3 nov. 2008

Groparii economiei













Am cautat sa vad cine sunt cativa din liderii sindicatelor, acesti vesnic- ingrijorati de sarmanii angajati...Vorba vine..Atat de ingrijorati ca nu mai pot sa doarma noaptea. Si, prin urmare, candideaza in aceste alegeri parlamentare, unde se vor da peste cap efectiv ca sa rezolve problemele cetatenilor care ii vor vota. Vorba vine..din nou: angajatii stiu de fapt cine sunt liderii de sindicat si au incredere in ei la fel de multa ca si in politicienii cu care iata, liderii se confunda pana la a ocupa aceleasi fotolii in Palatul Parlamentului. Caldute. Moi..
Ii vedeti in poza de mai sus. I-am expus intr-o cruce: crucea pe care vor sa o puna economiei romanesti din ratiuni pur politice. Electorale. Va invit sa le puneti dumneavoastra cruce la vot. Adica sa nu-i votati! Simplu.
Dar sa-i luam pe rand:
Sus:
Matei Bratianu - PSD - Liderul Blocului National Sindical - va candida pentru un scaun de deputat in Constanţa alaturi de sotia lui Miron Mitrea.
Stanga:
Mircea Giurgiu - PDL - "Filiala Judeteana Cluj a Blocului National Sindical (BNS) sprijina candidatura deputatului Mircea Giurgiu, candidat pentru Colegiul 1 Camera Deputatilor in Cluj-Napoca si, implicit, acorda gir Partidului Democrat-Liberal pentru alegerile parlamentare din aceasta toamna. BNS are aproximativ 18.000 de sindicalisti la Cluj care vor vota candidatii propusi de PD-L, desi mentioneaza ca, prin natura lor legala, sindicatele nu au voie sa faca politica." Cititi mai mult in Gardianul
Dreapta:
Ion Radoi - PSD - Sef al sindicatului de la Metrorex
Jos:
Dan Mocanescu - PDL - "Ex-deputatul PRM Dan Mocanescu a recunoscut in fata presei ca a dat fostei Securitati informatii despre un prieten de-al sau, cetatean strain. Mocanescu sustine ca l-a caracterizat pe amicul sau drept un om onest, care nu reprezenta pericol pentru Romania (...) Nu a semnat nici un angajament de colaborare cu fosta Securitate, ci doar mai multe angajamente prin care se obliga sa respecte secretul de stat, avand in vedere faptul ca lucra la Fabrica de Armament de la Plopeni." - ziare.com
Sindicalistul BNS va avea ca adversar, in colegiul senatorial unde candideaza, pe Ion Radoi de la PSD (despre care am scris mai sus)
Mijloc:
Catalin Croitoru - PDL - Presedintele FEN. Amanunte in Cotidianul

6 comentarii:

Anonim spunea...

din pacate, la noi intotdeauna liderii sindicali au facut politica si au dat poporului politicieni. Unul a ajuns chiar prim-ministru.

Anonim spunea...

@simona

Pai sa le dea si lor poporul...:)

Anonim spunea...

@Lilick: cherie eu le-as da ceva dar am o jena...

Unknown spunea...

@moshcalifar
Nu ar trebui sa ne fie jena sa le dam ceea ce merita!!! Chiar cu pickamerul o merita!

Anonim spunea...

din pacate trebuie sa iti dau dreptate 100%, berbecii aia vor sa puna cruce viitorului nostru.
p.s. o mica corectie poza lui mircea giugiu de la cj nu apare, ci l-ai confundat cu daniel buda care este seful filialei cj a pd:P

Lilick Auftakt spunea...

@bogdan ilasc

Multumesc, Bogdan! O sa "corectez". :)