22 apr. 2010

Basescu, implicat in mineriada din septembrie '91

Deceneu mi-a amintit de stirea asta: "Bomba lui Miron Cozma: guvernul Roman, debarcat de mineri cu ajutorul lui Basescu." Marti, la Club, chiar discutasem pe aceasta tema, insa am uitat sa postez. Cred ca nu e deloc tarziu sa o fac acum. Sunt lucruri pe care le stiam, le banuiam, le mai auzisem. Insa e pentru prima data cand se confirma implicarea lui Traian Basescu in mineriada din septembrie 1991. In plus, aflam ca exista si dovezi in acest sens in dosarul acestei mineriade.

3 comentarii:

Rasputin spunea...

Nu pot sa cred:

http://www.youtube.com/watch?v=7GkZFBmBYSM&feature=related

Florin Puscas spunea...

Da, nasol dacă e adevărat. Totuşi, Miron Cozma e o sursă credibilă? Posibil să zică adevărul, însă eu nu i-aş acorda prezumţia de bună credinţă.

Shadow spunea...

@Florin

Nu. cosma nu este o sursa credibila in nici un caz dar totusi sa nu uitam de dobre cel care l-a concediat pe inginerul Manucu de la CFR pt ca acesta a oprit trenurile de mineri si pt ca le-a trecut chiar pe "linie moarta". Acelasi dobre purtat de basescu la suflet peste tot in ministerul transporturilor si la primaria capitalei ba chiar ajuns ministru al transporturilor in guvernarea DA din 2005.