15 iun. 2010

Televiziunea Poporului

Ma amuz de cateva minute. Ma uit la OTV care transmite in direct din Parlament. Parca ne-am intors in '90 la sedintele CPUN-ului. In timp ce Ioan Oltean urla de zor ca au de-a face cu o noua mineriada, si ca opozitia vrea sa-si impuna cu forta punctul de vedere, televiziunea s-a gandit sa scoata si ceva banuti de la popor: sms-uri cu "Bravo Boc" sau "Jos Boc". Tariful? 0,42 euro. Ieftin ca braga pe criza asta. "Jos Boc" conduce detasat.
















Observati si reclama de jos: "Biletul de avion este dus-intors oriunde in Europa." Asta suna deja amenintator.

Update 1: "Ii rog pe cei care au furat capacele de la urne sa le aduca inapoi" - Ioan Oltean, ora 00:45.

Update 2: Dupa ce grupurile PSD si PNL s-au retras, cei de la PDL i-au chemat pe parlamentarii portocalii sau uneperisti care lipseau (inclusiv ministri), direct din pat. Elena Udrea, Gheorghe Oprea, Paleologu si altii s-au prezentat in plen cu ochii carpiti, la ordinele partidului, la ora 01:30. Ca sa vedeti cum tin cu dintii de Curtea Constitutionala, si ce miza reprezinta acest vot pentru interesele presedintelui Basescu, in vederea unui posibil nou referendum de demitere.

Update 3: Rezultatul votului cu privire la numirea unui judecator la Curtea Constitutionala: Minea Mircea Stefan a castigat cu 99, 9% din voturi. Dan Diaconescu: "In seara asta am aflat ca Traian Basescu va fi presedinte pana in 2014. Presedintele a castigat Curtea Constitutionala" - ora 02:00.

Update 4: Mihai Voicu: "Ne luptăm până la unu’ și la două mergem la masă"

13 comentarii:

Lulutza spunea...

Nici nu merita sa stric banii pe sms, ca prea multi il vor pe bietu' bocovan foarte jos, probabil in iad! :)))))

Lilick Auftakt spunea...

Da, si mie mi-e mila de bietul obedient. :(

Lulutza spunea...

Ne-a ciuruit iar! Acum avem o curte basescionala! :(((

Lilick Auftakt spunea...

@Lulutza, la doua noaptea, portocaliii singuri in Parlament. Chiar crezi ca asta va ramane fara repercursiuni? Cu cat trece mai mult timpul, si astia nu se potolesc, mi se face mai mila de ei.

Lulutza spunea...

Oare cat o fi costat asemenea circ penibil??? Ne-a ciuruit iar si inca pe banii nostri! De-acum poate guvernarea base & nutzy peron sa ne toace, sa ne faca deliciosi cirnati de plescoi, sa ne exporte unde or vrea muschii lor si sa vire banii luati in conturile din Elvetia...

Lulutza spunea...

Mila??? De oranjgutani? Nu.

Anonim spunea...

Ponta este un idiot. Liberalii sunt fierti pe el. NU trebuia sa accepte reluarea votului. Sau trebuia sa o accepte cand baietii destepti erau vreo 130 in sala. Lui Oltean i-a convenit sa se prelungeasca sedinta, ca sa-si aduca oamenii.
Si totusi este ceva suspect la mijloc. PD + UDMR+Gasca Opra + minoritati au in total 182 de oameni. Cel putin doi de la PD si trei de la minoritati au lipsit. Cred ca tipul de la PSD din comisia de numarare ori a dormit, ori ...
Maine o sa vad pe net inregistrarea finalului sedinte si atunci se clarifica totul. Oltean nu avea delegatie sa conduca dupa 12 noaptea. (Dan)

Lilick Auftakt spunea...

Dane, ai dreptate. Dar au anuntat ca erau 183. Probabil cu Aura Vasile care parea destul de treaza.

Anonim spunea...

Au adus-o si pe Ridzi!

Lilick Auftakt spunea...

Incredibil!!! De la Petrosani?

Silvy spunea...

Azi noapte tot pe OTV erai.:)) Te molipsise Mihai Andronic. :))

Lilick Auftakt spunea...

@Silvy

Nu e asa. Azi-noapte eu i-am spus lui Mihai sa se uite pe OTV. Iar acum sunt pe tvr, si tocmai m-am intors de la miting.

Silvy spunea...

Lasa ca aseara erati simpatici :D.

Acum ma uit ce e pe strazi si mi-e groaza.