27 oct. 2009

El ii va da in turul 2 voturile lui Basescu!


- Daca va ajunge presedinte va sterge datoriile tuturor romanilor!

- Vrea sa schimbe Romania in bine!

- E intr-o continua lupta cu dosarele!

- Nu a dat niciodata spaga. Si chiar daca a dat, nu va spune!

Mai mult AICI.

Pe cat punem pariu ca asta ii va da, in turul doi, voturile lui Basescu? Haoleoooo!!!!
"Basescu pentru Romania" ; "Ninel Potarca pentru Basescu!" :))

22 de comentarii:

Anonim spunea...

Promitator, omu' nu? Promite!

Parca il si vad pe dom' Base cu caciula in mana la dom' Potarca!

Da' sunt sigur ca dom' Potarca se va tine tare. Nu va avea decat trei conditii:
1. Sa se aplice programul lui economic (adica acel unic punct - cu datoriile)
2. Sa-l mai lase astia in pace cu dosarele alea
3. Sa fie prim ministru (si Bercea Mondialu' la Externe)!

Anonim spunea...

Si mai e o fraza tare la Potarca asta: "Nu am dat niciodata spaga si, daca am dat vreodata, nu o sa spun".

Si Base poa' sa zica asta, dar in oglinda:

"Nu am luat niciodata spaga si, daca am luat vreodata, nu o sa spun"!

Lulutza spunea...

Ii va da lui Base Voda voturile angajatilor lui la negru? Sa i le dea sanatos! Daca i-a promis Base Voda un loc de parlamentar "unicameral", alaturi de scaunele clanului Prigoana... E lucru probat ca Base e foarte generos doar cu cei ce-i cinta-n struna! Ca nu da de la el nici un firfiric, doar din "buzunarul" poporului... Forza Ninel nutzional!

Lucia Verona spunea...

Asta cu ştersul datoriilor e tare :))

Petrisor spunea...

Da, asa este, iar Bercea Mondialul va fi ministrul de finante

valmon spunea...

OFF-TOPIC
Cand o sa apara vreun comentariu la afirmatia dl. Crin Antonescu: " Ion Iliescu este de apreciat pentru ca in anii '90 nu a pus armata sa impuste oameni in Piata Universitatii. " ?

lucian burjuiul spunea...

@ Anonim
Base a dat. Prin prisma meseriei ca si comandant avea la indemana un "fond de protocol" pentru orice port de escala. E imposibil sa nu dai spaga din postura asta. A recunoscut el ca a fost la curve, ca bea whisky... Nu cred ca o sa minta ca a dat spaga (fie si un carton de tigari).

Vania spunea...

Trec pe la bănci să mă împrumut, înainte de-a ieşi ăsta preşedinte!

Liviu spunea...

Traian Basescu se intalneste acum cu sustinatorii de la GDS. E limpede ca extremele se atrag - ce poate fi mai frumos decat o infratire intre intelectualii din Calea Victoriei si cei ai lui Bercea Mondialul!

Pentru binele tarii, desigur :)

Lilick Auftakt spunea...

@Valmon

Imi faci cumva programul pe blog? Crin Antonescu a spus un lucru corect. Dar nu cred ca l-ai inteles, asa ca iti traduc. Daca in anii '90 Basescu ar fi fost presedinte (dupa cum se poarta acum) nu s-ar fi multumit doar sa aduca minerii, asa cum a si facut impreuna cu Ion Iliescu, ci ar fi pus armata sa traga. Sper ca ai inteles traducerea.

Lilick Auftakt spunea...

@Lucian

Si de luat? :)

@Vania

Da, da. Asa fac si eu. Si il votam daca iese in turul doi cu Basescu. Hahahahah! /floor


@Liviu

Printre oi si rromi merge si o intalnire cu Rodica Culcer, Carol Sebastian si alti securisti de pe la GDS. :)) O fi si UASCR-istul Preda? :)

valmon spunea...

@Lilick
Multumesc pentru traducere dar nu era nevoie...
vorba unui forumist de pe hotnews "votati-l voi pe asta.. care incearca sa-l puna intr-o lumina buna pe omul care a facut cel mai mult Romaniei dupa revolutie "
oricum e clar ca nu poti vedea mai mult decat Crin si iarasi Crin...care a devenit mai nou si mama omida (stie ce ar fi facut Basescu in 1989...) brrrr

Lilick Auftakt spunea...

