22 feb. 2011

PDL, un alt abuz! Se mai mira cineva?

Conform unui studiu elaborat de site-ul Romania Curata, «Coruptia 2004-2010», PDL a cheltuit in 2010 62% din fondul de rezerva al guvernului. Asta in timp ce in 2004 guvernul Nastase a distribuit propriului partid 49% din suma, iar guvernul Tariceanu, in 2008, doar 45%. Din nou un abuz fara precedent.

2 comentarii:

radu spunea...

Hm, Romania curata. Daca o recunosc si ei, cu cifre, inseamna ca se apropie lansarea Partidului Romania Curata, sau a Particdului Curata Romanie (PCR). Propagandistii pupinbasisti nu mai au rabdare.
Intre timp, basexu joaca alba-neagra cu noi. Cica s-a lepadat de ala negru si urat (dracu, nu Bercea) si acum face justitie in Romania, ca sa nu-i lase pe oamenii lui Blaga sa puna mana pe "reforma" procuroarei scofalcite cu breton.
Pe blogul ei, favorita sultanului ii taie de la aparate pe eunucul bok cel nepatat si muncitor. Pe la televiziuni oranjgutanii basisti deja anunta ca vor schimbari radicale. Ordinu-i ordin, de sus si pana jos!
Cum era aia, "cronica unei demiteri anuntate"? Chestia e daca va mai pastra bokulete sefia la partid sau e bun de trimis la muzeul sacrificatilor.
udrea si restul ar trebui sa stie ca nu te poti ascunde la nesfarsit sub un cadavru.
Cea mai buna miscare de imagine pt. Opozitie si cea mai dura lovitura data propagandei basiste ar fi acum impingerea PRM si PP in bratele PD. Sa bata palma cu Vadim, Dan Diaconescu si Fecali, ca-s compatibili.

Anonim spunea...

Da ,bun ,si ??? Ce face partidili de opozitie (ca sa le zic asa ) ,ce face membrii militanti ,o legatura ceva cu sindicatele pt. o greva parlamentar-generala ,pe subiecte cool >codul muncii ,mafia din vami ,invatamantul ,sistemul sanitar prabusit ,scaderea dramatica a nivelului de trai ,o actiune ceva ,ca-n Grecia ,sa se afle pana-n ins. Pago-Pago ca romanii sunt nemultumiti si oropsiti ????

Nimic din toate astea .Doar niste schelalaieli de 2 lei ,niste scremuiri vrednice de-o privata mai adanca -si cu evacuare de mirosuri specifice ,o hota ,ceva -o IMPOTENTA CRASA a demi-mondenilor care vor sa-l capaceasca pe chiombalac ,cu "actiuni specifice" !
Vai mama noastra de avem acesti lideri maronii ai opozitiei !Ii face de caca-ola ,nu numai uischiosu' dar si alti maimutoi de genul ;turcan ,edmond ,visan ,tapalaba ,jack ,si ala cu Alba ca Zappata !!!!

Niste lideri cu sange-n iei nu gasim si noi ,ca vad ca Tariceanu -care i-a dat FLIT 4 ani lu' tampit - n-a fost bun de sef ,dar ne multumim cu-n vorbaret ...labaret !