6 nov. 2008

Bucuria lui Ion Iliescu










Intreaga clasa politica din Romania nu a debordat de bucurie la alegerea lui Obama. Sigur, felicitari protocolare au existat. Bucurie insa nu. Cu o singura exceptie: Nea Nelu. Nici macar Adrian Nastase, prezent ieri in emisiunea lui Moise Guran, in calitatea de profesor de drept international (sic!) nu arata vreun optimism nemasurat in legatura cu alegerea lui Obama. De ce o fi Nea Nelu atat de bucuros, aproape la fel de bucuros ca Kremlinul? Si asta, bag mana in foc, fara sa dea niciun telefon prin care sa i se transmita starea de spirit...
Mai multe amanunte care ne-ar putea lamuri, aici.
(Foto Marius Mina)

2 comentarii:

Marius Mina spunea...

Bogdan Olteanu si-a regasit preferintele de stanga si trage dupa el PNL:
Bogdan Olteanu, preşedintele Camerei Deputaţilor, nu ştie nici el pe unde ar putea intra liberalii la Obama: „PNL a fost întotdeauna mai apropiat de Partidul Democrat din SUA decât de republicani”.

No shit?

Anonim spunea...

Cred ca Bogdan Olteanu a vrut sa zica altceva si anume ca Partidul Republican nu a fost prea apropiat PNLului, ca a luat de fiecare data partea lui Basea. Vezi si discursurile ambasadorului american care impreuna cu cele ale popularilor din UE erau la unison pro-baseliere, demonizand Parlamentul, omagiind tulusii de la DNA, facand urechea toaca la derapajele prezidelului.

Oricum, dpdv romanesc cred ca apropierea este data de interes si nu pe baza de principii. (care partid ne tine partea, ne ajuta, practic pe care reusim sa’l cointeresam)