13 apr. 2010

Domnule Preda, pana unde merge solidaritatea cu TeoT?

Domnul Preda scrie despre solidaritatea de generatie. Un motiv pentru care, spune el, o sustine pe candidata Teo Trandafir in colegiul 19. Bineinteles ca acesta e un non-argument. Ar fi sustinut-o si daca aceasta ar fi candidat pentru PNL sau PSD din aceeasi solidaritate de generatie? Cu siguranta NU. As vrea totusi sa il intreb: pana unde merge aceasta solidaritate? Pana la lacrimile de pe umarul lui Guta?



Teo Trandafir: "“Functia creeaza organul”, nu? Daca publicul nu ar privi asemenea productii, ele si-ar pierde audienta si, prin urmare, ar disparea. In conditiile in care apetenta publicului pentru vulgar creste parca de la luna la luna, aceste productii la care faci referire infloresc si se simt minunat. Nu le condamn. E vremea lor. Sa se bucure de aceasta vreme. Iar moderatorii nu pot fi obligati sa faca ce nu vor. Fac pentru ca vor si inteleg fenomenul. De-aia eu mai stau o tura."

L.E. - Am fost curioasa sa aflu cand s-a nascut acest Guta. 1967. Domnul Preda e nascut in 1966... Se poate spune ca sunt colegi de generatie, nu? :))

5 comentarii:

irongates spunea...

Of, câţi mai erau stundenţi la U în 1989? Destui, dar probabil nici unul atât de competent ca Teo. Dacă suntem aceeaşi generaţie şi eventual am fost studenţi în acelaşi an, mă duc cu tine de gât până la ceruri. Mda, Preda un slujitor devotat al PDL.

Lilick Auftakt spunea...

@Irongates

Chiar asa... Din toti studentii de la U din vremea aia, tocmai pe cea care se lauda ca "a facut-o" pe Nikita au gasit-o "adevaratii liberali" din PDL sa candideze?

william spunea...

lilik... asa cum c.preda e un 'teoretician' si un promotor al manelismului portocaliu, la fel si teo- teoretician si promotor al manelelor televizate...
el (c.preda) si doamna trandafir (de dreapta?) sunt spirite pereche... si vor face o echipa minunata in pdl, chiar daca teo va rata (aproape sigur) electoral...

poate vor face si un show tv(teo&cristi), unde sa promoveze basescianismul ( o manea doctrinara) alaturi de artisti vestiti, cum sunt cei prezentati de tine...

Lulutza spunea...

Pai, ce vreti si voi, daca Simonei Sensual i s-o fi acrit de pdl si i s-or fi dezumflat silicoanele, daca batrinul Titus Steel e in prag de pensionare - virsta nu iarta in asemenea "profesie", deh! - iar Ebei ii sta mintea numai la nunta personala cu Don Juan de Sida?! Pe cine sa mai puna catindat bietul pdl bolsevic?! Pe Vladimir Ilici UlIanov?! Pe Iosif Vissarionovici?! Pe Lavrenti Beria?! Pe Gorbaciov?! Aoleu! Oare nu de asta vine miine Gorbaciov in Romania?! Ca s-o sustina pe Teo Utza in campanie?! Pentru ca parca asa o chema, nu Trandafir, doar daca nu si-o fi schimbat numele in acte... :)

neinfectat de ipocrizie spunea...

Pai daca Guta ar candida, ar trebui si el sustinut din cauza solidaritatii de generatie, e clar... Asa se va reforma si clasa politica in sfarsit... cu principiu solidaritatii de generatie, ce mai conteaza competenta...