoare!!! Adica a fost un tip onest, muncitor, cinstit, n'asa? Ha ha ha ha ha ha (hahait basescian)! Sa nu fi auzit ba-secu niciodata de celebrele borduri ale lui vindeanu, un fel de brand al pedeleprei. Bordura ar trebui sa fie sigla pedelistilor, afisata la loc de cinste la mausoleul construit de vindeanu-vicleanu pe malul lacului Snagov!
Partidul Drahat(cica democrat!) n-are lioderi! Punct. A avut si are in continuare LIDER. Un lider atotputernic care hotaraste totul in partid. Iar cand partidul este la putere hotaraste totul in stat. Acest partid este de tipul unui COMANDO POLITIC, cu o organizare militarizata, cu o disciplina de cazarma. Punct.
Dupa ce era ba-secu se va sfarsi se va sfarsi si ,,partidul''! Timpul trece necrutator, se apropie funia de par! Tic-tac! Tic-tac!

Lilick Auftakt spunea...

Hahahahahah!

Lilick Auftakt spunea...

@Zoe Petre

Bancuri mereu actuale.

@Shadow

Il ador. Am auzit ca a inceput sa critice uninominalul.

@Adrian Stoica

Ei, ala da lider nemuritor. :)))))

@Hendrix

Haha! Ai dreptate cu |cloaca" si "claca". Cat de tampit e. :)))

Acum, vorbind serios, in veci nu va avea Basescu puterea sa accepte ca la PDL ar trebui sa se formeze alti lideri. Nu are firea, caracterul, sa accepte ca altul ar putea sa conduca acest partid. Ii e inferior si lui Iliescu din punctul asta de vedere.

Hendrix spunea...

@Lilick Ba-secu este structural un DICTATOR, este o deformatie profesinala de pe vremea cand era capitan de vas, cand se considera probabil Dumnezeul tuturor pe mare! El confunda tara asta cu vasul Birunta, ii vede pe cetatenii acestei tari ca pe niste MATELOTI care trebuie sa execute intocmai si la termen ORDINELE primite! El nu intelege notiuni elementare ale democratiei, el n-are nimic in comun cu ideea de politician, in sensul acceptat in vest. El este o MASCOTA politica, un om ahtiat de putere, cat mai multa putere si atat! Daca aceasta jigodie umana n-ar fi existat sigur ar fi trebuit inventat!
Ce va fi dupa 2014? Nimic, va reveni la statura initiala de 5-7%, o mica formatiune politica de rit fesenist care va ciuguli voturi de stanga pierdute de pesedisti. Asa cum FSN-ul insemna ilici, chiar si in 2000 cand a candidat din nou. Diferenta intre el si ilici este insa uriasa, ilici este om politic cu convingeri puternice, ba-secu este un zero barat, care nu a lasat in urma lui decat PARJOL! Poate ca era ba-secu este un purgatoriu necesar unei natiuni tembelizate, usor de pacalit de lideri superdemagogi si hyperpopulisti!

Lilick Auftakt spunea...

@Hendrix

Mereu m-am gandit ca basescu e atat de distructiv incat isi va termina pana si partidul. Chiar si familia si-a distrus-o. O nevasta fara personalitate, doua fete terminate, care probabil dupa decaderea lui se vor scufunda in alcool si droguri. Daca te gandesti putin, pana si ceausescu a reusit sa le dea progeniturilor lui mai multa educatie. Iar partidul arata asa cum arata.

Hendrix spunea...

@Lilick El este un om distrus, dar nu accepta asta. Isi va termina partidul? Normal, condidera ca partidul n-ar putea exista fara el. Lozinca lui: L'etat c'est moi! Este doar o penibila caricatura a altor dictatori, mai apropiat de indivizi precum Nero! Sa ne rugam sa nu incendieze Capitala atunci cand va pierde puterea. Ceva imi spune ca nu va muri de batranete in patuyl sau, cred ca va face un breakdance cu spatele la zidul Targovistei!

Lilick Auftakt spunea...

@Hendrix, da. E maneaua si otv-ul politicii.


@Fanu, buna! Multumesc.