6 nov. 2008

Baracksescu for president? Se cauta omul negru...













Mai nou vad ca, dupa modelul american, se cauta si la noi candidat pentru alegerile din 2009. O singura conditie: sa fie negru!
Primul inscris pe lista este Cabral care isi anunta candidatura la el pe blog, alaturi de un dragut clip de campanie. :))
Cum credeti ca va rezolva Traian Basescu problema? Va merge mai des la solar? Se va da cu crema de ghete? Propuneti solutii pentru..."schimbare". Schimbarea la fata.
Daca ar fi vrut sa devina si mai portocaliu decat e, era simplu: ii recomandam sa manance multi morcovi pana capata hipervitaminoza A. Dar ca sa ajunga negru nu stiu ce sa-i recomand...

P.S.Cristi Sutu a gasit mai multi oameni negri. La PSD.

7 comentarii:

Anonim spunea...

Democrat este? Este! Negru... în cerul gurii şi pestriţ la maţe este? Este!

Şi totuşi, Obămică are studii din alea blamate de preaînţelept ca fiind pentru "băieţii deştepţi de la Harward", ăia care au provocat criza mondială, prin lăcomia şi rapacitatea lor...

A se pronunţa "Haruard", desigur, aşa cum zice Baracksescu, nu Harvard, ca dă mai bine la... "Pactul pentru educaţie" manelistă şi implicit măreşte salariul cu cel puţin 50%!

Sper să nu înţeleagă cineva că i-aş fi făcut vreun compliment nemeritat "Lui", prin comparaţie... :)

Lilick Auftakt spunea...

@Lulutza

Las' ca o sa sprijine "educatia". A facut "pact" cu betivanul ala "reformator" de Miclea si se vor sprijini unul de altul cand vor iesi de la Golden Blitz dupa "cursuri".

Anonim spunea...

Oare Golden Blitz University o da şi diplome recunoscute internaţional? E acreditat pentru masterate şi doctorate de imens răsunet galactic? Se pare că da, pen'că şi Dr. Nuţi tot acolo şi-a facut botezul politic acum vreo 4 anişori, la ore discrete din noapte, cînd toate pisicile sînt negre şi toate damele sînt blonde...

Anonim spunea...

Heckle & Jeckle in hula hula land :)))

Anonim spunea...

Am avut rabdare sa ma uit la psd pe siteu... Timis, Arges, Calarasi si Bistrita au pus pozele! Restu'... cred ca dupa alegeri! Eventual doar pe aia care au castigat banui! :)))

Lilick Auftakt spunea...

@Alandra

Let's dance!:))

@Paul

Aha! Deci...doar care merita! :)

Anonim spunea...

Scrisoare deschisa catre artisi si catre intelectuali

Cine (mai) ia apararea ICR-ului? Unde ne sint expertii?

Eu am protestat pe principii fata de masura de reducere a bugetului ICR, de provocare, altfel spus, a unei cenzuri economice printr-o cenzura politica mascata, indirecta. Protestez din principiu, epidermic, la orice manifestare cenzoriala.

Dar nu-i vad si pe alti intelectuali si artistii romani sa o faca. De ce? Unde sint artistii romani pe care i-a promovat ICR-ul? Si unde sint, mai ales, expertii care, sper, vor fi fundamentat, cu expertiza lor, interna si internationala, deciziile ICR privitoare la selectia de lucrari si de autori, la exportul de arta contemporana romaneasca?

O vaga si sumbra banuiala ma incolteste: ICR – captiv al unor „gasti” si coterii mai mult sau mai putin artistice de interese marunte, meschine, pur egoiste, care vor fi reusit sa compromita, profitind marunt de ele, generoasele si modernele principii de organizare institutionala ale ICR.

Atit de scirbos romaneasca sa fie intreaga afacere? Si atit de penibil, eu, cu idealismul meu principial?

De ce nu vorbeste nimeni, pe fata? Inconstient si implicit, nu se stie daca si de cine sfatuit, gestul prim-ministrului Tariceanu ar trebui, poate, sa functioneze ca un avertisment pentru de-balcanizarea vietii artistice romanesti. Dar pentru a functiona cum trebuie, acest avertisament corectiv, pripit si abuziv tradus printr-o decizie financiara muta, ar trebui, tocmai, discursivizat, explicitat public.

Vorbiti, domnilor!
Vreau sa aud protestele membrilor board-urilor care decid exportul de arta romaneasca prin ICR. Exista aceste board-uri? Daca exista, de ce nu se exprima public, parasind, las, conducerea ICR la nevoie?

Unde ne snt expertii?
Eu sint doar un amator de libertate, in mare: de mare libertate, de libertate cit mai mare si mai maret, mai inventiv, creator (nu doar creativ) folosita. Caci tocmai libertatea este cea care cheama arta, pentru ca aceasta sa-i dea forma, forme nemaivazute, nu doar pentru a fi oala cea noua a unor ciorbe vechi, reincalzite. Libertatea nu-i un container, o debara si nici macar o locuinta. Este un spatiu intotdeauna nou, care trebuie permanent reinventat, re-creat, reimaginat – cu arta si de catre arta, cu arta ca imbold si ca model etic. Libertatea, in arta, nu-i pentru rutina, si este, moral, un act criminal sa o irosesti doar pentru a te recicla.

Vorbiti, domnilor... Aparati libertatea!
Bogdan Ghiu

5 noiembrie 2008