@Valmon

De cate ori l-am laudat eu pe blogul asta pe Crin? Poate de doua ori cu totul, din peste 1500 de postari. Nu e nici macar favoritul meu de la PNL. Esti superficial ca orice pedelist. Bineinteles ca fata de Basescu oricine e mai bun, pana si Iliescu sau Vadim. Chiar si tiganul asta, Ninel Potarca. :)) Ba chiar si un magar, daca ar candida, ar fi mai bun decat sceleratul Basescu. Clar? :)

Lulutza spunea...

@valmon - ce facea Traian Basescu pina-n 1989 stie toata tara, chiar si "cealalta Romanie", care-l "vede" acum ca pe un "nou" erou revolutionar! Facea contrabanda cu blugi, whisky si tigari, trimitea calduroase telegrame de multumire fostului mult iubit si stimat si odioasei sale Elene... Si era, dupa propriile spuse, in ciuda "moralei si eticii comuniste", un individ cu foarte foarte multi bani! Ietete unde se gasira disidentii economici "anticomunisti" ai "Epocii de aur": nenea Bachus Stefanescu si tovarasul colonel Traian!

mirko spunea...

am bani de dat, potarca-cotarla vii sa-i iei? eu nu spun daca matale nu spui si daca ma iei consilier de imagine la viitorul tau post. de fraier!
off:s-a intimplat ceva ca nu mai raspunzi la comm, sau ma insel eu?
daca eu sint de vina, scuze...

Lilick Auftakt spunea...

@Mirko

Mii de scuze. Nu s-a intamplat nimic. Am uitat eu. :(

Lilick Auftakt spunea...

@Mirko

Am postat un sondaj de opinie. Vreau si opimia ta, te rog. :)

Anonim spunea...

@Lucian Burjuiul
Se pare ca Dionis ori si-a tras un soarece ultra-rapid ori si-l indoapa p-ala vechi cu Resveratrol! :)
http://www.cascador.com/jocuri/trinom/

lucian burjuiul spunea...

@Lilick

He, he! :)) Pai e de la sine inteles...

mihai 4 spunea...

Asta e poza care a circulat intr-un filmulet al unei televiziuni britanice[BBC cred] vara trecuta in timpul campionatului european de fotbal si care prezenta imaginii din tarile participante.Poza asta era singura referire la Romania.Tin minte ca ministerul de externe a protestat oficial ca poza sa fie scoasa din acel promo si a fost scoasa insa iata ca un personaj din respectiva fotografie de care englezii radeau,Potarca,ne gadila din nou retina chiar cu o candidatura la presedentie.Am impresia ca toata lumea il copie pe Jiji.Adica:daca ai probleme cu justitia si vezi ca vor astia sa te bage la parnaie,tu trebuie sa iesi repede pe sticla si sa te faci vedeta.Doar asa ai sanse mai mari sa scapi de verdict nasol.Asa si binenteles in pasul doi cu ''galeria''de ciumetzi venita cu tricouri inscriptionate pe care sa scrie: ''Free Potarca''.Ce tara!

lucian burjuiul spunea...

@babydac
Trebuie sa recunosc ca Dionis e mai rapid decat mine. Altcum sunt de parere ca se poate atinge un scor de 152 cu ceva concentrare.

valmon spunea...

@lulutza
noi (cel putin asa credeam eu) vorbim despre ce face un personaj sau altul in istoria recenta ....daca facea Iliescu sau Tariceanu ce a inceput Basescu avea toata stima mea...dar nu au facut ...poate imi spuneti voi de ce
@lilick
trebuie sa te dezamagesc, poate sunt superficial dar nu sunt pedelist :)
cam toti bloggerii pe care ii urmaresc (membri sau simpatizanti PNL) au o problema mareee / Basescu / ; rar aud si eu ce vor ei sa faca dupa ce vor ajunge la putere, planuri, programe economice ...ceva constructiv

gata....imi ajunge si va urez succes in misiunea pe care o aveti...o tara cu mai mult bun-simt :)