25 feb. 2011

Astazi avem gala online!

Astazi, la ora 22:00, sa fiti pe faza si pe blogul Luciei Verona. Dupa mai mult de o luna, concursul "Blog de blog" se incheie. O sa aflam castigatorii! Ca o concluzie, in urma unui adevarat maraton prin blogosfera, Lucia scrie:

"A fost o muncă titanică. Am citit sute, poate mii de bloguri. Unele interesante, altele mai puţin. Unele bine scrise, altele mai certate cu limba română. Unele la care mă voi întoarce cu siguranţă, altele pe care nu le voi mai citi nici măcar din întîmplare. Bloguri naive, bloguri snoabe, bloguri certăreţe, bloguri inteligente, bloguri frumoase, bloguri kitsch, bloguri agresive, bloguri blege, bloguri simpatice, bloguri antipatice, bloguri cuminţi, bloguri politically correct, bloguri care nu au nimic corect, bloguri cu haz, bloguri soporifice, bloguri cu suflet, bloguri fără... Bloguri nominalizate de voi şi altele pe care le-am găsit alegînd la întîmplare cîte o pagină din Zelist."

Suna interesant, nu? :) Din pacate, nu stiu de ce, de cateva zile, eu nu pot comenta pe blogul Luciei. Daca problema nu se remediaza pana la ora la care se vor anunta castigatorii, nu-mi ramane decat sa comentez aici, pe blog. Bafta tuturor!

Update 1: Premii speciale din partea juriului.
Alex Mazilu: beţivul de cuvinte.ro
George Serban: Vlad Petreanu
Matilda: Castelul de nisip
Chinezu: Cristina Bazavan
Simona Ionescu: Tiberiu Lovin
Ştefania: aramis blog şi Adrian Suciu
Ionuţ Iancu: Asaftei Dragoş

Update 2: Din partea Monei Ardeleanu, de la blogul partener al juriului. blogosphera.ro: Titus şi Simona Catrina

Update3: Tot din partea juriului, două premii New Entry.
Andi Moisescu
Semanticus

Update4: pentru a afla toti castigatorii, va invit pe blogul Luciei!

17 comentarii:

Lucia Verona spunea...

De ce nu poţi să comentezi? Văd că eu pot să comentez la tine. Ca de la Blogspot la Blogspot :)) Sper să fii alături de noi în seara asta!!!

Lilick Auftakt spunea...

Lucia, de mai multe zile nu vad casuta aia in care se poate comenta. Nu e nimic acolo... :(

atreides spunea...

Am vazut, ai castigat, felicitari! Nu cred ca e o surpriza pentru nimeni :)

Lilick Auftakt spunea...

Merci, Atreides. :) A fost juriul deosebit de dragut. :)

Wilkins Micawber spunea...

Felicitari pentru premiu! Blogul dvs. face parte din luctura mea zilnica.

Lilick Auftakt spunea...

Iti multumesc mult, Micawber! :)

Teo Negura spunea...

Felicitari, Lilick, ma bucur tare mult pentru blogul tau, "mi-a sarit in ochi" de pe la inceput si uite ca nu ma inselasem :P
Week-end fain sa ai!

Lucia Verona spunea...

Felicitări, Lilick! Văd că ai reuşit să comentezi aseară. Modificasem setarea la formatul comentariilor, temporar, pentru că la postarea cu nominalizări nu se vedea tot ce trecea de 200 de comentarii. Acum am revenit.

Lucia Verona spunea...

Ah, Lilick! Juriul n-a fost drăguţ, a fost corect! :)))))

Lilick Auftakt spunea...

@Teo, merci si felicitari si tie. Ai fost unul dintre cei nominalizati si de mine. :)

@Lucia, da. Insa intram ca sa comentez pe o cale putin diferita de cea obisnuita. Merci si imbratisez si pup membrii juriului. :)

www.pelin.com spunea...

Lilick,a fost un concurs subiectiv..prietenii stiu de ce...cati dintre bloggerii romani stiau de acest concurs???!!!..doar un grup restrans care se premiaza ca asa vor muschii lor...aceasta nu este DEMOCRATIE....si-l mai "criticati "pe Basescu....cu regrete Octav.

ADRIAN spunea...

dai pe surse :))
profit din nou sa mai spun o data ce am spus: nu inteleg Zelist. Alex Mazilu m-a trimis sa mai meditez pana il inteleg. Uite, de exemplu, eu am cazut saptamana asta vreo 200 de pozitii sau ceva. In timpul asta, un blog al unuia ce se cheama "partatosul" (luat la intamplare dint clasament) a crescut, a doua saptamana consecutiv, desi nu avea decat doua postari in 2010 - priin vara si prin toamna (asta citez din memorie cu aproximatie) in care se lauda cum a atins nu stiu ce trafic, facandu-i in ciuda unui fellow blogger ... Deci e vorba despre un blog cvasiinactiv iar continutul sau nu necesita prea multe cuvinte pentru comentariu. De aceea e nu inteleg Zelist.

ADRIAN spunea...

Felicitari! Eu ma dusesem in likul taul la un articol ce nu avea postari mai vechi postari mai noi ... abia acum am vazut ca s-au intalnit la celebrul restaurant amenajat de prietenul meu arh. Stefan Bianco si au decis. Bravos. Raman la parerea ca blogul lui Dan Mihalache nu avea ce sa caute in acea categorie data fiind rata raspunsurilor pe care domnia sa catadicseste sa le acorde comentatorilor. Si multumesc din nou pentru nominalizare!

Lilick Auftakt spunea...

@Tavi, sigur ca a fost subiectiv. :) Pai au stiut cel putin cateva sute care s-au inscris. Fara regrete. :)

Lilick Auftakt spunea...

@Adrian, ei, ce probleme ai si tu: ZeList. :P
Totusi, blogul tau face parte dintr-un grup de bloguri care, din punctul meu de vedere, trebuie promovate, pentru a avea mai mare vizibilitate si forta. In sensul asta poate o sa gandesti impreuna cu ceilalti (ii stii care, mi i-ai recomandat) un proiect comun de promovare.

ADRIAN spunea...

pai un proiect comun la care m-am alaturat este "bucurestiivechisinoi", un blog colectiv la care am fost invitat sa accept preluarea din articolele de pe blogul meu.
www.bucurestiivechisinoi.ro

ADRIAN spunea...

PS: oricum n-am pornit blogul in cautare de notorietate sau de greutate a cuvantului in public ci doar ca sa-mi pot exercita un drept la replica. pe urma, ca in bancul cu broscuta si scorpionul, nu m-am putut abtine! :))